-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
balfek
tag
érdekes - a linkelt oldalon KSU-s romokra (ill. google frissítésre) panaszkodnak ... nálam nincs KSU ugye.
ezt az utolsó kínai kommentet nem értettem: "Úgy érzi, hogy valami ismeretlen probléma van a ROM-mal? Fejlesztői módban bezártam és megnyitottam a rendszeroptimalizálási opciót (ne csináld, már újra flashelted a csomagot, ami a CPU-t érinti, és az egész telefon beragad), és akkor a sui működhet normálisan."
ez mi lehet? "Fejlesztői módban bezártam és megnyitottam a rendszeroptimalizálási opciót"
Shizuku:
azzal a bajom, hogy serviceként futtatja magát a háttérben - ugye, jól emlékszem?"ha nem akarsz kozvetlen root-ot adni az AppOpp..":
mélységében nem ismerem az android permission kezelését... mi a "közvetett" root ilyenkor? ( ez a shizukura utal? Shizukus megoldásnak mik a hátrányai?)(amúgy van másik app-om, amivel piszkálhatom az appok jogosultségait ( muntashirakon Appmanager-e ) - de az Appops-ot jobban szeretem, handfull-abb )
[ Szerkesztve ]
Vitatkozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes...
-
balfek
tag
Magisk/SUI-t használ valaki? /nálam SUI az AppOps alá kell/
Rikka SUI
ui. lett egy olyan gondom, hogy a legutóbbi custom rom /evox 14/ frissítés után a SUI felületén nem látszik semmiféle app...ennek mi elhet az oka?
.. és hogy lehet visszaszerezeni az SUI-beli applistet?Vitatkozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes...
-
balfek
tag
Barion nem ismerem - de van amikor a "developer status"-t is el kell rejteni az appok elől (én pl. összes google app elől elrejtem azt is) -
pl. über megy: magish hide nincs, de bekapcsolt denylist van, meg hét a custom rom-om /evoX/ is átmegy a CTS/stb. tesztekenVitatkozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Steam topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest