- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
aAron_
őstag
ti mit vártok az új amd kártyáktól? remélem most lesz egy jó beszállási pont
hmm hát ahogy számolgatok nem túl fényes a helyzet, egy 7970 havi -2$-t csinál, R9 290X-nek nagyon jónak kéne lennie ahhoz, hogy megérje foglalkozni újra ezzel
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
aAron_
őstag
láttok benne potenciált?
What is your ikigai?
-
aAron_
őstag
-
aAron_
őstag
-
aAron_
őstag
válasz Chappy #10027 üzenetére
Szerintem semmi probléma nem lenne a házzal és a szellőzéssel, inkább a többivel
MÁS: valaki tudna adni egy forrást, ahonnan le lehet tölteni napi felbontással lehetőleg legalább egy évre visszamenőleg az LTC árfolyamadatokat ill a difficulty-t? elöbbi mondjuk meg is van, cryptocoincharts.info-ról, de a másikat fogalmam sincs hol szerezhetném meg.
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
aAron_
őstag
Valaki tudna adni valami forrást, ahonnan le lehet tölteni napi felbontásban a difficulty-t? (pl LTC-hez) csak árfolyamokra találok ilyen adatokat. Lehetőleg min egy évre visszamenőleg kéne.
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
aAron_
őstag
válasz The Exiled #10969 üzenetére
én ezt a kalkulátort ajánlom, minden attól függ, hogy a profitabilitás hogy alakul, könnyen lehet, hogy nem termeli ki a hw árát sem.
What is your ikigai?
-
aAron_
őstag
Nem igazán értek hozzá, én csak ebből a cikkből indultam ki.
"Ebben az esetben úgynevezett „önálló tevékenységről” van szó, amely után ugyanúgy 16 százalékot kell adózni, viszont meghatározott kiadások levonhatók. Ehhez nem kell vállalkozónak sem lenni."
What is your ikigai?
-
aAron_
őstag
Valakinek támadt már az az eszement ötlete, hogy inverter nélküli napelemes rendszerről táplálja a gépeit 12VDC-vel? Eddigi számításaim alapján eléggé megérni, azonban kivitelezni nem tudom, hogy lehetne normálisan.
What is your ikigai?
-
aAron_
őstag
válasz Petyus1 #14267 üzenetére
Nyilván elég komplikált a dolog. Kb. 5 év alatt térülne meg, ha nem változik az áram ára, és folyamatosan le tudja adni amit termel. Ahogy én látom a fő probléma az, hogy csúcsidőszakon kívüli működéshez plusz áram kell, vagy egyéb költséges megoldást kéne keresni. Ettől függetlenül látok benne potenciált, még mindig sokkal jobb egy ilyen mint bármilyen más inverteres, hálózatra visszatápláló rendszer, valószínűleg.
(#14277) nanunanu: Ez is jól hangzik, de akku helyett inkább lenderék
What is your ikigai?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest