Hirdetés
- Macrodroid
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Geller72
üzenetére
Nem tudom, az ASUS nem mellékelt kézikönyvet, hogy melyik állás melyik. De mikor bányásztattam vele, akkor felpörgött 77%-ig is, már nem bírtam megmaradni a szobában (de mikor meg akartam tapintani, akkor tényleg fájt).

A hardware wikin van hozzám hasonlóan 8xx-es, és már 9xx-es eredmény is. Gondolom itt most sok múlik még azon, hogy melyik beta drivert használja az ember és melyik alpha/beta coin miner verziót, illetve mennyire bánik rutinosan a paraméterekkel.
Én tegnap próbáltam ki először a bányászósdit, ma pedig kipróbáltam még két másik programot is a GUIMiner mellé. A HD5850-ből a Reaper hozza a legtöbbet (ezzel tudtam legjobban kimaxolni a concurrence értéket és az intensity paramétert is anélkül, hogy lefagyott volna a driver vagy a program dobálná a HW error-okat), a 290X-ből viszont ez adja ki a legkevesebbet (pedig sok paramétert próbálgattam, míg a GUIMiner-be csak beírtam amit a wikin találtam, és rögtön egész jó volt az akkor ott szerepélő, a maitól még alacsonyabb rekordértékek mellett).Ja, meg hát ha itt lenne már a vizesblokkja, akkor talán járhatna 730 helyett 1130MHz-en terhelés alatt. Pontosabban járhatna is, mert így nem lehet vele egy szobában meglenni, de még a szomszéd szobából is zavar, ezt a gépet viszont nem tudom kivinni a garázsba, mert használni is szeretném PC-nek, ilyesmit most csak tesztelgetek rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Rode videomic GO mikrofon
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest