- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
ubyegon2 #104147 üzenetére
Hát, a stabilitás megkéri az árát
A stable-t sok kritika éri évek óta, hogy mennyire a "mainstream" mögött cammog (most Fedora-t nem is hozom be a vonalzó másik végéről), nyilván ára van mindennek, de azért mértékek is vannak, lehet a stabilitást is nagyon szőrszálhasogatva értelmezni és lazán is, Debianék inkább a szigorú végen vannak.
Nálam nagyon bevált a testing, igazi arany középút sok téren a mindennapokban.
Unstable soha, ott futottam már bele durva csúnyaságokba, hogy nem tudtam vele mit kezdeni.
Wayland, X11, sosem érdekelt... amivel jön default a disztró, azt használom, egyedül a DE Cinnamon, mert megszoktam és nekem tökéletes.
Proprietary drivertől nem félek, nouveau is elkezdett végre fejlődni, kicsit még érik majd, adok neki egy évet aztán benne lesz már sokminden a gyáriból, amit eddig nem tudtak megoldani vele, vagy előtte körbenézek Redditen és itt-ott, mizu, de igazából ez sem érdekel annyira, a prop. driver gyönyörűen viszi az "újonnan" vett RTX3050-et, ez a lényeg.
Egyszerűen összedugom és működik, ezt szeretem benne, megy minden és elég extrém körülményeket is nagyon jól visel. Egy nagyon kiegyensúlyozott disztró.
Sok-sok kanyart tettem (anno még Suse-n voltam többet, nem is Debianon), mindennapi desktop gépként használom amúgy, azt a nagyonkeveset ami muszáj, wine-al megoldom, itt néha vannak kacifántok, amikor nyögvenyelős a dolog, akkor átmegyek W10 alá és onnan.
Nemsokára NAS lesz belőle, abbahagyom a napi ki-be kapcsolást, VGA-t is vmi egyszerű passzívra cserélem, CPU és RAM maradnak és ellesz a sarokban, építek egy új desktop-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Házimozi haladó szinten
- Futás, futópályák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude D630c - Intel T7800 I 4GB I 160GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest