-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Nem értem miért szopatod magad adb root-al.. Azt se értem miért ne engedett volna oda. Valami nem egyenes nálad hogy mit és miért csinálsz. Ha már mindenképp PC-ről akarsz parancsolgatni akkor adb shell és utána su majd a telefon szól hogy a shell-nek akarsz-e adni root jogot. Adsz. Mész tovább. Profit.
-
crok
Topikgazda
GApps nélküli ROM-ban a TV GO nem is indul: egyrészt emlékeim szerint nézi mi a saját telepítésének forrása és ha nem a Play Store (com.android.vending) akkor kikönyököl.. de mivel eleve csinál Play Intergrity Check-et is így GApps nélkül ez így értelmezhetetlen is.
Másrészt nem tudom mit csináltál mikor nem tudtad másolni a pif.json-t de valamit nagyon PEBKAC volt, abban 100% biztos vagyok. -
crok
Topikgazda
Szükséges lenne mert én pl arra gondoltam amit linkeltem is (nem véletlen):
- Magisk app hide - hogy random package ID-ja legyen a Magisk alkalmazásnak
- Zygisk bekapcsolva (restartot kér majd)
- PlayIntegrityFix modul
- Enforce DenyList kikapcsolva de
- DenyList-re téve a TVGO de NINCS rajta egyetlen Google alkalmazás (Play Store, Play Services, Wallet..) hogy a PIF tehesse a dolgát
- Shamiko hogy a DenyList alapján az alkalmazások elől elrejtse a root/Magisk nyomait -
user26
senior tag
Szia!
Xiaomi.eu -n a legfrissebb verzió nem működik, próbálkozni lehet korábbi verzióval amivel el indul, ideig -óráig. Adhatsz neki mindenféle root jogot, nem fog semmi sem történni. Nincs köze a van root témához. Egyébként CN régió alatt sem megy.
"03-20 19:16:37.615 14405 14405 E AndroidRuntime: Caused by: java.lang.UnsatisfiedLinkError: Bad JNI version returned from JNI_OnLoad in "/data/user/0/hu.telekom.telekomtv/app_outdex/libdexprotector.14405.so": -401
maybe they need proguard-rules.pro in their project"" <- telekom fórumán olvastam[ Szerkesztve ]
Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest