- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Integra #8242 üzenetére
Ha egy jó darabot fogsz ki, akkor garantált, hogy meg leszel elégedve vele.
Csak sajna nagy a rizikó... Amúgy én 18nm-en használom és tökéletesen elég. Én szeretem a hangját is, főként azt, hogy van benne tartalék. Persze, ha ésszerűen használod, amúgy ami a csövön kifér azt bírja,
arányaiban véve. Hiába mondják sokan, hogy nem alkalmas zenére. Ez nem így van, csak mint minden ilyen eszköz igényli a minőséget, de ha ez megvan akkor hálásan szól. Egy ratyi mp3-tól nem is kell csodákat várni, akár milyen Xonar vagy X-FI. Legyen az rock, pop, progressive akármi... simán jó bármilyen műfajra. Persze nem audiofil cucc, de jó, már ha nem hibás maga szett.
Ez a tré első sorban.
Én hiányolom belőle pl. a rádiót, a 6500-ban már biztosan lesz.Szóval én imádom, csak utólag belegondolva hiányzik egy kompakt rendszer. Fejegység, RDS Tuner, stb.. Így külön kell mindent "megvenni" hozzá. DVD, rádió stb.. Ha bátor vagy akkor bátran ajánlom, ha minden okés a cuccal akkor mint mondottam biztosan nem fogsz csalódni benne.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Integra #8236 üzenetére
Pl. ez a Sony DAV-DZ660 típusú rendszer, már nem lehet annyira rossz 90k-ért.
-
Kis zöld izé
senior tag
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Integra #8234 üzenetére
Számomra is világos.
Azért, ha lehet akkor a saját pénztárcám barátja vagyok. Mivel ellened sem vagyok, ezért nem javasolnám neked, hogy mostanság ilyen szetted vegyél.
Ha mégis megveszed, akkor már azelőtt elkezdhetnél idegeskedni, hogy kézhez kapod.
Majd pedig az ezt követő 2 évről nem is beszélek. Ugyanis 2 év teljes körű garancia van a szettre. Szerintem kompakt HM fronton nézelődj. Ez csak egy jótanács. Rajtad áll, hogy megfogadod-e. Ha én most állnék vásárlás előtt, akkor már nem ezt venném.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Integra #8223 üzenetére
Hmm...
Érdekes felfogás. Azért ezzel nem teljesen értek egyet. Mégsem egy 1500ft-os egérről van szó, vagy nem? Én például nem örülnék neki, ha 2-3 évente 80-90k-t kellene kiadnom új hangcuccra. Ennyiért azért illene minimum 5 évet szolgálnia. Persze kultúrált használat mellett. Volt egy Samsung HT UP-30R típusú HM rendszerem kb. 2 évig, majd eladtam és azóta is teljesen jól működik. Mostanra már 5 éves múlt. Asszem 55k-volt +15 a mély. Úgyhogy ez szerintem rossz felfogás.
De persze aki megteheti.
-
Kleroo
veterán
válasz
Integra #8209 üzenetére
Igen.
Így felment az ára
Nem tett jót neki a válság....
Arra gondolok, hogy a szett megjelenésekor igencsak 100 körül volt, és évek múltán is alig csökkent le 90 környékére.Nagyon rég óta figyeltem, amikor hihetetlenül olcsón, 82k-ért hozzájutottam
szóval nagyon sokáig minimum 90k környékén mozgott az ára, aztán mostanság máe lehetett 65 körül is látni, de átlagban 70egynéhány ezer Ftért meg lehetett venni(pedig ugyebár a Ft is romlik..)
És a fórumon elszaporodtak a hibák:
-Szánalmasan gyenge mély
-Soundtouch háttérvilágítása meghal
-Biztosíték állandóan kimegy -
Kleroo
veterán
válasz
Integra #8207 üzenetére
Hidd el, először kinyílik a csipád hogy a kis vacak csipogókból, meg a jól elhelyezett nagy dobozból mekkora Hangerővel durrannak ki a hangok, amikor hozzászoksz, akkor pedig rájössz hogy nem kicsit istenkirály minőségben.És akkor most lehet fikázni, hogy ilyen meg olyan hangfal+erősítő mennyivel jobb, de ennél több a mindennapokba nem kell. BArátaim így is állandóan anyáznak hogy mennyire istenkirály cuccom van
Sztem nézz körül használt piacon. én úgy tapasztalom az újabb szériák nem véletlenül olcsóbbak.....
-
Kleroo
veterán
válasz
Integra #8204 üzenetére
Egyetlen alternatíva a creative s750, de az 7.1, és pár feature-t nem tud.
Szóval igazából az sem alternatíva.
Ha nem akarsz több100 ezret költeni egy élményt okozó igazi mindenes hangrendszerre, akkor a z5500 az egyetlen jó választás.(az újabb szériák nem tudom mennyivel rosszabbak, de az enyém(2007) igencsak megtölti "élvezettel" 32nm-es szobám -
Kleroo
veterán
válasz
Integra #8199 üzenetére
Nos. Én mp3mamról is hajtottam régen a kicsikét, és bizony a beépített pro logic2 igazán szépen felkeveri. meg is lepődtem. nem keveri összevissza, hanem egy jobbfajta zenénél, olykor egész meglepő helyekre kevert ki háttérhangokat ect. Na de egyszóval stereoról hallgatva is nagyon nagyon jól megállja helyét
-
pyrannha
senior tag
válasz
Integra #8197 üzenetére
De, felkeveri, tehát ugyanúgy szólni fog az összes hangszóró. Az már más kérdés, hogy milyen minőségben...
Ha teheted, akkor szerezz be egy Asus Xonar U1-et. Anno én is kerestem külső hangkártyát a laptophoz, az akkor kapható összeset kipróbáltam és ez az egy volt az, ami elég meggyőzően szerepelt ahhoz, hogy meg is vegyem. És azóta is boldogan használom. (pedig azóta már elfogyasztottam egy pár laptopot)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nyaralás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged