Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Neked is csak azt tudom mondani hogy a H astra amivel mentem, és arra is azt mondtam elég nekem, akkor ez miért ne lenne szintén elég mikor jobban is megy? Ha igényem lenne rá eszembe nem jutott volna 1.2-es Fiat 500-asokat nézni, meg 1.4-es Opel Corsa/Astrát. Tényleg nem hőbörögni kell, insit se hajtottam soha, már kinőttem ezekből. Nem is hegyen lakom, szóval munkába járni tényleg nekem semmi elvárásom sincs jóformán hogy hogy menjen. De látom itt ez másoknak nagyon elképzelhetetlen...
De igen lehetett volna akár 325i is, csak ilyen állapotban kétlem itthon találnék még egy ilyen 3-ast, ilyen áron = a lehetetlennel.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- alza vélemények - tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ukrajnai háború
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest