Új hozzászólás Aktív témák
-
s7ry
tag
Hát én a Westend-be mentem el, előtte felhívtam őket, hogy ki lehet-e próbálni, és mondták hogy igen, és tényleg ott volt
ami idegesítő volt, hogy ilyen szar minőségű mintazenére volt rákötve, így nem szólt jól
ami még idegesítőbb, hogy voltam Electro Worldbe (mert közel van az edzőteremhez, ahova járok), és pont egymás mellé volt rakva a genius 5.1 meg a z5500, csak egyik se volt rákötve valamilyen zenére -
atika88
senior tag
Nekem 835 ös van! Mi dió83 mal ezeket nem vettük! A gyártó gariztatva frissen cseréltette! Szóval nekem van egy gyanúm, hogy a boltok raktárában addig nem lesznek mire a "régieket" elnem adják! De kitudja, utána kell érdeklődni és megkell nézni
Eddig természetesen semmi bibi nincs az új szettel! Le a kalappal továbbra is
-
Kis zöld izé
senior tag
Analóg használatnál tényleg erőteljesebben szól, de kevésbé lesz kiegyensúlyozottabb a hangképed mint digitális használatnál. Szvsz.... Azt kell eldöntened, hogy játékra vagy film illetőleg zenhallgatásra szeretnéd-e használni. Játékra szigorúan analóg legalábbis X-FI kártyáknal, filmekre pedig digitális használat javasolt, zene terén megoszlanak a vélemények.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest