- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TKSTAR TK905
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szokeherceg
tag
válasz
Marcsello31 #83464 üzenetére
Ötször elolvastam a hozzászólasodat, és még mindig nem értem, mit hova, miért akarsz dugni. Kérlek írd le érthetően, magyarul.
-
-
szokeherceg
tag
válasz
Hurkaleves #79369 üzenetére
Szia! Nálam egy sokkal régebbi is fut évek óta, még lga775. Semmi gond nincs vele.
-
szokeherceg
tag
válasz
animatrix11 #75214 üzenetére
Az még lhr mentes, menni fog 63-al!
-
szokeherceg
tag
válasz
leroyclub #73716 üzenetére
1. Tápot majd azután keress, ha tudod milyen kártyák lesznek bent.
2. Rambol 4gb is elég, 8 ajánlott. Ssd-t, hdd-t én nem használok, pendrive-rol fut az összes rig.
3. Minél többféle kártya lesz benne, annál nehezebb lesz az életed. Első rignel én egy típussal kezdenék. Vagy amd vagy nvidia. De alapvetően kevert rig sem elképzelhetetlen.
4. Teljesen mindegy milyen lappal kezdesz, legyen rajta minél több pci-e csati. -
szokeherceg
tag
Hiveos kifizetés másnál is csúszik? Már 3 napja megvan a 0.1.
-
szokeherceg
tag
Használ valaki sima 3060 rog strix-et? Dobhatna rám egy privátot
-
szokeherceg
tag
válasz
DanielLong #58150 üzenetére
Lakatfogó kell neked!
-
szokeherceg
tag
Sziasztok! Hiveos-on túrok hiveonra, 2 riggel. Be lehet-e beállítani, hogy kapjak valamiféle értesítést, ha leáll az egyik rig?
-
szokeherceg
tag
Sziasztok! Használ még valaki rx570 4gb ethereumra? Normális hogy leesett 18mhs-re?
-
szokeherceg
tag
Sziasztok! Jövőben lesz 40ezer forint plussz áramom havonta napelemből. Arra gondoltam összedobok egy riget, és megetetem vele. Mit érdemes építeni/bányászni mostanában?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest