Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)
Akkor itt lehet szavazni a következő tali időpontjával kapcsolatban. Szavazás határideje jövő hét péntek (május 1.) éjfél. Névnek egy PH!-s nicknév mehet!

Javasolt helyszín a nyári rezidencia, rossz idő, vagy eső esetén pedig a Savoya Park, Möbelix alatti parkolója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
válasz
brumi1024
üzenetére
Ugyanígy. Kényelmes az automata nagyon, de hiányzik a manuál néha. Nekem a fülek nem jönnek be viszont. Próbáltam Jaguar XF-ben de valahogy nem ugyanaz mint lenyúlni és áthúzni.
Ami fura viszont, hogy olvastam itt korábban, hogy sokan lámpánál lefulladtak párszor mikor manuálist vezettek mert elfeledkeztek a kuplungról. Nálam meg pont fordítva van a dolog. Nemrég vezettem manuálist és kb indulásnál már természetes volt az egész, semmi gondom nem volt. Aztán visszaültem a CT-be és azon kaptam magam az első lámpánál, hogy nyomnám ki a kuplungot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest