Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbolada II
őstag
Kíváncsi vagyok mennyiért vették meg a THX logót.
Már egyszer olvastam a THX követelményekről szóló listát. Például 105dB hangerő minimális THD torzítás mellett. Aztán 20-20000Hz-ig történő frekvencia. És még van vagy 20 követelmény. Most hirtelen ez a 2 jutott az eszembe, a Z-5500 egyiket sem tudja. Ami tudná, az 1-2 százezer forinttal több lenne. Szóval a THX logó csak egy dísz, de annak azért nagyon megfelel, szép dizájnos.*a műanyag dobozok nagyobb hangerőnél már rezonálnak, szerintem a hangfal anyaga a fa és a beton. Láttatok már betonból készült hangfalat? Állítólag jobb mint a fa.
-
Ult!ma
csendes tag
Hát még nem végleges a berendezés, mert falra fogom tenni az összes szatelit-et (csak nem volt egyelőre tipli itthon/meg csöppke időhiányban szenvedek
), de a mély már nagyjából a végleges helyén van. Sajnos nem tudtam kitenni a szatelitek körén kívülre, nyilván leszámítva azt, hogy azért a szatelitek jó magasan vannak (ahogy mondtam, nem végleges hely = fülmagasság fölött jóval), így balra mögöttem van úgy egy 50 centivel.
Az egészben az a para, hogy világéletemben fejhallgatót használtam, így nem tudom mire számítsak, mert így is gyönyörű (meg most kipróbáltam egy-két zúzósabb techno számot és jól szól az
), csak nem tudom, hogy nem tudna-e még többet, vagy kellene-e neki egyáltalán.
Egyébként a dússág, az abszolút megvan, azt alá tudom írni, de ahogy írtam korábban is, az ütősség, hát... Olyan plumpogós
Egy picit olyan, mintha mindenhol ott lenne a basszus, de nem azzal a bumm-bumm megszokott stílusával (vagyis az van, de a szatelitekből szól: ezért fogok még szórakozni a cutover frequency-vel), hanem így folyamatosan jelen van valamennyire.
No mind1, lehet majd tartok egy nyílt napot itthon, aztán mindenki megtudhatja, hogy milyennek kéne lennie egy jó basszusú/rossz basszusú Z-5500nak, attól függ melyik vonatkozik rám
-
Borkai
tag
Igen igen ez így van, ez épp kiment a fejemből! Ugye az emberi fül becsapható a hangnyomásokkal, DE a felharmónikusokra hiperérzékeny, gondoljatok csak bele:
Ülsz a hangversenyen, sose hallottad a művet, de azonnal meghallod, hogy ha hamis a banda! + a nagyobb mintavételezés frekvencia, a nagyobb frekvenciájú hangokat javítja, míg igazából a nagyobb bitnyi felbontás a basszustokat íveli meg szépen, mivel a tudatalattim a mélyeket szeretiezért kezdtem a lépcsőkről regélni...
-
Salvador20
őstag
amugy elhiheted, hogy nem szólalt meg a logi 192khz-en csak vibrált a ST és néha-néha reccsent 1-et, ahogy beállítottam 96khz-re onnantól működött rendesen. Ha a xonar belső dolby dekóderét használtam, akkor meg nem volt ilyen gond,mert akkor autón állította be magának a frekvenciát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hardverkemping június végén
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged