- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
Puffocska #55490 üzenetére
Nem kell hozzá bios mod nézd meg nekem az 580 bios mod nélkül tudja a 30-at. Csak meg kell tanulni beállítani amit írtam is napok óta szórakozok vele, tanulom a dolgot. Volt anno 480-as VGA-m játékra igen jól kiismertem, de ide más tudást igényel mint a 3D beállítások.
Viszont most néztem rá hiába van beállítva a 850-es fesz, nem is érvényesül.
OverdriveNTool-t használ itt valaki? Hiába van végig beállítva a fesz sokkal többet kapnak a vga-k.
Phoenixminert használd amik kellennek a magasabb hash eléréséhez:
megfelelő -gt érték ha ezt nem írod be magától fogja letesztelni melyik a legjobb érték szóval inkább ne is bántsd kb 5 perc mire megtalálja(nekem a 65 vált be). -rxboost 30 ez hozott nekem kb 2mh/s-t. Adminisztrátori indítás, ha nem működik linkeltem egy videót mi a megoldás. Minden vírusírtót kapcsolj ki a windowsost is beleértve nézd át mert több kapcsoló is van a defenderbe, ne járj úgy mint én hogy egy bekapcsolva marad.MSI Gaming 580 van gyári biossal 2000MHz ram sebességgel Hynx rammal.
Az 570 ami nálam szépen szalad majdnem ugyanazt tudja mint az 580 Micron rammal.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest