- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Netfone
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
morgulfz
tag
Sziasztok! Paneltörött Tv vel lehet valamit kezdeni? Hang van. Alkatrésznek el lehet ezt valahol adni, vagy vigyem a szeméttelepre?
Köszönöm -
morgulfz
tag
Sziasztok!
Na eddig azt hittem wifi baj van, de minden más tökéletesen működik. Szóval adott egy LG 43UJ7507 es tv, aminél kb 2 hete nem tölt be a youtube vagy percenként pörög a töltés jel végeláthatatlanul. És mivel gyerekszobában van, kell a Peppa Malac miatt.
Szervíz lesz vagy van valami beállítási trükk?
Már mindent is nyomkodtam, átváltottam 5Ghz es csatornára a csatlakozást akkor működött kb 10 percig. Azóta megint kuka.
Köszönöm -
morgulfz
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy 48 C1 et. De engem zavar a szaga. Nem megy a Tv sokat de olyan gyenge bakelit szaga van. Ez normális és elmúlik, vagy az ellenkezője? Hiába szaglászom a tv környékét, ott úgy nem érzem, de a szobában szinte mindehol. -
morgulfz
tag
válasz
pecccccccca #109568 üzenetére
Köszi a tippet
-
morgulfz
tag
válasz
pecccccccca #109565 üzenetére
Most 20-30 ezer miatt nem rizikózok. Akkor googlizok egyet és megveszem. Ahogy nézem 400.000 az Alzán. Ott a legolcsóbb most. Köszi a tanácsot
-
morgulfz
tag
válasz
pecccccccca #109563 üzenetére
Szia! Királyság. Még felmerült bennem egy olyan, hogy ugye április 1 től kapható a C2. Szerinted a C1 ára lejjebb fog menni jelentősen?
Köszi -
morgulfz
tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék tőletek mert kicsit félek a LED tvktől, ahogy olvasok vissza sokszor látom, felhősödés, meg beégés, elszíneződés. Az értékesítők többsége sajnos nem sokat ér a boltokban.
Ezt a két tvt néztem elsőnek, de ha valaki tud ajánlani jobbat akkor szívesen veszem a tanácsot
Lg 55 C1
LG NanoCell 55NANO883PBPs5 miatt fontos lenne a hdmi2.1, azon kívül filmnézés háttértárról, meg néha tv adó. Naponta kb 3-4 órát menne a tv, és ezt is megszakítva.
49SM8200 Pla volt a mostani, én meg voltam vele elégedve. -
morgulfz
tag
válasz
pecccccccca #109491 üzenetére
Nem javíttatom meg. Jöhet a C1
Amúgy olvasgattam a C2 ről de nem hiszem hogy megér 760.000 Ft ot az 55”, szóval marad a C1. -
morgulfz
tag
Sziasztok! Hátha tudtok nekem segíteni. Van egy LG 49sm8200pla tv-nk, aminek sajnos ma betört a képernyője. Nem tudjátok véletlenül mennyibe kerülne ennek a javíttatása? Illetve Budapesten szervizt ajánlani aki meg is tudja javítani?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest