- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Ches7er.
csendes tag
Koszi, megvan letoltottem, kiirtam, be is bootol rola, be is jon az a kepernyo amit linkeltel par hsz.-el feljebb, azzal a kulonbseggel, hogy nem ezek a menupontok vannak, hanem ''Boot from image'', ''Boot from image in ram'', ''Veryifiy and boot from image'' (nem biztos, hogy pont ezek voltak, de nagyvonalakban, erre emlekszem).
Mind1, ranyomtam az elsore, elkezdett bootolni apci*-nál elakad ugyanugy mint ezelott.
Ok, akkor utana jott amit mondtam, boot menu, megnyomom tab-ot, igen be is jott egy konzol vagy parancssor, beirtam a vegere hogy apci=off, elindult a bootolas, de gyorsan talat is mas hibat maganak. Meghozza hogy nincsen root konyvtar es hogy hozzam letre velemi dev/root vagy valami ilyesmi, de ez mar meghaladta a kepesegeimet.
Ilyenkor mit lehet tenni?
Apci-t azert csillagoztam meg, mivel egyszer egyik helyen ACPI, utana mashol APCI, meg ACIP... Es mivel ez nekem kulonosebben nem mond semmit, ezert nem is tudok kulonbseget tenni koztuk, ezert lehet ''ossze-vissza'' irom, ezert elnezest, ha nem jo javitsatok ki..
Es koszi a sok segitseget
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Steam Deck
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OTP Bank topic
- Xbox Series X|S
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged