Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Stabil pályára állt az Android 16
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
Felkeltette az érdeklődésem a bitcoin-ok Paypalra való átutalása vagy BitPay-re és onnan vásárlásra felhasználni. Esetleg a BitPay-es Visa kártya. Ennek még nem néztem utána. Nem szívesen utalnék én sem a bankomnak. Tapasztalatok a paypalra utalásról CoinBase-el vagy mással valakinek?
Ezt találtam a CoinBase-ről a Paypal oldalán:
PayPal was one of the first payment companies to enable merchants to accept Bitcoin through Braintree, by way of partnerships with payment processors BitPay, GoCoin, and Coinbase. We also have integrated with Coinbase’s virtual currency wallet and exchange so CoinBase users who sell Bitcoin can withdraw those proceeds to their PayPal accounts
CoinBase is a mobile Bitcoin wallet that allows customers to buy, store and accept Bitcoin currency from the web or their mobile device. With investments by various tech companies and the NYSE, the market is signaling that more mainstream companies are warming to the idea of cryptocurrencies.
Próbálta esetleg valaki CoinBase-ről paypalra küldeni? Habár most azt írja épp nem megy, de 3 napon belül jó lesz.
----
A 220volt-os rendelés érdekelne BitPay-en keresztül. A cím amire 15 percem van elutalni a btc-t, azt bármelyik wallet-ről meg tudom tenni 15 percen belül, csak simán withdraw a szükséges összeget a rendelésnél megadott címre? Gondolom legkényelmesebb BitPlay-es wallet-tel, de biztos lehet mással is.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Új 4K Gamer PC R7 5700X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 4060 Ti 8Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RX 7700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Eladó "Upgradelt" MSI Thin GF63 12VF
- Új Gamer PC R7 5700X/RTX 4060 8Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- AMD RYZEN 7 AM4 CPU-K
- Asrock PG 4 GAMER!! Kamatmentes részletre!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest