- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orient84
aktív tag
válasz
Turbolada II #6947 üzenetére
igen,az a párosítás.
mostani ár,h mindenhol a logi 80 volt,ez kicsivel drágább,de csak külön erősítő hangfallal.
csak még a beállítással bíbelődöm,nem gyengede este kicsit odatekerve fél hangerőm remegett a szekrény
szinte egymás mellett volt a 2
azért nem a logit vettem,mert lehet,hogy az hibás volt vagy nem,de sztem nagyon nem szólt szépen (én véleményem),de lehet egy jobb széria szebben szól,de ez zsákbamacska.Meg azt se tudom mire volt rákötve pontosan. -
Orient84
aktív tag
halihóó
voltam ma médiába,és hát csak nem ezt vettem
ugyhogy már nem zavarlak titeket a hülyeségemmel
h/k erősítőt vettem jbl hangfalakkalHát nagyon szól,összehasonlítottam a 2t a mediaba,hát ég és föld a 2 szerintem.
csak ennyit akartam
szevasztok -
Orient84
aktív tag
miért emelkedik ennyire az ára?:S
cellcomnál 80 lett,néztem annál a direct nem tudom milyen cégnél ott is majdnem 90:S
megér ez ennyit? -
Orient84
aktív tag
akkor majd fizukor beujítok rá;)
ha meglesz,akkor mondhatnál olyan oldalt,ahonnan ilyen basztesztek vannak,vagy nekem ugyis jó ha küldesz
én ált gt5el játszom vagy vmi autós,néha lövöldözős,de most van vadászgépestől kezdve minden hülyeség
majd kiderül hogy milyen ha filmet nézek
legjobb házimozin a horror,beszaratósde a jó kis robbanos,durrangatós,vadászgépes filmek
-
Orient84
aktív tag
válasz
Kis zöld izé #6793 üzenetére
akkor ez marad
hol vetted?general directionnél gondoltam,h megveszem,ott a legolcsóbb meg még se pixmania
majd csak jó szériát fogok ki,reménykedemde sztem nem sok hibás van,gondolom én
-
Orient84
aktív tag
nekem ps3hoz kell,játszani,filmet nézni meg néha zenét hallgatni.
és baromira nem tudom mit vegyekpanelház 12 m2es szobába akarok,vmit jót,de ilyen külön erősítőt cuccokat néztem pesten media,erre arra,150-200 alatt nincs
annyit meg sajnálok érte,és ezen filozom,hogy optikaival rákötve milyen lehet,van-e benne olyan hangerő stb mint egy asztali dvd-s házimoziban,ilyen 60-70ezer forintos sony,pana,samsung stbre gondolok
-
Orient84
aktív tag
kötötte már rá vki asztali dvdre?ott milyen?tényleg olyan mintha moziba lennél?
nagyon filózok rajta,hogy vegyek vagy sem.
nincs vki szolnok környékbeli?meghallgatnám vkinél szivesen
anyáméknak pana van,elég jól szól,annál szarabbat nem akarok -
-
Orient84
aktív tag
general direction nevű cégről tud vki vmit?
rendelt már onnan vki,vagy vmi ismije? -
Orient84
aktív tag
basszusmost látom,hogy a cellcom felemelte 72ról 80ra:S És még raktáron sincs,fasza:S
Mire raktáron lesz felmegy vagy 85-90re,annyiért meg adják mediaba is
ha ott veszi meg az ember akkor elviszik dijmentesen ha elromlik vagy csak a cellcomnál? -
Orient84
aktív tag
van vkinek aki jászberény közeli?
-
Orient84
aktív tag
ezt egyidejűleg rálehet kötni tvre,psre és számítógépre is?mondjuk laptopon van így jack dugós rca kábellel kötném össze
-
Orient84
aktív tag
Nem kapkodom el,nem olcsó ahhoz hogy csak kidobjak 70-80at egy szarra
Én arenas electroba néztem itt be volt kapcsolva csak levolt fedve a hangerőszabályzó és nem lehetett megküldeni.Westendi mediaba bekötötte a srác meg bekapcsoltam neki a tesztet,vmi internetes rádió szólt nem tudom milyen hangkártyáról,hát olyan felemás érzéseim vannak,se rosz nem volt de ugy hanyadt se vágtam magam,de azért jobb volt mint rossz
arkádi mediaba meg vmi filmelőzetes volt számítógépről sztem,ilyen vadászgépes lövöldözős,na ott viszont szépen szólt.
Te hol vetted amugy?
Nem tudom,hogy jobban járok ha cellnél veszem meg olcsóbban,nem lehet,h az hibás,rosszabb mint a médiás?vagy lehet hogy a mediaba se biztos hogy annyival jobb mint amennyivel drágább? -
Orient84
aktív tag
halihó
ma voltam electro world,media markt,tettem egy kis felfedező,tesztelő körutat,kicsit utána néztem
Hát nem szól rosszul az tény,de a mély valahogy nem fogott megLehet,h nem volt maxra állítva vagy a számítógép hangkártyája miatt vagy esetleg a beállítás miatt még nem adja ki teljesen "magát"?Meg kicsit nekem halknak tünt,lehet,hogy elveszett ott a nagy térbe meg elnyomta a többi cucc hangja?
-
Orient84
aktív tag
egy hülye kérdés tőlem ismét
addig ugyse szabadultok meg,még meg nem veszem
z5500 vagy Sony HT-DDWG800? -
Orient84
aktív tag
jól megy annak aki ilyet kap karácsonyra
nekem is hozhatna most szülinapomra
nekem ps3at "hozott",mindenki zsét adott és azt vettemazzal tuti jól szólna
-
Orient84
aktív tag
válasz
Kis zöld izé #6562 üzenetére
néztem,hát elég jó árak vannak néhány boltban.felhívtam a központot,azt mondta cora,tesco,media markt stb boltokból érdemesebb megvenni,de msot mi ebből az igaz :S
addig vacilálok még elkel -
Orient84
aktív tag
Halihó!!!
Nincs kedvem végig olvasni 6000 kommentet erről a cuccrólÍgy kérdezek
Milyen,megvagytok elégedve vele?Nekem ps3hoz kellene.Jól szól,nem gyengék a hangszórói?Ilyenen gondolkozok,h veszek hozzá,kommentet,véleményeket,pozitívumot és negatívumot kérek skacot
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hardcore café
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged