- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jimmy66 #86123 üzenetére
Igen én is ettől féltem
Amúgy az érdekes, hogy 10bit-et ír vagyis 8bit+frc mindkettőnél, de az enyém mégsem ismeri fel a HDR tartalmakatAmúgy pont a HDR miatt cserélném csak le mert amúgy imádom ezt a tévét, erre a későbbiekben szerinted lehet valami patch vagy update, hogy tudja az enyém is a HDR-t, mert elméleti síkon tudja!
-
-
grafikus17
senior tag
válasz
Jimmy66 #86053 üzenetére
Én próba kép két apk-t töltöttem le a playről. Az egyik az LG TV Plus, egész jól működik rajta a tapi pad.
A másik az LG webos apk, ez abban jobb az előzőtől, hogy nem csak a tapi paddal működik, hanem ahogy mozgatom a telefont, úgy mozog a kurzor.
Egyenlőre ezekkel nyomulok, aztán meglátjuk veszek-e magic remote-t később.
Ezek a megoldások a kettő között vannak, jobb mint az alap gyári távirányító, de a használatához mindig össze kell kapcsolni a tévével, és ha újra akarom használni, akkor a telefon fe kell ébreszteni lezárt állapotból, ennyi hátránya van. -
friccccc
tag
válasz
Jimmy66 #85576 üzenetére
Köszi
Arról valami infó esetleg, h ha dugom tv és gépbe felváltva formázni akarja minden egyes alkalommal?:S
bár úgy szeretném h routerbe dugom és tv is onnan kapja wifis), meg gépek is onnan férnének hozzá és akkor nm kell hozni vinni bárhonnan hozzáférhető lenne wifin keresztül. Remélem így is lehet felvenni vele tvről .... -
törölt tag
válasz
Jimmy66 #84328 üzenetére
Egy helyet még dobott a kereső 50UH635V-re, de nem ismerős a bolt, kérdezz rá esetleg, hogy valóban van-e, és milyen a garancia rá, ilyesmi. A 49-es nem olyan paneles, hanem a 2017-es belépőszintű UHD, és ips paneles.
norberto_th Van benne hagyományos PVR és Timeshift(időeltolásos lejátszás)is[link]. A messzi távolból szerintem nem lehet a tévéket vezérelni.
-
dinnyesgabor
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest