- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henrico
tag
válasz
Turbolada II #8016 üzenetére
AKkor Te nem bőrben nyomod... ebben a qrva melegben?
-
Henrico
tag
válasz
Turbolada II #8009 üzenetére
Az mit jelent? AKár tudnál is megoldást a csattogásra??
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #8009 üzenetére
Akkor főleg szégyen, ha ilyen megbízhatatlanra készítik.
-
Henrico
tag
válasz
Turbolada II #7989 üzenetére
PID:528
És ezt a számot oda csavarom ahova akarom... tehát ha veszek egy újat, simán meg lehet cserélni ezt a számot.. de gondolom a bibi a sub belüli elektronikán van, igaz?
Mi a fenét lehetne zajszűrőnek betenni?? UPS nem volt jó.. pedig komolyabb, APC Smart-UPS 1000i
Ötlet?
-
rhonin
senior tag
válasz
Nálunk nemrégen lett a hálózat felújítva. Szerintem ilyen gondom nem lesz, bár az újabb szériásoknál állítólag javították már ezt a puffogást, csattogást.
Tényleg milyen pid számnál tartanak mostanában és milyen lett az új széria? Tud erről valaki valami bővebbet? -
hossszú
őstag
válasz
Az enyém PID712. Milyen hibára számithatok.
-
hossszú
őstag
válasz
Turbolada II #7983 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy azok is rosszak.
Ebben az a elszomoritó, hogy az ember meg vesz egy több tizezer forintos cuccot és attól kell rettegni, hogy mikor romlik el. -
rhonin
senior tag
válasz
Turbolada II #7983 üzenetére
Az én kis creativeomnak (250d) is akkor valami ilyen baja lehet.
Remélem sikerül kifognom egy tökéletes példányt a z5500-ból...
Gondolom mindegy honnan rendelem, ha van garipapírom meg számlám, akkor intézhetem a garanciát a logitech képviselettel is? -
<.RicHarD.>
tag
válasz
Turbolada II #7837 üzenetére
Elmehetnek a jo annyukba..
-Hattervilagitas PID7** széria
-Gyenge mely PID8** széria
-Gyenge arnyekolas PID6**szeria es alatta
-
szaszapi
őstag
válasz
Turbolada II #7834 üzenetére
És hogy szól ez a párosítás te szerinted?Logihoz képest?Mondjuk te jó logit halani meg nem hallottál igaz,a tiédnek gyenge a mélye.
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #7832 üzenetére
Hmm, Media Marktban még bőven volt 132-es (biztos beragadt készlet), de köszi az infót, nem tudtam róla. Hogyan szól? Változatlanul megéri az árát?
-
kcsaba-00
csendes tag
válasz
Turbolada II #7818 üzenetére
www.atelcocomputer.de
Én itt élek Németországban, tehát legfőképpen a gariztatás miatt akarom itt megvenni.
-
Skizz
addikt
válasz
Turbolada II #7751 üzenetére
Szálljunk már le a hibásról, megtörtént, eltemettük, megkönnyeztük, de ha benézel egy VGA topikba ott sem arról írnak minden 2. hsz-ban, hogy mennyire szar a hibás 4850, mert csúnya a képe.
-
SlaveDealer
tag
válasz
Turbolada II #7744 üzenetére
"Ugyanezt tudja az X-530 is." Ezt még te sem gondolhatod komolyan
Szerk.: Volt már szerencsém hallgatni X-540-et ami jobb elviekben a X-530-nál és jó jó de összehasonlíthatatlan a z-5500-el.
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #7746 üzenetére
Én pl. 3-4 egységen tartottam a mélyet (efölött már elnyomott mindent), de a driverben nem 50%-ra állítottam, hanem vagy az alapértelmezett 76-ra, vagy a maximumra.
A mélyet úgy lehetne megnézni mennyire ütős, ha egy jófajta Dolby vagy dts filmet hallgat meg az ember digitális összekötéssel. Ilyenkor csak a Z-5500-on múlik a hatás. Ha egy Gyűrűk Ura vagy U-571 nem dörren meg, akkor baj van. Utóbbinál pl. a mélységi bombázás valami kegyetlen... teszthez ideális.
-
Skizz
addikt
válasz
Turbolada II #7744 üzenetére
Honnan tudod, hogy neki mi számít ütős hangzásnak/basszusnak????
Ezzel az erővel bemegyek egy hifi topikba, aztán egy "megvagyokelégedveveleaszomszédomátkopogotthogyhalkiccsamle" hsz-ra azt írom, hogy a Z-5500 is ezt tudja.
-
Salvador20
őstag
válasz
Turbolada II #7727 üzenetére
de a 3-ból az az egy még most sem akar tönkremenni
-
evko
aktív tag
válasz
Turbolada II #7725 üzenetére
A tiedből csak az LCD-t használtam fel.
Azért a Geniushoz is állítani kellett a basszuson, hogy jól szóljon.
A tuneren keresztül a rádió viszont nagyon szépen szól, basszus, minden ok.
És még annyi, hogy a sarokba sincs helyezve a mély, csak a szoba közepére be van rakva, szal sarokban még jobb leszÜdv
-
Játékos
addikt
válasz
Turbolada II #7677 üzenetére
Halihó!
Rég jártam erre, mostanában vagy a szabadban vagyok, vagy mozizok
Kurvajó kis rendszer lett, minden havernak csorog a nyála...
Szóval! Persze, a jóbarátnak megvan még, hétvégeken össze tudjuk hangolni, hogy egyszer mindenki ráérjen! Nekem elcserélhetőek a műszakjaim, Jóbartát viszont leginkább vasárnap ráérős. Ehhez kéne igazodnunk!
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #7700 üzenetére
Nem értek sajna a technikai részletekhez. Inkább kérdezz a hifi topicban ilyeneket, DDL-től nagyobb eséllyel kapsz választ, mint tőlem.
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #7697 üzenetére
Majdnem, csak motor nélkül. Azaz itt van a lábamban.
-
Skizz
addikt
válasz
Turbolada II #7677 üzenetére
Játékosnak már JBL cucca van.
-
Salvador20
őstag
válasz
Turbolada II #7613 üzenetére
A tipikus magyar (vagy valamilyen eltanult) mentalitás....húzzuk le a messziről jöttet.....ez viszont igaz az ország bármenyik részére
-
Salvador20
őstag
válasz
Turbolada II #7600 üzenetére
Voltam egy hetet borsod megyében, Hollóstetőn, Felsőhámor mellett, és mondhatom, csak borsodi sört lehetett venni és az is 400Ft-ba került egy dobozzal....
ja és miskolcról ne essék szóAcélváros
-
törölt tag
válasz
Ászokot és Sopronit meg gondolom árulásnak.
-
pyrannha
senior tag
válasz
Amit B-A-Z megyéről írtál, az tökéletesen igaz!
És ezt tapasztalatból tudom, mert egy rövid ideig (kb. 11 évig) éltem Miskolcon.De azért az atomot inkább hagyjuk, mert jelenleg Pesten éldegélek...
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #7595 üzenetére
Hm, így mindjárt másként hangzik!
Bár a Borsodit éppen nem szeretem. -
törölt tag
válasz
Turbolada II #7519 üzenetére
Szerintem sem. Sőt, én az mp3-mal is meg vagyok elégedve. Amit lehet, 320 kbit tömörítéssel szerzek be, ez nemhogy élvezhető minőségű, de a Z-5500-on nem is hallom a CD-hez képest az eltérést. Vagy tényleg nincs / minimális ezen a cuccon a különbség, vagy szerencsés vagyok, mert sosem akarok majd audiofil berendezést.
-
Játékos
addikt
válasz
Turbolada II #7519 üzenetére
Akkor egy véleményen vvagyunk, csak Te rövidebben fogalmaztál.
Attól függetlenül, hogy az én Logim odavan, az összehasonlítást még megejthetjük egyszer, mert van a közelemben... -
Sub-S
senior tag
válasz
Turbolada II #7223 üzenetére
Én ebben nem lennék biztos, nálunk például 230W fölött is mutatott a mérő, boost nélkül, nem is maximális hangerőn és bass sem volt maxon.
-
Zarbon
csendes tag
válasz
Turbolada II #7319 üzenetére
hogy mi igényes mi nem az nézőpont kérdése
-
Skizz
addikt
válasz
Turbolada II #7313 üzenetére
Megelégszem egyelőre a CX500-zal is.
Aztán még bármi történhet.
-
Zarbon
csendes tag
válasz
Turbolada II #7313 üzenetére
Nekem ilyen fülesem van mivel djzem > Sony MDR-V700DJ , nem ismerem a sennheisert de nem hiszem hogy szarabb lenne, de a z5500 a szobában sokkal jobb zenei élményt nyújt mintha egy füles lenne a fejemen, össze sem lehet hasonlítani sztem ( pidr844 (én kb tudom hogy egy 25cmes mélynek hogy kellene szólni)
én is lefogom cserélni a z5500ez egy klipsch slx3.1re csak most nem volt 2 killerem rá sajna
-
8zabi
őstag
válasz
Turbolada II #7218 üzenetére
szerintem meg mielőtt a falba vernéd a fejed hallgass meg egy digitálisan! összekötött realteket
nem azt mondom hogy analógon jobb, de kihasználva a dolby digital live-ot, illetve egyes modelleknél a dts connect-et, a hangzás szinte ugyan olyan mint analógon és csak egy kábelt kell csatlakoztatni -
törölt tag
válasz
Turbolada II #7150 üzenetére
Még le sem feküdtünk, nemhogy felkelni.
-
Skizz
addikt
válasz
A jó alkesz nem alvással irtja a másnaposságot, hanem sörrel.
-
lolman99
csendes tag
válasz
nagyobb teljesítményen nem lesz habos egy kicsit ha utána kinyitod?Tudom hogy problémás a mélyed de azért megkérdezem
-
Skizz
addikt
válasz
Turbolada II #7118 üzenetére
Húzóra 2dl vodka az igazi. Aztán leönti némi szénsavval.
Najó ezt ne próbáljátok ki.
-
Salvador20
őstag
válasz
Turbolada II #7118 üzenetére
-
Salvador20
őstag
válasz
Turbolada II #7056 üzenetére
csak rossz a hold-állás, majd elmúlik
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #7034 üzenetére
kicsit járatos a témában
Na erről van szó. Viszont a reklám is csodákra képes, sokan eleve nem gondolkodnak sztereóban, fel sem merül. Ellenben ez a tendencia most talán megfordulni látszik, ahogy olvasgattam a dolgokat.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Turbolada II #7029 üzenetére
Az a baj, hogy Bacylus az egész történet kiinduló pontját nem tudja/tudta értelmezni a dolgoknak. Pedig ez lenne az alap.....
Én tisztelem a véleményét, valamint a hozzáértését sem vonom kétségbe, de nem ebben a topicban.... ennyi -
Salvador20
őstag
válasz
Turbolada II #7009 üzenetére
erről a polk-ról nekem állandóan a Polka, mint zenei műfaj jut eszembe
Balika: A popcorn-os csávó nagyon aláz
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Turbolada II #7018 üzenetére
Ennyi a történet!
Fa testápoló mi??
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #7009 üzenetére
Okos gyerek, valaki zenére veszi. Miért nem megy ez bele a fejedbe? Gondolkozzál már el rajta, most vajon mit hőbörögsz, min hőbörögsz? Ha csak veszekedni akarsz, akkor keress valakit ott a környezetedben, aztán játszd le azzal. Hidd el, sokkal jobb, mint neten ilyen ovis stílusban nyomni.
Másrészt hsz-ek száma: 7006, lekérések száma: 254 733 jelen pillanatban. Ebből te azt gondolod, mindenki hozzá is szól, aki erre jár?
Lépjél már túl a véleményemen, látom, alaposan felizgatott a dolog.
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #7006 üzenetére
Hozzátettem, hogy ugyanennyi pénzért, használtan, zenére. Tényleg nagy gondok lehetnek manapság a szövegértelmezéssel mifelénk.
Először azt látjátok bele, hogy a sztereó hibátlan, aztán azt, hogy én a Polkokat ajánlottam, istenítettem. Ez már tényleg "az én apukám az erősebb" jelenet az oviból, de ki kell ábrándítsalak, ilyenről szó nem volt.Na mindegy, nekem van jobb dolgom is, mint ilyen színvonalon aluli vitát folytatni, aminek a háromnegyede abból áll ki, hogy nem tudjátok értelmezni, de legfőképp elfogadni a másik véleményét.
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #7000 üzenetére
Én a saját rendszerem is kritizálom gazdagon, efelől nyugodj meg. Hifi topicban olvashatták páran a nyávogásomat a lemezjátszóm, hangkarom viselkedéséről a belső barázdákban, vagy épp a CD-lejátszóm kritikáját is, hogy nem éri el komolyzenén az analógot. Stb, írhatnám napmintnap, de minek? Isteníteni sem szoktam.
-
AMDFan
addikt
válasz
Turbolada II #6993 üzenetére
Zsííííír
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #6987 üzenetére
Mondtam, hogy használt, és a saját Polk hangfalaim ajánlgatásáról meg aztán végképp nem volt szó.
Aki elolvassa, hogy HASZNÁLT, az nyilván tisztában van vele, hogy hajlandó-e használtba fektetni a pénzét. Aki elolvassa, hogy ZENÉre, az nyilván tisztában van vele, hogy zenét akar hallgatni vele. Értelmezni kéne.
Ez is egy lehetőség. Neked ez ugyan miért fáj? Hogy mekkora vagyok, azt nem tudhatod, nyilván marhára el kell legyek szállva magamtól, hogy van képem leírni a véleményem. Ha nem tetszik Neked, vagy másnak, nem az én gondom, lehet megint más hasznát veszi.
-
AMDFan
addikt
válasz
Turbolada II #6987 üzenetére
Gyári állapotú 60 köbcentis?
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #6979 üzenetére
Megint megkérdezem, hol beszéltem a Polkjaimról? Lehet az egész PH!-fórumon nagyítóval kéne keresni, ahol a saját hangfalaimról beszélek, és még ott is konkrétan kérdeztek? Sőt még esetleg meg is kritizáltam? Akkor miről beszélünk? Nem ismételném meg magam, hogy kiemeltem a zenehallgatásra kulcsszót, ha nem tudod értelmezni, amit leírtam, az már nem az én saram.
-
AMDFan
addikt
válasz
Turbolada II #6981 üzenetére
bazz elkéstem
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #6974 üzenetére
Mert nekem nincs, még nem tudhatom, hogy szól, nem hallhattam máshol (nem MM-ben, stb.)? Másrészt nincs kiírva, hogy ide csak az teheti be a lábát, akinek van is. Kicsit sokat kívántok. Annyit nem lehet leírni, hogy használtban (ugye hozzátettem) ennyiért egy jól megválasztott sztereó szett igencsak leszólja ZENÉN? Hol éltek Ti? Komolyan kérdem.
-
Orient84
aktív tag
válasz
Turbolada II #6947 üzenetére
igen,az a párosítás.
mostani ár,h mindenhol a logi 80 volt,ez kicsivel drágább,de csak külön erősítő hangfallal.
csak még a beállítással bíbelődöm,nem gyengede este kicsit odatekerve fél hangerőm remegett a szekrény
szinte egymás mellett volt a 2
azért nem a logit vettem,mert lehet,hogy az hibás volt vagy nem,de sztem nagyon nem szólt szépen (én véleményem),de lehet egy jobb széria szebben szól,de ez zsákbamacska.Meg azt se tudom mire volt rákötve pontosan. -
Kleroo
veterán
válasz
Turbolada II #6915 üzenetére
én inkább azt mondanám hogy egyáltalán hallani??
20khz-es sima sípolás az kb nem hallható -
Játékos
addikt
válasz
Turbolada II #6903 üzenetére
Komolyan mondom, minden túlzás nélkül: ilyenkor érzem, jó élni! Amikor másokban is látok jószándékot, önzetlen segíteni akarást!
A hétfőmet azzal kezdem, hogy hívom Logiékat, és annak fényében, hogy mit ígérnek, megkereslek priviben!Mert, ha aszongyák, hogy néhány nap, akkor ne gadagítsuk a postát.
Egyébként visszatettem addig a régi Sony hifit, és ki kell jelentenem, hogy zenehallgatásra egyértelműen jobb! Persze hiányzik a térhatás, mert a Login úgy hallgattam, de sztereoben simán gyalázza a Sony! Pedig nem egy highend hi-fi...
Mégegy nagya felajánlásért!
-
Játékos
addikt
válasz
Turbolada II #6897 üzenetére
Ez most egy nagylelekű felajánlás addig, amig kicserélik nekem?
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #6897 üzenetére
A diNovo Laser is hasonlóan problémás. Meg az összes bluetooth alapú billentyűzetük. Valaki meg van velük elégedve, nekem máig kavarog a gyomrom, ha meglátok egyet a boltok polcain.
A Momo kormányon vacak a pedál, a G25-ön pedig gagyi, törésre hajlamos a váltó.
A Logitech mindenkori csúcsmodelljeinél könnyű belefutni valami hasonlóba, a középkategóriásnak szánt cuccaik viszont durván jók.
-
Skizz
addikt
válasz
Turbolada II #6896 üzenetére
Elég érdekes, mert hallgattam már pár dts anyagot, és azok nagyon szépen szóltak. De ebben a bizonyos pakkban az összes dts (eredeti és felkevert) anyag gyengén szól.... Pölö az Eagles DVD-A amit hallgattam múltkor az kifejezetten tetszett. Pedig nem is ilyen stílusú zenéket hallgatok, de nagyon szép magas hangokat lökött a rendszer. Aztán ott volt a Metallica (bár azt talán Dolby), az szintén gyönyörűen szólt.
Esetleg tudsz linkelni egy "teljes tartomány tesztet"? Youtubeosok szarok egytől egyig és egyelőre nem tudtam megnézni, mennyi a felső határ... -
zozobp
csendes tag
válasz
Turbolada II #6863 üzenetére
A vistát nem akarom újratelepíteni de talán egy 7-est felrakok hátha megoldja.
Ha valakinek kell odaadom 16-ért a kártyát friss számlával, ha szán arra egy kis időt hogy behangolja nekem a gépben és azt mondja hogy na így kell szólnia akkor el tudom dönteni hogy vegyek-e egy másikat vagy hagyjam az egészet a csudába.
Ma este lenne jó vagy max holnap délelőtt hogy ha még sem viszi el akkor vissza tudjam vinni a boltba.
-
szimcsi
senior tag
válasz
Turbolada II #6785 üzenetére
A mélynyomót még nem tekertem 6 kockánál feljebb eddig, a Creative Surround Mixer-ben is csak félig van a mély felhúzva, de nagyságánál fogva is teltebb ez.
Mondjuk azt nem értem, hogy ebben a Creative Surround Mixer-ben a subwoofer pászkája miért nem csinál hallható vátozásokat, ha nincs ráadva, ha maxon van, semmi különbség. Nem fontos amúgy mert ezelőtt is megvoltam nélküle. -
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Turbolada II #6756 üzenetére
Nekem amúgy istenkirály a humorom, de mivel nem ismersz ezt nem tudhatod. Úgy gondolom, hogy egy fórum alapjáraton is elég személytelen, de ezt fel lehet dobni egy-egy hangulatjellel. Talán ha odabiggyesztettél volna a mondat végére egy smileyt akkor viccesebbnek tűnt volna a mondandód!
Egyébként azon ne is csodálkozz, hogy reggel 6-kor még nem áldott meg az isten annyi humorérzékkel...
Na látod ez volt a vicc!
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Turbolada II #6754 üzenetére
Miért te eddig közellenségnek tartottad magadat? Érdekes felfogás....
Én nem hinném, hogy közellenség lennék... Magam részéről senkit nem tartok közellenségnek, téged sem.... Attól, hogy elmondom a véleményemet és esetleg nincs egyetértés a másik féllel, ettől még nem fogom, ellenségemnek tekinteni a másikat. (Az, hogy magamban milyen képet alakítok ki az egyénről, az csak egy dolog, ráadásul az én dolgom!) Ehhez több kellene mint egy fórum hozzászólás....
Szóval honnan ez a felfogás? Mindösszesen csak azt nem értem, hogy kerültem szóba Zarbon hozzászólásában? Pláne úgy, hogy egyáltalán nem szóltam hozzá, sem jót sem pedig rosszat!
Valamint amilyen hangnemben szólnak hozzám, olyan hangnemben fogok válaszolni. De szerintem senkit nem bántok, nem bunkózok, elmondom a véleményemet és ennyi.....
-
szimcsi
senior tag
válasz
Turbolada II #6734 üzenetére
Én nemrég vettem ott 2x1gb ramot, az egyik ram nem olyan lett, amilyet rendeltem, de szóltam, kicserélték 1-2 nap alatt.
Ezáltal nekem se lopták be a magukat a szívembe, de ez legyen a legbalszerencsésebb rendelésem.
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #6717 üzenetére
Ott igen nagy volt még fiatal koromban a Gamma Ray & Iron Maiden koncert!
Zarbon:
-
Zarbon
csendes tag
válasz
Turbolada II #6712 üzenetére
az aréna jóval nagyobb mint bécsben a gazometer, meg ha hangfal tornyok voltak mint pl a szigeten a main stagen akkor gondolom ha előtte álltál elég melegen adhatta
egyébként a sportcsarnokra gondolsz?
én is voltam ott egyszer egy bulin (gondolom minden bulin más hangosít) de össze vissza csattogott a hang, nem fostam magam össze a terem akusztikáján vagy csak szarul volt belőve a hangnah elég az offból nem baszom szét a topikot
-
Zarbon
csendes tag
válasz
Turbolada II #6712 üzenetére
persze összteljesítmény volt
egy rendezvényközpontról van szó, ami kör alakú régen gáztároló volt, kurva jó az akusztikája
elől félkör alakban volt gecisok subláda, a levegőben meg a magas + közép
azért elől a korlátnál a nagy tömeg ellenére is volt hely, ott elég kemény volt a hangnyomás, de persze még el lehetett viselni, elég szar lett volna ha mindenki elkezdett volna hányni
amúgy szinte a tánctér minden területén gyönyörűen tisztán szólt a hang, az volt az igazi audiovizuális élmény -
Zarbon
csendes tag
válasz
Turbolada II #6688 üzenetére
Az jó én 100.000 watt turbosound rendszer előtt állva 1 méterre csak olyat éreztem mintha remegtek volna a belső szerveim, meg mozgott a hajam de elmaradt a hányinger
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Turbolada II #6688 üzenetére
Akkor ezek szerint nálam jól szól, mert 1/2 hangerőn úgy, hogy a mély 7. kockára van állítva elég jól "vibrál" a levegő, persze diszkrétebben mint a fenntebb említett esetben.
Ha a TV képernyőjét nézem, olyan mintha vibrálna és ha a centert a mélynyomóra rakom, akkor pillanatok alatt lemászik róla!
Szóval elég rendesen szól!
Mint említettem 18-nm-en használom! De mondok még valami érdekeset is! Ezt még a Z-2300-ás cuccomnál is érzékelem a gép előtt ülve, csak ott a monitor képe vibrál!
-
szimcsi
senior tag
válasz
Turbolada II #6695 üzenetére
Ketté tudom szedni, ha ez a gond
. Az első hozzászólásban pedig ilyen kábel a javasolt (rca-rca). Végülis nem annyira fontos ez, csak érdeklődtem.
-
szimcsi
senior tag
válasz
Turbolada II #6693 üzenetére
MIért, ami nekem van kábel, amiről írtam, az nem jó? Pár éve lett véve, volt vagy 3ezer ft, de igazából sosem volt használva. Akkor ez nem jó? Mi a neve egy olyan kábelnek, amire te gondolsz?
-
szimcsi
senior tag
válasz
Turbolada II #6690 üzenetére
Igen, én is így értettem.
Tehát olyan hangnak kellene utánna kijönnie, amilyen az adott műsor, nem? Dts is menne koaxon keresztül, ilyen vezetékkel?
-
szimcsi
senior tag
válasz
Turbolada II #6686 üzenetére
Aha, tényleg. Tehát például egy divx lejátszót rákötök, nem? Főleg csak pc-hez csatlakoztatva használnám a szettet, de ha mellette mondjuk rá lenne csatlakoztatva egyidejűleg ilyen kábellel egy dvd vagy divx lejátszó, akkor a szett annak megfelelően adná vissza hangot (5.1, stereo, stb)?
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #6684 üzenetére
Nem tudom mit értesz "igazi" alatt. Most normális hangerőnél hallgatom, úgy hogy még egyáltalán ne zavarja a beszélgetést sem. A mély 3 kockán van és a főhangerő is. A winamp félhangerőn. Több basszus ehhez a hangerőhöz nem is kéne, most van arányban a közepekkel és a magasakkal. De ez nagyon függ amúgy az aktuális zeneszámtól.
Lehet hogy neked egyszerűen másak az igényeid. Én nem várom el zenehallgatáskor a gyomorforgató basszust ilyen alacsony hangerőnél, sőt zavarna, csak hát itt mindenki úgy reklámozta hogy fél hangerőnél lebontja a falakat, ezt pedig én nem érzem, és ezért lepődtem meg először. De valszeg egy új hangkártya majd megoldja. mellesleg a jelenlegi hangereje is elég már mindenre, amire használnám (bőven elég házibulihoz is).Végülis, megnevezhetem: E-Boda. Bár azt hiszem Mo-on kevésbé ismert.
Ja egyébként nálam a mély nem is kap jelet, hisz a gép sztereót ad neki, így a mély csak azt adja amit abból felkever magának.
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #6682 üzenetére
Mondom, csak így tudtam rávenni hogy 5.1ben menjen a zene eddig, márpedig nem azért vettem 5.1-est hogy az idő 99%ában stereoban hallgassam.
Az előző 5.1em márkáját inkább meg sem mondom. 105W-os volt és a mélyláda fából (préselt lemezből) volt. De a hangminőség, nos hát... ha az emberi fül hall mondjuk 50 és 20.000Hz között (tipikusan még ennyit sem), akkor az a rendszer minden hangot kb 500 és 1000Hz között adott ki. A mély pedig 1/3 hangerőtől felfelé artikulálatlan dörömbölés volt, nem számított hogy épp milyen zene megy, ugyanazt a hangot adtaÉs 1/3nál fennebb hiába húztam a hangerőt a mély már nem hangosodott tovább, csak a többi 5. De azok is inkább mélyközepet adtak, szal magas hang nem sok volt...
Persze azoknak a haveroknak, ismerősöknek akiknek nem volt 5.1-ese sem, max valami olcsó 2.1, az a rendszer is nagyon tetszett... Minden viszonyítás kérdése.
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #6660 üzenetére
Hát az attól függ. Többnyire azt is maxon használtam, hogy lássam mit tud a rendszer (de azért a főhangerőt többnyire csak közepesen). Most már este van úgyhogy nem bőgetem tovább. A főhangerő 3 kocka, a basszus középen, hogy a szomszéd szobában tudjanak olvasni.
Javaslok egy teljesen univerzális és kompatibilis tesztet: valaki aki úgy gondolja hogy az övé biztosan tökéletes, húzza fel maxra, majd tegye a logi távirányítóját a mélyre és akár megegyezhetünk egy közösen választott dalban/zeneszámban. Aztán figyeljük mi történik. Akinek jól műxik a mély, annak gondolom leugrik a távirányító. Akinek szarabb a mély, annak csak finom lemászik róla. akinek szar a mély, annak nem történik semmi.
-
Skizz
addikt
válasz
Turbolada II #6661 üzenetére
Bakker...
-
Skizz
addikt
válasz
Turbolada II #6657 üzenetére
Értem én, de kisker garit nem próbálod meg?
-
Skizz
addikt
válasz
Turbolada II #6647 üzenetére
6 hónapos... gari????? -
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Turbolada II #6626 üzenetére
Természetesen nem vitatom, hogy kikerültek ki hibás darabok! Ezzel csak annyi a probléma, hogy ha beírod ide 100x, hogy ilyen szar meg olyan szar, attól még nem fog megoldódni a gond, viszont annál irritálóbb!
Ezt pedig te ne vedd sértésnek, egyéni jogod beírni, de szerintem elsőre is megértette mindenki. Egyébként valószínű, hogy én elfogult vagyok egy kicsit, de csak azért, mert volt már jópár Logi szettem és mindegyik kifogástalanul működött illetve működik a mai napig is.
Többek között: Z-640, X-620, X-530, X-540, X-530, Z-2300, Z-5500. 4 db szett van a tulajdonomban jelenleg: Z-5500, Z-2300, X-540, X-230 és mindegyik kifogástalanul működik, semmi pukkanás, semmi rádiózás valamint minden szettnél megfelelő a mély véleményem szerint. Egyébként én 18nm-en használom, de azt hiszem, ha hibás lenne akkor már egy ekkora helyen is bőven érezhető lenne a mély híánya.... sajnos futószalagos termékről van szó és lehet, hogy 100 db-ból 20db sajnos hibásan kerül a piacra. Ami mellesleg negatív fényben tünteti fel a céget. De ha ennyire nem jött be ezeknek az embereknek akiket beírtál, valamint neked sem, akkor igenis élni kell a pénzvisszafizetési garanciával és ennyi.....
Továbbá azt nem értem, hogy egy olyan emberke mint mondjuk te, úgy vettem észre, hogy valamelyest konyítasz ezekhez a hangtechnikai cuccokhoz, akkor miért ezt a hangfalat választottad ennyiért? Biztosan találtál volna más alternatívát is 80k és 100k között ami "jobban szól" ennyiért.... röviden ennyi, ha esetleg valamit kifelejtettem, akkor majd később pótolom. -
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Turbolada II #6622 üzenetére
Ne haragudj, azért a 40 nm-t erős túlzásnak tartom. Te is ekkora helyen használod? Mert ha igen, akkor ne is csodálkozz, hogy nincs mélyed!
Szerintem átlag 15 és 25 nm közötti értékkel kell számolni!
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Turbolada II #6619 üzenetére
Okés! Köszi szépen a ráfordított időt!
A pattogós széria nem mélyhiba, úgyhogy szerintem azt nem kéne belevenni, sokminden előidézheti!
Valamint kinek mi a mély és mekkora helyiségben, milyen hangkártyával stb... használják a rendszert. Ezek is fontos tényezők. Ettől függetlenül elhiszem és megértem a problémákat, de ez még mindíg elhanyagolható százalék összességében.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Turbolada II #6616 üzenetére
Légyszi, ha lesz időd akkor írogasd össze annak a 15 embernek a nickjeit innen a topicból!
Kíváncsi a kedves publikum!
-
szimcsi
senior tag
válasz
Turbolada II #6616 üzenetére
Csak irogatsz.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Turbolada II #6605 üzenetére
Az is kellemes lehetett!
Még jó, hogy csak 5k-volt... nem pedig 50k
Neked mi a helyzet a cuccoddal? Nem tudod elérni, hogy visszafizessék a pénzt? Mert ha neked tényleg ennyire nem vált be a cuccos, akkor lehet, hogy érdemesebb lenne külön komponensekből összeraknod valami kütyüt....
Igazándiból megértem a felháborodásodat, de látod a többségnek rendben van a rendszer és ha rendben van akkor szól mint a barom! -
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Turbolada II #6599 üzenetére
Ha ez megnyugtat, akkor azt mondom, hogy én is a földön járok!
De hála az égnek szól ahogy kell....
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Turbolada II #6580 üzenetére
Látom résen vagy!
-
lean
aktív tag
válasz
Turbolada II #6580 üzenetére
Igazából az a tapasztalatom mint neked, írtad korábban h eltérő mértékű a mély digitális és analóg kimeneten.
Digitális kimeneten 3-4 kockával 5-6 kocka hangerővel elegendő mély van, filmekhez játékhoz több mint elég és tökéletes.
Analógon hallgatva a zenét már más a helyzet, fel kell menni méllyel 6-7 kockára, de az egész valahogy gagyibbul szól, hozzáteszem 192kb/s mp3-al hallgattam eddig csak.
És zenében magashiányosnak is tűnik nekem.másrészt viszont teljesen más a karakterisztikája mint pl a géniusnak, értem ezt a mélyre is, magasra is, ott egyszerűen másfajta mély volt(azt mondanám h kisebb hangerőn is erőteljes de dobozhangú, mohogós), itt definiáltabb, precizebb, dinamikusabb, COD5 be a két sörétes hangját meg tudom különböztetni, a geniussal pl nem.de én nem mondanám h kevés a mély, mert van mély (mozog a levegő a reflexcsőben), és másrészt XFI consoleban sincs ráadva teljesen kb 3/4, és a +15 dB-t sem használom
összegezve:
játékra, zenére tökéletes digitális kimeneten, analóggal nem igazán szól szépen közepes minőségű mp3-at hallgatva.
kb ennyi. -
törölt tag
válasz
Turbolada II #6570 üzenetére
-
Skizz
addikt
válasz
Turbolada II #6570 üzenetére
-
s7ry
tag
válasz
Turbolada II #6515 üzenetére
Hát nekem nem valamivel szól szebben, hanem ég és föld a különbség..na mind1..
amúgy vki össze tudná foglalni hogy coax vagy optikai kábelt vegyek? melyik a jobb? -
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Turbolada II #6482 üzenetére
Csak analógon próbáltad vagy digiten is? Esetleg asztali DVD lejátszóval analóg illetve digi módban? Valamint szerintem egy próbát megérne az alaplapi recsegővel is, mert ha esetleg gusztustalanul is szólna, mély az biztosan lenne.
Ha nem akkor tutira gány a cuccos...
De szerintem érdemes lenne minden lehetséges módon kipróbálnod és nem csak Pc-vel... Valamint főpróbaként kipróbálni egy sokkal komolyabb hangkártyával mint a fentebb említettekkel. Nem mintha azok szarok lennének, de biztosra kell menni!
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Turbolada II #6477 üzenetére
Eddig milyen hangkártyákkal próbáltad a szettedet? Vagy esetleg vmi külső játékossal?
-
Játékos
addikt
válasz
Turbolada II #6477 üzenetére
Köszönöm a felajánlást! Ha arra járok, eszemben lesz!
-
Skizz
addikt
válasz
Turbolada II #6471 üzenetére
Én csak 30 centis szubcsövét hallottam még, le a kalappal előtte.
-
Játékos
addikt
válasz
Turbolada II #6471 üzenetére
Nem ismerem, most hallok róla először! Viszont ha nem a hangszóró membránja mozgatja benne a levegőt, akkor micsoda?
Van benne kompresszor?Na jóvan, baromkodok.
De szerintem Te is érted, mire gondolok! Nem érdekes, hogy mennyi levegő jön ki rajta, ha szép basszusa van...
Ennyi a lényeg. Viszont kíváncsi lennék tényleg egy olyan rendszerre, amiről szó volt több ízben! (Aminek kicsi a basszusa) Miskolc környékén nincs valakinek ilyenje? -
Játékos
addikt
válasz
Turbolada II #6408 üzenetére
A reflexcsőből semmi levegő nem jön ki, csak a cső belsejében van légmozgás.
Pupa! Nem téveszted össze a hajszárítóval?
Nem fúj arrébb az enyém se, de igazából nem is érdekel, ha meg se mozdul a levegő benne, persze amig a basszust nyomja, mint a majom.
Egyébként kurvanagy az a reflexnyílás, simán bel etudok nyúlni, ezért nem érezni olyan kifejezetten a légmozgást, nem?! -
Zarbon
csendes tag
válasz
Turbolada II #6453 üzenetére
Nekem eddig egy klipsh gmxa2.1 volt , annál azért jobban szól, mély is sokkal tisztább, erősebb de ez a zúgás nemtom miért van, szakadnának bele
-
lean
aktív tag
válasz
Turbolada II #6444 üzenetére
kipróbálás kizárva abszolút.fülesért nem adnék pénzt.nem nekem találták ki.akkor marad a házimozi erősítős rendszer építése, apránként...mindenestre köszi
-
lean
aktív tag
válasz
Turbolada II #6444 üzenetére
kipróbálás kizárva abszolút.fülesért nem adnék pénzt.nem nekem találták ki.akkor marad a házimozi erősítős rendszer építése.köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Könyvajánló
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest