Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)
Akkor itt lehet szavazni a következő tali időpontjával kapcsolatban. Szavazás határideje jövő hét péntek (május 1.) éjfél. Névnek egy PH!-s nicknév mehet!

Javasolt helyszín a nyári rezidencia, rossz idő, vagy eső esetén pedig a Savoya Park, Möbelix alatti parkolója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Színváltós autó? Mi kerül a forgalmiba? Mi lesz egy ellenőrzés vagy körözés során?
Emóciót közvetítünk a többi autós felé? Sok lesz a bazmegelés azt hiszem
Meg a kamu jelzések, ez szerintem atom balesetveszélyes.
Avatarozás? Megint csak visszélésekre meg komolytalan, másokat zavaró megnyilvánulásokra tudok csak gondolni.
Igen, szerintem sok ember hülye és kretén stb. Sajnos ez az amit látok és tapasztalok a mai digitális világban, és nem tetszik. Ugyanúgy nincsenek fékek, ellensúlyok.
A belső megoldások tetszenek, eddig nem tudtam milyen lesz, de ez a szélvédőre vetítek mindent dolog és belül csak tapizok egész jónak tűnik.
Az ajtózárás még nem tetszik annyira, vagyis nem értem teljesen, vajon szűk parkolóban látja meddig nyithatja, nem bassza neki a másiknak? És mi van ha csak rányitással férsz ki az ajtón? Vagy ez már magától beparkol mindenhova? Akkor még akár rendben is lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest