- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lean
aktív tag
válasz
Orient84 #6792 üzenetére
szvsz:
ha valamiben jó a logi az a mozi, ebben sztem nem fog csalódást okozni.
játékban ismét hozza a szintet, bár én csak pc-n játszok általában fps-t a quake 1 óta, szép dinamikus, erőteljes, precíz hangokat ad.
zenében ugye tudjuk minél jobb minőséggel eteted annál jobban meghálálja, hozzáteszem én most foobart használok analógon, 6 csatornás upmix pluginnel, ahogy most nyomja azzal elégedett vok, első nekifutásokra kétségeim támadtak, de ez elmúlt., mióta bass testekkel megküldtem, párszor be akarta reccsenteni az ablakot (20nm szobám van), nem éppen a hangnyomás miatt, hanem a finom szaftos szubfrekik miatt.
szóval:
zenében állat
játékra nagyon állat
filmre vadállat -
-
Skizz
addikt
válasz
Orient84 #6790 üzenetére
Asztalira nem, de épp most néztem végig egy DVD-t optikán (köbö ugyanaz a szint), és csak kapkodtam a fejem. Beültem kb. 5 méterre a szubtól a kanapéra, és 4 kockán volt a szub, de néha úgy éreztem hogy remeg alattam a kanapé meg az egész ház, olyan hangeffektek voltak a film alatt. DTS meg dolby nélkül... szóval nagyon nagyot üt. A hangerő olyan 8-9 kockán volt.
-
lean
aktív tag
válasz
Orient84 #6726 üzenetére
"A termék szállításáról a vásárlónak kell gondoskodnia, kivételt képeznek a 10 kg-nál súlyosabb illetve a kézi csomagként nem szállítható termékek. Ha a termék a vásárlástól számított 3 napon belül szakszerű üzembehelyezés és használat mellett meghibásodik, a vásárlót díjmentes javítás illeti meg, vagy kérheti annak azonos típusú termékre való cseréjét, ha pedig a cserére nincsen lehetőség, úgy a vásárlási szerződéstől elállhat és a teljes vételárat visszakérheti."
hát kb ennyit írnak, telefonon bővebb infót adnak biztosan, hangkártya esetében én nem foglakoztam ilyesmivel, a z5500 az máshonnan van.
-
szimcsi
senior tag
válasz
Orient84 #6719 üzenetére
Én is néztem ezt a boltot múlthéten, hogy kedvezőbb áron van a z5500. Írtam nekik email-t is, hogy tényleg annyi e, meg furcsa volt hogy ha beletettem a kosárba, akkor végösszegnek a nettóárat írta ki, de de azóta se kaptam választ, meg közben a cellcom mellett döntöttem, bár látom ott magasabb lett az ár azóta.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Orient84 #6634 üzenetére
Rá lehet kötni egyidejűleg! Ha analóg 6 csatornás bementen használod, akkor elvész 3 sztereó bemeneted, viszont marad egy optikai, coax és egy pl. mp3-as bemeneted. Tehát ez esetben is 4 db eszközt tudsz csatlakoztatni az ST-hoz. Ha 2 csatornás direktben használod, akkor nyersz kapásból 3 db sztereó bemenetet, szintén marad az optika és coax, valamint az mp3-as bemenet. Tehát ez azt jelenti, hogy ebben az esetben 6 eszközt tudsz csatlakoztatni a ST-hoz. Az mp3-as bemenet, teljesen közvetlen!
-
s7ry
tag
válasz
Orient84 #6625 üzenetére
) Te sem kapkodod el a dolgokat látom
Olyan vagy mint én! Én is nagyon sokáig vaciláltam, hogy megvegyem-e, voltam én is az általad említett helyeken...
Én a Budakalászi Electro Worldben , és a Westendi Media Marktban jártam...
A budakalászi példány elég harmatosan szólt szegényke, felraktuk maxra a basszust, de gyenge volt.... A westendi darab már elég durván szólt, oda is jöttek megkérdezni hogy mi volt ez mikor benyomtunk neki egy tesztet
:
Hozzá kell tenni hogy az electro worldben direkt nekem üzemelte be egy szimpatikus ember, az lehet hogy azért szólt gyengén, mert nem volt még bejáratva...
Ha halknak tűnt akkor az biztos azért van mert egy szar minőségű kis valamire volt rákötve, jóhogynem MIDI csengőhangokat tettek be tesztzenének!
Sajna sok rossz szériásról hallani, én szerencsésnek mondhatom magam, az enyémmel nincs semmi baj, 3 kockán is már erős a basszus, 6/20as hangerőn már szétesik a ház, 10/20-on meg már megsüketülök
-
lean
aktív tag
válasz
Orient84 #6563 üzenetére
én boltban rendeltem meg mivel így tudtam beszámíttatni a régit.sajnos így 80k-ba került, de ha gond van csak beviszem a boltba és intézik, sőt azt mondták még garancia idő után is menjek majd nyugodtam ha gond van, mer el tudják intézni.nade ott még nem tartunk.
hát nem is tudom, vegyesek a tapasztalataim.PID 835 a cucc.
igazából pontos véleményt még nem tudok mondani, mert nem volt idő, mert nincs kitapasztalva még, aztán annyi beállítási lehetőség van a login is meg az XFI-n is h el lehet vele szórakozni.de folyt köv. -
törölt tag
válasz
Orient84 #6568 üzenetére
Annak idején nekem is karácsonyra hozta a Jézuska. Valószínű sérvet kapott, mert azóta sem érkezett hasonlóan méretes csomaggal.
Viszont egy másik topicban bogarat ültettek a fülembe. Gondolkozom egy ilyenen. Ezzel be tudnám kapcsolni a gépet, vezérelni a TV-t, a Z-5500-at, a Windows Media Playert... használ valaki hasonlót?
-
törölt tag
válasz
Orient84 #6561 üzenetére
Hiába írtam kicsit feljebb részletesen a Pixmania-ról? Kifizeted nekik a szállítást, akkor már mindjárt kevésbé olcsó. Azért a pár ezer forintos különbségért pedig lemondanál a magyarországi garanciáról?
Gondold el, ha netán elromlik, akkor a cégnek érte kell jönnie. Úgy viszont küldheted vissza Franciaországba, saját költségen.szimcsi: Az Asus Xonar-ra - nálam sokkal jobban bevált, mint az X-Fi.
-
s7ry
tag
válasz
Orient84 #6563 üzenetére
Lol szegény Orient84
Persze, vedd meg a médiánál 100.000ért :S:S ....lóf***-t !!!
miért lenne érdemesebb ott venni?
én csomó ideig úgy voltam vele hogy megveszem cellcom-nál, aztán végülis megkaptam karácsoni ajándékként, csak nem tom honnan szerezték nekem.... mindenesetre szerencsésenk mondhaotm magam, mert hl istennek semmi baja nincsen -
törölt tag
válasz
Orient84 #6550 üzenetére
Nincs mit.
Pixmaniánál előre kell fizetni, ami önmagában is furcsa, de az, hogy francia cég, s onnét küldik a cuccot, ráadásul a hirdetett árra még a szállítás költsége is rájön, már kifejezetten durva. Ha meghibásodik, akkor saját költségen kell visszaküldened. Magyar képviseletük nincs.
Haverom S750-et rendelt onnét, UK dugóval érkezett...Én négy éve vettem a Varázspálcánál, azóta már megszűnt a cég.
De a többiek éppen az előbb írtak vásárlási ajánlót.
-
törölt tag
válasz
Orient84 #6542 üzenetére
Nem gyengék, igen nagyot szól, csak ajánlani tudom, PS3-hoz főleg. Azért nézz bele a topicba, nem kell végigolvasni ahhoz, hogy belefuss egy-egy véleménybe.
Negatívum, hogy van pár példány, amelyiknek problémás a mélye, konkrétan alig szól. De ezeket garanciában cserélik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Elemlámpa, zseblámpa
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest