- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
vargapdavid #12099 üzenetére
Például Ő.
-
Turbolada II
őstag
válasz
vargapdavid #12035 üzenetére
3500Ft a chip.
-
Turbolada II
őstag
válasz
vargapdavid #12031 üzenetére
A Cirrus Logic chip haldoklik. Az ST hátsó része nagyon meleg ugye?
-
kisninja
őstag
válasz
vargapdavid #12031 üzenetére
Talán kivannak száradva a kondik..... Más feszt kap és megfagy....
-
Henryk
aktív tag
válasz
vargapdavid #10359 üzenetére
Páldául egy ilyen.
Erre optikán és analógon is rá lehet kötni a Z5500-at, és megy az 5.1 is. -
Diplomata
aktív tag
válasz
vargapdavid #8648 üzenetére
Egy jótanács,ha teheted helyezd a center-t és a frontokat egymagasságba,ez általában fülmagasságban a célszerű,látom hogy a centered egy "dobozszerűségben" van elhelyezve,nekem is így van sajnos,de ma kipróbáltam hogy mögötte jól kitömtem a polcot szövet anyaggal,és sokkal kellemesebb lett a hangja,nem olyan doboz szerű,bár nekem nagyobb a hangszóró jóval.A legtöbb emberkének egyébként a tv felett kicsivel volt a legideálisabb a center hangja.
-
bzoley
veterán
válasz
vargapdavid #8624 üzenetére
Jól választottál
-
Kleroo
veterán
válasz
vargapdavid #8624 üzenetére
Az extreme music a leg ideálisabb mellé.
Feltéve ha nincs driver problémád vele.
Ennél jobbat nem érdemes venni.Annyira azért nem isten cucc.
A xonar dx gyakorlatilag ugyanazt tudja a tesztek alapján.A hangzása sem hiszem hogy jobb. mert kis különbség driverek között is van.
A következő szint a xonar D2 lenne, de az már elég drága,és sztem a logi miatt nem éri meg. -
Kleroo
veterán
válasz
vargapdavid #8622 üzenetére
Olvass vissza(kereső használata)
De azért válaszolok:
Audigy2 zs
x-fi xtreme music
xonar dxPénztárcádtól függ,melyiket választod.Mindegyik jó kártya
-
törölt tag
válasz
vargapdavid #2960 üzenetére
Jaja, az enyém is ilyen, külön örülök neki - könnyebben tudtam megtoldani a hátsó hangszórók kábelét.
-
Anyád911
tag
válasz
vargapdavid #2960 üzenetére
Elkapkodtad,
-
Anyád911
tag
válasz
vargapdavid #2958 üzenetére
Manapság már mindent másolnak...
De tényleg fura ez a megoldás. A leírásban is így szerepel?
-
törölt tag
válasz
vargapdavid #2953 üzenetére
Ha az egyik hátsó hangfalat 7m-rel, a másik hátsót 1m-rel kell toldani, akkor mindkettőt 7m-el kell toldani. Akarom mondani, ez esetben mindkettőt 7m-rel illik toldani. A center független minden csatornától, de lehetőleg ne legyen sokkal hosszabb, mint a két front (elsők). De ehhez annyira nem kell ragaszkodni... viszont a két első hangfal kábel hossza is lehetőleg legyen egyforma. Természetesen az első hangfalak hossza eltérhet a hátsó hangfalkábelek hosszától.
Lényeg: két front legyen egyforma, két hátsó legyen egyforma, center lehet független.
Az RCA és a banán dugó két külön dolog. A coax csatlakozója viszont egy RCA. A kábel más. Egyik digitális (coax), másik analóg, de mindkettő csatlakozója RCA. RCA előbb volt látható. Aztán van még az XLR, ami a banánnál is komolyabb csatlakozó. De banán dugót én még nem láttam egyetlen PC-s multimédia hangfalon sem, ezért nem is értem, h az h jött itt szóba.
A banán dugó így néz ki. "Hifi" hangfalak csatlakozóján gyakori, jobb féléken ilyet használnak, olcsóbbakon azt a bizonyos csiptetős megoldást.
Vargapdavid: a két hátsóhoz két szál 7m-es analóg RCA kábelt kell venned, aminek az egyik fele RCA/anya, a másik vége RCA/apa. Ha nem 100 Ft-ért veszel 7m kábelt, hanem mondjuk 1500-2000 Ft körül (nem érdemes jobbat, mert a gyári fix-en beépített kábel még ilyen sincs), akkor biztos lehetsz benne, h semmi különbséget nem fogsz hallani. Budapesten: www.kacsa-audio.hu oldalon foglalkoznak kábelekkel, immár nagyon sokadig éve. Szerelnek is kábeleket egyedi méretre. Tudom ajánlani őket.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
vargapdavid #2953 üzenetére
http://www.hifimarket.hu/kep.php?nev=18_72-Sidewinder-0.jpg&azon=730
Valami ilyesmit vegyél hozzá!Ez is aranyozott és még elfogadható árban van.
www.hifimarket.hu itt konkrétabb infót találhatsz. -
Kis zöld izé
senior tag
válasz
vargapdavid #2951 üzenetére
Szerintem ha csak a két hátsó hangfalat szeretnéd megtoldani 3-3 méterrel akkor nem lesz veszteség.Vagy pedig vegyél aranyozott toldókat és aranyozott csatlakozókkal ellátott kábeleket.Picivel drágább de nem vészes.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
vargapdavid #2948 üzenetére
Lehet kapni egy úgynevezett RCA toldó hüvelyt aminek mindkét végébe bele tudod dugna az RCA kábelt egyik felébe bele tudod dugni a hangfal eredeti csatiját a másik végéhet meg veszel még +ban mondjuk 5m RCA kábelt aminek mindkét végén RCA csati
Nézd meg ezt a linket: elektroexpressz.hu -
Kleroo
veterán
válasz
vargapdavid #2946 üzenetére
Ez RCA kábel. sokan hívják még banán dugóknak is. és coaxnak is hívják.
pontosan nem tudom hogy mi a különbség a nevek között, de a kábel formátuma tök ugyanaz.
a coax kábelt digitális összeköttetésre kell használni,
az rca-t pedig analógra. bár lehet hogy az rca egy gyűjtőnév és ebbe tartozik a coax. nem tudomde ha bele van építve a hangszóróba, akkor úgy sem tudod cserélni. . sokkal egyszerűbb egy másik kábelt betoldani
-
vargapdavid
tag
válasz
vargapdavid #2945 üzenetére
Ha az előzőből sem derült volna ki, akkor így tudom még megmutatni a kábeleket... Ha valaki megmondaná a nevüket, annak igazán örülnék..
http://digitalmedia.oreilly.com/images/oreilly/digitalmedia/2006/11/zune-tips-fig1-cable.jpg
-
vargapdavid
tag
válasz
vargapdavid #2943 üzenetére
Nekem ilyen csatlakozású a mélyláda és a hangfalakból nem tudom kihúzni ezeket, mert bevan kötve a belsejébe...
http://img.presence-pc.com/dossiers/comp_logitech/connect_sub_z5500.jpg
-
Kleroo
veterán
válasz
vargapdavid #2943 üzenetére
áhá. ezt nem tudtam.(honnan tudtam volna)
akkor egyszerű. mivel nem tudod mi ez, és hol lehetne belőle hosszabbat kapni, :
kábelt félbe vág, és betoldasz egy másik kábelt. igaz hogy az előbb írtam hogy nem méltó dolog ehhez a cucchoz, de akkor csináld ügyesen és az lesz -
Kleroo
veterán
válasz
vargapdavid #2941 üzenetére
Veszel 10m-es hangszóró kábelt
valami dizájnosat
vagy 5m-t és egybetoldod az eredetivel, de az nem méltó ehhez a cucchoz -
Adrián29
aktív tag
válasz
vargapdavid #2862 üzenetére
Ejnye,hát szabad ilyen hangosan hallgatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest