- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xy2003
tag
válasz
subzero444 #84970 üzenetére
Nem a fényerő sok?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Sajnos nem tudok beállítást írni, már oledre váltottam.
En is kb két méterről néztem, bár nekem volt mögötte háttérvilagitasom, és nem tapasztaltam amiről írsz... -
Klara_
őstag
válasz
Egy opcio.
-
Imy
veterán
válasz
subzero444 #83501 üzenetére
Én is ezt a kategóriát nézegetem.
(A SAMSUNG és az LG volt a versenyben, de azt olvasni, hogy az LG-nk jobb a menüje, és a szervize is, mivel ha nem az magyar LG-n megy keresztül a TV akkor is van garancia, ellenben a samsung-gal, ha nem a samsung Magyarországon megy keresztül a TV akkor lehet cseszni a 2 éves garanciát)
De én úgy gondolom, hogy a webOS3.5 miatt megéri kiadni 10e-el többet, mivel fejletebb mint a 3.0 és a régiekre nem is lesz elérhető az új OS. -
törölt tag
válasz
subzero444 #83245 üzenetére
Még senki nem írt, aki ilyen, vagy hasonló UJ63-ast vett, de ami késik, nem múlik....Nem könnyű összehasonlítani, ha demo 4k video fut az egyiken, és gyenge mindigtv adás a másikon.
BudaiZoli Annyit lehet tudni, hogy most ez a belépő UHD típus, és hasonló lehet a tavalyi 3 egyforma UH60, UH61, UH62hez, de már többet tud, mert van BT, lehet MR-t venni hozzá. Az UJ-nak magasabb a PMI(képminőségi index) száma mert 1200 helyett 1600(Hz) lett. Az LH 630V-nek is jó képe van, alkalmasabb a gyengébb felbontású anyagokhoz, csak néha kicsit lassú a menüje azt írják. Az uhd széria pedig a jobb felbontású anyaghoz alkalmasabb nyilván, bár némelyik SD adást érdemes messzebbről nézni rajta, de ez a szolgáltatótól is függ, hogy milyen minőséget ad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest