- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Legyetek szívesek az offtopik témákat ne ebben a topikban tárgyaljátok ki. A topikgazda is jelezte, most törölni kellett jópár hozzászólást, most már maradjatok a (szakmai) topik keretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sub-ZeRo
nagyúr
válasz
ViZion #18922 üzenetére
Mindegy, hogy berakjátok, mert linkeltek két írást és egyből terminal meg ilyenek vannak benne. Azt sem tudom ezen a fos laptopon megcsinálni, hogy dual boot legyen, mert a Linux baxik rá, hogy mit adok meg neki.
ezzel lesz pár összeomlás... Virtuálisra meg nem akarom feldobni, azzal is szenvedni kell, meg azzal is, hogy mellé rakod a 7-nek. Ha meg olyan lenne, hogy működne, akkor nem kellene a virtuálisat törölni és újra kezdeni. Értem én, hogy akkor már a gyakorlatba jobban menne. Annó még uhu linuxot tudtam xp mellé csapni, de most nem igazán megy. Már a 7-et is javítottam és semmi. Így sincs életkedvem, ezek utám meg duplán elment, hogy nem megy. A chakráról ne is beszéljünk, biztos jó, de mintha egy űrhajó irányítópultját lesnéd. A win8 nem fogott ki rajtam, pedig ott is volt szemképráztatás.
Szóval most nyomtattam egy 24 oldalas logout cikket, átolvasom és eldöntöm melyik disztró kell, ha meg tudom majd hekkelni. De ha agyilag fehúz, akkor túrom le a 7-et és megy fel a Linux élesbe, melóhelyre jó lesz az, hogy sz&p#k vele majd.Meg jól van, ti már tudjátok használni, meg a parancsokat vágjátok, de az legyen már, hogy egyből ez legyen a válasz:" indítasz egy terminal és <parancs..................................> és enter és örülj neki... mikor a parasztgyerek azt sem tudja hova kattintson live alatt, nem pedig egyből terminal és parancs és nem tudja hova kapjon hirtelenjébe. Na mindegy, ez nem sértésnek ment, akinek nem inge tudjátok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Elite: Dangerous
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest