- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TA68
őstag
válasz
huncutka1029 #78601 üzenetére
Az LG 65UH8507 is Edge ledes.
-
Imrisko
tag
válasz
huncutka1029 #78598 üzenetére
koszonom a tacsot megprobalok vele eljatszani habar jateknak elegge borsos volt
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #78572 üzenetére
Megnyugodtam, köszi.
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #78380 üzenetére
Köszi a választ.
A fórumon ajánlott display specifications weboldalon több nekem ajánlott LG tévénél is azt írják, hogy 60Hz-es. Akkor azokat is bátran lehet válaszhatom? -
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #78503 üzenetére
Az LM az nem az LA előtt volt?
-
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #78494 üzenetére
LA690 netcastosba pl. mennyi ram van?
Mert azon elég lassu netezni meg az online videokat sem képes betölteni. -
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #78486 üzenetére
jah értem.
Webos 3 az már használható netre?
van benne elég ram? -
yanesz
tag
válasz
huncutka1029 #78487 üzenetére
Koszonom szépen!
Kíváncsi vagyok rá nagyon!Nagyon jónak tűnik!
Gondolom ezek teljes értékű játékok lehetnek. -
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #78454 üzenetére
de netezéshez más most jelzd neki, hogy vegyen egy médiaboxot. vagy chromecast donglet.
Még mindig itt tartunk, hogy a tv nem lehet normálisan netezni? -
yanesz
tag
válasz
huncutka1029 #78475 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
Sajnos még csak folyamatban a tv-m,nem tudom kipróbálni a gamefly-t.Milyen sávszélességet van otthon huncutka1029?
A játék listát bővítik folyamatosan?
-
mike1334
veterán
válasz
huncutka1029 #78478 üzenetére
Ismét köszi, egyelőre nincs is több kérdésem, max az, hogy te mivel győzted meg az asszonyt, hogy kell egy ilyen előfizetés
-
mike1334
veterán
válasz
huncutka1029 #78475 üzenetére
Ismét köszi!
A gamer pack a nyerő nálam, ahogy nézem
A kontroller, ha vezeték nélküli, akkor hogy csatlakoztatod? Asszem korábban valaki (lehet Te) írta, hogy kell hozzá vmi adapter, azt hogy érdemes keresni (nem tudom pontosan minek hívják)?
-
mike1334
veterán
válasz
huncutka1029 #78469 üzenetére
Köszönöm még egyszer...igen örülnék, ha leírnád majd, hogy milyen
Amúgy meg csak paypalt fogad el? Sima bakkártyát nem? A hitmannél nagyot dobbant a szívem, az első rész óta imádom (45 perces pálya mentés nélkül..na akkor még kemények voltak a játékok), de az újabbakkal már nem játszottam, mert gyenge volt a gépem hozzá...milyen kontrollert használsz hozzá? Nekem egy sincs, és szeretném legolcsóbban megúszni a játszósdit, így is csúnyán nézett az asszony, hogy ilyenre akarok költeni
-
mike1334
veterán
válasz
huncutka1029 #78464 üzenetére
Köszönöm!
Kicsit csalódás az ár...a kevesebb mint 10 dollár az nem egyenlő a kevesebb, mint 10 euroval, de már megszoktam, hogy ugyanannyinak veszik...a 43 játékról van valami lista? Mennyire "gyorsak" a játékok? Van valamennyi késés? És nem akarsz róla logout cikket írni? -
mike1334
veterán
válasz
huncutka1029 #78453 üzenetére
"Általában minden játékhoz van 10-30 perc."
Szóval csak kipróbálni lehet az ingyenes időszak alatt? Szóval ne is álmodjak végigjátszásokról a karácsnyi szabim idején? -
Pitterix
őstag
válasz
huncutka1029 #78454 üzenetére
Rendben, köszi!
-
sirály69
őstag
válasz
huncutka1029 #78448 üzenetére
Amikor a tv-t vettem a webshopban, akkor az eladó az MM-ben annyit mondott, hogy ők is tudják azon az áron adni!
-
Pitterix
őstag
válasz
huncutka1029 #78447 üzenetére
Igen UHD.
Azt hiszem 240K-ért kapta meg. Egy kis szobában fogja használni filmezésre és gondolom netezésre. Semmi extra. Csak gondolom nagy képernyőt akart, azt szóltak neki, hogy van ez, ő meg már nagyon akart egy nagy tv-t. Mondjuk én mondtam neki, hogy várjon, de...... -
Krystal_s
addikt
válasz
huncutka1029 #78421 üzenetére
Nem használom tv-nek, ezért az a legfontosabb, hogy monitorként a legjobban jelenítse meg a képet.
Most simán betudtam dugni a normál jack-et. Tegnap nem pattintottam be.
Tudom, óvatosan szoktam frissíteni. Azaz, ha valami jól működik, akkor nem szívesen teszem, csak ha több visszajelzés alapján is érdemes. Most úgy voltam vele, hogy miután párszor összeomlott a böngésző, a wifi jelerősség nem volt túl jó gondoltam hátha ezen javítanak. (pár napja a K5500 Samsungnál alig ment a net, 30 helyett 1-2Mbit/s volt. frisstés után ok lett.)
Szolgáltató ONT van (optika nethez) és utána kötve egy szolgáltatós Router. Különösebben nem tudok állítani semmit. 5-6 eszköz működik megfelelőn a házban. DHCP van, tűzfal beállítás nincs az ONT-ban. Windowsban nyilvános a hálózat..
Van Logitech vezeték nélküli bill stb, de azért jobb lett volna egy olyan okosabb távirányító alapból. A neten nézett videók alapján már arra számítottam. Nem értem Euba miért mindenből a butább verziót adják. Árban filléres dolog lehet a gyártónak.
Köszönöm szépen a leírást.
Jelenleg még a színekkel variálok. Nem könnyű átállni egy 26'-os kijelzőről.
Kép üzemmód (PC ilyenkor kevesebb beállításra van lehetőség, de állítólag számítógéphez ez a jobb)
Eredeti
Háttérfény: 20 - 35
Kontraszt : 82
Fényerő : 65 -70
Élesség : 10
Színmélység: 60
Árnyalat : 0
Színhőmérséklet: 0 - W10Speciális beállítások
Gamma: Magasság2További beállítások
Fekete szint : Alacsony képvezérlés
Szemkímélő funkció: Ki vagy Alacsonyvond: Köszi, régi tv-n 16:9-ben volt jobb, de ezen nem látok különbséget és eredetin használom.
Gyári beállítást hol kell?Nem találtam ilyen funkciót még, csak külön a képeknél, hangnál van visszaállítás alapra.
huncutka1029: Én is kevertem a méreteket.
Azt hittem 2.5 a normál és 3.5 az a nagy. (ami 6.3mm)
Tehát Mo-n ezt a típust mindenki a butább távkapcsolóval kapja, ferrit szűrő és hdmi kábel nélkül, fémes színű talppal?
-
mike1334
veterán
válasz
huncutka1029 #78448 üzenetére
Na mesélj milyen...fix díjért minden játékhoz hozzá lehet férni? Illetve mentéseket hol tárolja? Ha lemondom, és később újra kötöt, akkor vajh mentések megmaradnak? Mennyi a havidíj? Van minimum idő? Ennyi jut hirtelen eszembe
-
Emu
őstag
válasz
huncutka1029 #78435 üzenetére
Én hiszek nektek csak gondoljatok bele:
A. Kötsz egy termékre csak sima gyári garancia meghosszabbítást +2 évre, így lesz 4 év garanciád összesen. Ez semmi másra nem vonatkozik csak arra, hogy a készülék műszaki meghibásodása esetén megjavíttatják a TV-t, vagy ha ez nem megoldható akkor cserélik. Ez adott termékre: 12.685 Ft.
B. Kötsz egy termékre prémium biztosítást +3 évre, így lesz 5 év garanciád összesen. Ebben az esetben ha meghibásodik a készülék, vagy leesik a falról, vagy a gyerek ledönti és összetörik, akkor a biztosító jön és szemrebbenés nélkül kicseréli neked, és ezért csak 11.054 Ft-t kérne?Most már írok egy levelet az Edigitalnak, és ha az tényleg így van akkor módosíttatom a kötvényemet.
-
knightba
csendes tag
válasz
huncutka1029 #78379 üzenetére
persze én is össze szedegedtem többnyire angol oldalakról hogy mire számíthatsz ha egyik vagy másik beállítást tologatsz
sőt a faq-ban végül az lg oldalán is találtam 1-2 használható dolgot egyébkéntakit nem érdekel vagy nem akar foglalkozni vele annak nyilván elég az előrebeprogramozott módok közötti választás, de továbbra is azt gondolom, hogy ha már van lehetőség az állítgatásra, akkor több támogatás kell hozzá
a legvilágosabban épp az mutatja ennek indokoltságát, hogy eléggé más terjedt el a magyar oldalakon az LG tv-ék javasolt beállítására mint pl az angol nyelvűekenettől persze igaz az hogy minden panel más és más ( bár egy adott típuson belül nagy különbségek azért gondolom nincsenek és MO-ra nem gyártanak tök más panelket mint más piacra) és mindenkinek más a szeme is
- de mindez lényegtelen a mondanivalóm szempontjából
-
Surda-
őstag
válasz
huncutka1029 #78428 üzenetére
Nincs rákötve vezetékes net. Volt,hogy valami oknál fogva régebben bekapcsolva maradt a wifi és nem kellett minden bekapcsoláskor távirányítóval bekapcsolni hosszú hónapokig. Aztán egyszer megint elkezdte.
Mobil tv opció hol van vajh? -
SkyLine3000
addikt
válasz
huncutka1029 #78421 üzenetére
Én eredeti méreten használom a tv-t. Pont, h ki nem állhatom, amikor a 4:3-as adást széthúzza a tv 16:9-re.
Semmi baj nem lesz, ha a csatornát az ember eredeti képformátumba nézi. Engem nem zavar, ha addig fekete a képernyő két széle, míg olyan csatornát, vagy filmet nézek. -
yanesz
tag
válasz
huncutka1029 #78399 üzenetére
http://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/lg/43uh6207-p336471248/#velemenyek
Ehhez mit szóltok?:
Ennek jobb a felbontása.
Xbox one s-l legalább kizudom használni a 4k minőséget.3-4 méterről néznénk a tv-t.
Invitel iptv előfizum van. -
herdsman12
őstag
válasz
huncutka1029 #77197 üzenetére
Pár napja van frissítés (04.05.45) a másfél hónapos 04.05.30-as verzióra (49LF630).
Hol kellene keresnem a changelog-ot? -
yanesz
tag
válasz
huncutka1029 #78403 üzenetére
Köszönöm,ez még árban is jó.
Néztem ezt is csak gyanúsan olcsó volt. -
yanesz
tag
válasz
huncutka1029 #78399 üzenetére
Max 170e ft-ot szeretnék rákölteni.
Ebből az árból kéne a legjobbat kihozni. -
Gabor901127
tag
válasz
huncutka1029 #78391 üzenetére
Sziasztok!
Én már próbáltam wireless Xbox360 kontrollert, Xbox 360 kontrollert PC vevővel(együtt vásárolva) és XboxOne kontrollert wiredUSB-bel PCn
Egyik sem kompatibilis egymással, szóval ha valaki venni szeretne szerintem megéri wireless adóval együtt, úgy biztosan működik + ne sajnáljátok a pénzt az aksijára se, mert külön mostanában nem láttam és az elemmel kb 10-12 óra játékot bír.Ha egyszer a csodás eMAG - Magyar Posta koprodukciótól megérkezik, majd tudok biztosabbat is mondani egy kipróbálás után.
üdv
-
TRob1
veterán
válasz
huncutka1029 #78367 üzenetére
Jön a GameFly Streaming videójáték-szolgáltatás az LG webOS okostévékre Magyarországon is
(#78386) jézusom:
Azt írja USB-re kell csatlakoztatni, tehát - a korábbi kérdésedre - , nem hiszem hogy jó hozzá a wireless 360-as kontroller (hacsak nem egy pc-re is alkalmas usb-s vevővel) -
jézusom
addikt
válasz
huncutka1029 #78367 üzenetére
Próbáld ki! Kell gamepad az applikációhoz. Xbox360, Logitech F310, F510, vagy F710.
-
pandion
tag
válasz
huncutka1029 #78377 üzenetére
Köszi!
Azt próbálom kinyomozni, hogy mi a különbség a LG 49LH5100 és a LG 49LH510V között. A weboldalak alapján csak annyi, hogy az 510V nek van plusz DVB-S/S2 tunere, míg a másiknak nincs. Valóban ennyi a különbség? -
pandion
tag
válasz
huncutka1029 #78309 üzenetére
Köszi!
Ez hol van az LG honlapján, tudsz küldeni nekem linket? Sehol nem találom! -
Laca1212
őstag
válasz
huncutka1029 #78347 üzenetére
Akkor várok még az OLED olcsóbbodására.
-
Laca1212
őstag
válasz
huncutka1029 #78344 üzenetére
Mindegy melyik LG magic-el működik. Nem ragaszkodom mr600-hoz. HA nincs 60"-osban választék, akkor lehet 65"-is.
Vagy már a 60"-os is nagy és azért nincs belőle kínálat?
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #78275 üzenetére
Csak azért bizonytalanodtam el, mert konkrétan az ágyam végében van a tévé, ami alig két méter. De szíves szerint nem vennék 32 colost. Valaki hozhatna egy 43-ast hogy kipróbáljam, hogy mutatna nálam -
Jozin
csendes tag
válasz
huncutka1029 #78333 üzenetére
Köszönöm neked is, Vondnak is
2,5" drágább ezért gondoltam a 3,5"re -
Indiant
addikt
válasz
huncutka1029 #78309 üzenetére
Ezzel csak az a baj, h. mint kiderült az lg szeret kamu infót kiírni a készülékről.
-
Robertó79
tag
válasz
huncutka1029 #78307 üzenetére
Sajna nem jön össze a belteri hdmi vel csatlakozik és igy nem tudom azt kezelni
-
vargalex
félisten
válasz
huncutka1029 #78298 üzenetére
Ugyan nincs ilyen TV-t, de a mi LB5800-asunk csak DVB-C/T, illetve analóg jelet tud rögzíteni. HDMI-ről nem.
-
Dave567
addikt
válasz
huncutka1029 #78274 üzenetére
Hát persze.... LOL
-
csaby69
csendes tag
válasz
huncutka1029 #78276 üzenetére
Megpróbáltam ,energiatakarékos üzemmód ki , 1tb külső vinyó rádugva azt irja ki csatlakoztassak külső térhelyet!!80 -asná
l meg azt HDMi bemenet nem rögzithető??Na most akkor sehogy sem fog működni a felvétel? -
Picturemaker
őstag
válasz
huncutka1029 #78280 üzenetére
Köszi.
-
Dave567
addikt
válasz
huncutka1029 #78120 üzenetére
Nem te lennél az első, aki a sony után át /visszavált LG re. LOL?
Miért az Lg nem lehet pixelhibás?
-
Yogi Bear
aktív tag
válasz
huncutka1029 #78239 üzenetére
Köszönöm! Amint tudom, csekkolom.
(#78240) Pumma: Nem személyes a dolog, csak bosszantja az embert, hogy megvesz egy méregdrága kütyüt, azért mert az ami, meg amiket írnak róla, aztán otthon meg az említett jelenséggel találod szembe magad. Persze lehet, hogy neked van igazad, de mindenesetre furcsa, hogy sem a TV menüjében sehol, sem a service menüben máshol szó sem esik a Dolby Vision-ről. Az egyetlen helyen ahol szó van róla, ott meg "Off" az állapota. De nézek majd DV HDR anyagot és megsasolom, aztán beszámolok róla, hogy mi történt.
Köszi az eddigi segítséget mindenkinek.
Kérésem továbbra is áll, akinek van módja rá legyen szíves nézze már meg, hogy nála ez mit mutat.
-
Yogi Bear
aktív tag
válasz
huncutka1029 #78205 üzenetére
10bit az alapbeállítás. Nem nyúltam hozzá.
UH8507-nél a "Support Dolby Vision HDR < off >" szerinted is azt jelenti, hogy ohne "Dolby Vision" a marketing ellenére?
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #78080 üzenetére
Nem sértődtem meg, fátylat rá. Tájékoztatásodat köszönöm. Így hogy elmagyaráztad már értem hogy mire gondoltál tegnap, mi volt amit nem értettél. Bevallom nem is gondoltam bele, hogy ez hogy működik, működhet. Csak örültem, hogy van. Csak koax kábel van csatlakoztatva a tévére.
-
salamander66
csendes tag
válasz
Szia !
Én is most rendeltem meg az LG 49LH630V készülékem.
Tényleg "csak" belépőszíntű modellnek számít?
Pedig sok jó véleményt olvastam róla. Esetleg itt a többieknek tapasztalat?
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Nekem mondjuk van net is, meg olyan alap upc-s box is, de szerintem simán netezhet a boxon net nélkül. A UPC tudja nyomatni a youtubeot a coax-on a box felé, aminek IP-je is van. Aztán mivel csak TV szolgáltatást fizet, így modem-e nincs, de, ha lenne is, a net csomag hiánya miatt nem menne.
Ez a youtube dolog a box-on megy és a videótár is, és nem kell hozzá net előfizetés, csak kábel tv csomag.Ez így semmit nem ér neki, mert csak és kizárólag a youtube-ot éri el, nincs böngésző, nem tud keresni a neten.
Egyébként 3290 Ft/hó a legolcsóbb net (30-as. Az a 6 ezer Ft már egy 120-as netet takar, ha csak nem a 29-es körzetben van a kérdező.
Ha a 6 ezret a szolgáltató mondta, akkor az vagy hűség nélküli, vagy szimplán a drágább csomagra akarták rábeszélni. A lényeg, hogy egy olyan felhasználónak akinek előtte nem volt net, tökéleten megfelel a 30-as upc. -
rob83
aktív tag
válasz
huncutka1029 #78084 üzenetére
A jellemzőkbe ott van.Nem tudom.[kép]
-
sirály69
őstag
válasz
huncutka1029 #78078 üzenetére
Ezt nem nekem szántad, szerintem....
-
rob83
aktív tag
válasz
huncutka1029 #78081 üzenetére
Magic Mobile Connection-t tudja,de a távirányítónak jobban örültem volna.
-
atirag
őstag
válasz
huncutka1029 #78052 üzenetére
Igen tudom,de ebben a helyzetben ez nem lehetséges. Azért néztem az LG-t mert gondoltam a webos 3.0 már elég jó lehet. Nekem még az lb 670-es van. Viszont ami fontos lenne az az 5ghz-es wifi és a magic remote funkció. Van amihez nem adják? Ha mondjuk a UH630v-t veszem abban milyen wifi és milyen táv van? Vagy van ennél jobb gyorsaságban?
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #78067 üzenetére
Oké, szétnézek.
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #78066 üzenetére
Azért rosszul esik, bár nem fogom éjjel telesírni a párnámat, hogy ilyen hülyének néztek.
Tényleg nincs net!
Apámnak is egy 13 éves crt tévéje van, meg egy felvevős mediaboxa, azt sem tudja mi az hogy internet, és mégis a távirányítón egy gombot megnyomva az adott menübe belépve bizony tud youtube-ozni.
Ha nem hisztek nekem nézzétek meg az említett szolgáltató weboldalát, a tv apps szolgáltatást olvassátok el.
A videotárhoz sem kell net. Az más kérdés, hogy csak néhány alkalommal néztem rajta filmet, mert nem olcsó, az ingyenes filmek meg nem tetszettek.
Ezzel ezt a témát lezártnak tekintem. -
törölt tag
válasz
huncutka1029 #78063 üzenetére
Jó ötlet. Csak közös lónak mindig túrós a háta.
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #78059 üzenetére
Hidd el, hogy nincs netem. Tudnék róla, ha lenne.
A szolgáltatóm a UPC, a media boxnak köszönhetően elérhető a tv apps szolgálatás, aminek használatával akár youtube-ozni is lehet, így lesz a buta tévéből okos.
Ahogy az általad írtakat olvasom, nem nagyon használnám ki a smart tévét.
Tényleg nem hiányzik ennyi plusz kiadás. -
törölt tag
válasz
huncutka1029 #78056 üzenetére
Bizony, nincs internetem. Sem okostelefonom, sem tabletem, sem laptopom, sem semmim.
Régóta szerettem volna netet, de mindig volt fontosabb kiadás. Pl: kenyér, számlák.Nekem ez az egész kínai. Csak egy wifi router és tudok netezni a smart tévén? Tényleg nem értek hozzá. És mennyit kóstál egy ilyen? Az általad írt kábelről sem tudtam, hogy eszik-e vagy isszák.
Ez 6XX-es tévé. Így is 140k. Többet nem tudok adni érte. Ez is nagy összeg.
Mint írod a tévé lassabb. Ez a "rendes" tévénézésre is vonatkozik? Vagy csak a netezésnél?
És úgy működne, hogy pl: beírnám, hogy xy.hu filmes oldal és már nézhetnék is online filmeket és sorozatokat?És akkor a mediabox-ot vissza adhatnám a kábelszolgáltatónak? És lenne helyette media card? Amire meg azt mondta az ember az MM-ben, hogy nem minden szolgáltató kártyáját bírják a tévét. Állítólag az én kábelszolgáltatómmal nem lesz gond.
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #78021 üzenetére
Értem,köszi.Sejtettem hogy nem megoldható,pedig mennyivel jobb lenne ha nem kellene ki-be dugdosni
Köszi a linket,elmentettem.Még átgondolom,bár ezért szerintem nem éri meg nekem venni,én a 32gb-os pendriveon is elvagyok,csak kár hogy nem lehet wifin keresztül rámásolni. -
dave0825
őstag
válasz
huncutka1029 #78004 üzenetére
Nekem Fn+F3-mal is bejön ez, és természetesen ezt átállítottam Csak kivetítő-re, de nem volt jó. Azt tudom, hogy ha másoláson van, akkor a laptop felbontása lesz a tv-n is. Egyébként megoldódott, az volt a gond, hogy a Képernyő-beállításokban rá volt nagyítva az egészre, 150%-on volt... Visszatettem 100%-ra, tökéletes így már.
Azért köszi.
-
cs.adam
csendes tag
válasz
huncutka1029 #77975 üzenetére
A rendszer szintűt úgy értettem, hogy pl. megnyomok egy gombot és egyből felugranak a legfrissebb videók egy előre beállított keresőszóra, anélkül hogy külön a menüben kéne bóklásznom és bármi appot elindítanom.
De lényegtelen igazából, LG-n is ugyanúgy tudok jutubot nézni ha akarok, csak egy példa volt arra, hogy mennyivel gyorsabb az egész rendszer. -
Tdizsolt
senior tag
válasz
huncutka1029 #77390 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ!
Próbálgatás közben arra lettem figyelmes,hogy CI kártya nélkül azonnal bejön minden,hibátlanul működik a tv. Ha behelyezem a modult,onnantól elmegy az adás,"nincs jel", majd cca 5 perc elteltével feléled a tv. Ha CI kártyával az oldalában kapcsolom be,minden alkalommal 5percig se kép,se hang...
Volt már gyári visszaállítás,szoftver frissítés,és a szolgáltató váltig állítja,hogy a kártya jó...
Van a lakásban még egy LG,abban mindkét CI hibátlanul működik...
-
cellpeti
nagyúr
válasz
huncutka1029 #77347 üzenetére
a SmartShare része megy, csak a ScreenShare nem
-
w333
félisten
válasz
huncutka1029 #77338 üzenetére
Tavaly is az volt ... különcködnek a nagy semmivel
Ha jól emlékszem (de nem biztos) talán 5-7% kedvezmény volt azokra a termékekre amit előtte 1 hónappal 20% -t emeltek rajta !
Külföldön ez normálisan működik nem véletlen hogy verekednek az áruházakban a termékekért, itthon is ki lehet fogni jó akciókat, én pl. fél áron vettem pendrive -t
Szerk.
Ha így jelenek meg valamelyik MM áruházban az ugye nem ciki ?
-
w333
félisten
válasz
huncutka1029 #77336 üzenetére
Tényleg nem ... már 2-3 éve figyelem a Black Friday akcióikat, és az a valóság hogy semmivel sem olcsóbb mint előtte 1-2 hónappal !
-
TRob1
veterán
válasz
huncutka1029 #77204 üzenetére
Minek hülyézel ahelyett hogy a konkrét kérdésekre válaszolnál konkrétumokkal? Ebből látszik hogy beszélsz valamit, csak nincs mögötte kb. semmi. Büszke lehetsz az 5 évedre. Még szerencse hogy nem csak ilyen emberek élnek a földön akik rögtön hülyéznek, meg akik a fejlődést visszatartanák.
okoska
ui: Nem kell egyetérteni, de magyarázatokkal lehet(ne) szolgálni a kérdésekre. És miért lenne vizsgáztatás? Nem így működnek a topikok/fórumok? Valaki kérdez, más valaki meg próbál "érdemben" válaszolni, nem hülyézni. (Mert spec én tényleg kíváncsi vagyok a feltett kérdésekre és a felvetésekre adott válaszokra... de sajnos ez itt a baj.)
És ha ez "belédállás", akkor úgy kell neked. Bocs hogy nem mindenki a segged nyalja és mer kérdezni is, vagy esetleg cáfolni. -
törölt tag
válasz
Igen, de ugye a kíváncsiság
miatt sokszor frissítettünk webos1-nél is, ezután jöhetett a kínlódás a downgrad-del, de legalább volt hozzá ilyen is. meg ugye szerencsére javították is folyamatosan a fw-t. A Skype az más, mert azt eladták, és az új tulaj nem engedte tovább használni, a Yuotube-ot se engedi már a régebbi tévéken a gugli.
lugomon Normálisan beállítva biztos nem lesz gond vele, és azért írtam néhány trükköt, mert van hogy a tesztelők se tudják mit csinálnak és miért, mert nem ismerik, és nem is akarják rendesen kiismerni. De még az előző tévédnek is ilyen kijelzője volt talán. Legfeljebb Oledet veszel a végén, vagy kalibráltatod.
-
TRob1
veterán
válasz
2011-2012 jah. És mit írunk most? És amit felsoroltál, azok mind működnek a mai napig frissítés nélkül, ugye?
És én mit mondtam? Hogy ha valaki nem akar kockáztatni, megkérdezi egy ilyen elbaxott topikban azokat, akik MÁR frissítettek. És nem azokat, akik sosem frissítenek. Az ilyen sose frissíts, sőt tiltsd hsz-ek miatt van tele a net baromságokkal, és a hozzánemértők ráadásul még terjesztik is a téves infokat. (ugyanez megy manapság win10 téren is... vagy pl. a beta szoftverek kapcsán)Te tudod hányan vesznek tv-t ilyen topikok vagy tesztek alapján, és hányan mindenféle előzetes info nélkül? Elárulom, néhány százalék aki előbb kérdez/tájékozódik (szerintem manapság már ez a legtöbbnek inkább előny mint hátrány - mióta mindenki hozzáfér a nethez és billentyűzete is van)
És tudod kik között van a több elégedetlen? Sajnos az ilyen topikokban jelen lévők közt. (sok évnyi tapasztalat, nem hasraütés)ui: Jut eszembe: Véleményed szerint 1000 vásárlóból (átlagról beszélünk, Józsi bácsi, Juli néni, Évike kicsi lánya... stb.) hányan használják/használták az általad felsoroltakat?!? És véleményed szerint ezek azért kerültek eltávolításra/módosításra mert "gonosz" a gyártó? Vagy esetleg oka is van?
(#77200) Pumma:
Na látod, megint egy majdnem valótlan állítás. Betákra frissítettünk, meg még ki tudja honnan összeszedett akármikre, és ezeknél volt a downgrade... de akkor is főleg olyankor, ha jött egy hivatalos és kisebb volt a verziószáma. -
laolaj
aktív tag
válasz
huncutka1029 #77059 üzenetére
Hali mindenki.
Tehát a történet.
Már este mikor ment csinalt olyat hogy ramentem a merevlemezre majd le róla és nem látta utána már a merevlemezt csak ha kikapcsoltam a TVt, utána megint jó volt.
Este kikapcsoltam másnap a barátnöm kapcsolja be. Kérdi hogy ez mindig ilyen sokáig tölt?
Akkor szembesültem vele mi van. Rá kerestem a neten és másoknak is volt már ilyen bajuk egy pár német oldalon. De senki nem írt ra valaszt. Majd hivtam a hotlinet es egyböl patintottak hogy a kereskedövel vegyem fel a kapcsolatot.
Kikapcs teljesen, régi TV vissza majd este megpróbáltam este ujra, de nem lett jobb.
Majd egyik haverommal ki magyarban LG kelet terülti kepviselö, mondta hogy mik lehetnek. Ö is eddig 2x látott ilyet. Egyböl mondtam hogy az SWt szedjek le Penre ra majd TVbe es ha szerencsem van akkor menni fog. Sajna nem segitett igy becsomagoltam. De mar közben inteztem az Amazonon e vissza szallitast.
3 napos a keszülek. 30 nap visszaszallitasi garancia van ra + a 2év gyári.Szóval az amazon nallam hibarlanul vizsgazott. Még az alkut is felajanlottak
de mondom nekem akkor sincs TVm. Sajna nincs mar ebböl a modellböl. Igy most kereshetek masikat. Ezert az erért fullos TV az tuti.
Sajna nem tudom meg hogy mit lehetne tenni.
-
Beni2360
félisten
válasz
huncutka1029 #77059 üzenetére
(#77053) laolaj - sirály69 -nak is.
-
Beni2360
félisten
válasz
huncutka1029 #76858 üzenetére
Ezzel csak az én hsz erősítetted meg.
Vagy nem ez jött le a hsz-ból?
---------------------------------
TRob1 : +1 pont. -
Bali27
addikt
válasz
huncutka1029 #76828 üzenetére
Csak azért kérdeztem emrt LG honlapján pl van Super Ultra HD és Ultra HD..
Amit rendeltem 7507 és a 7707 közt is ilyen különbségeket írt
Most nézegetném az LG oldalát de az elmúlt 5 percben 3X omlott össze -
shteer
titán
válasz
huncutka1029 #76451 üzenetére
tökéletesen értettem elsőre is mit akartál kihozni a katyvaszból. a fogalmazásod ködös.
-
vargalex
félisten
válasz
huncutka1029 #76451 üzenetére
Szerintem csak arra gondol a kolléga, hogy a 3,5" teljesen felesleges a felsorolásba, hiszen azokból nincs külső táp nélküli verzió. Ugyanis azoknak ugye kell a 12 V is.
-
shteer
titán
válasz
huncutka1029 #76445 üzenetére
Ködös így is
rizso: nincs a NAS-nak fóruma? Ahol valaki segíteni tud
-
shteer
titán
válasz
huncutka1029 #76389 üzenetére
Pontosan itt írtad:
"ha a rack nem külső tápos, a vinyó meg 7200 as fordulatú 3,5 es, vagy 1Tb feletti kapacitású"
-
TeeJay
félisten
válasz
huncutka1029 #76396 üzenetére
HDD ECO kinyomva
annyi hogy mindkét külső házban eddig azonos néven volt a HDD is
de majd most megnézem ha külön külön dugom be mutatja-e mindkettőtfura volt nekem bár azért ritkán fogok rajta 2 HDD-t használni csak most épp kellett volna mert egyikről filmet néznék másikra meg rögzítse a felvételt TV-ről
max ha nem tetszik neki az azonos külső HDD ház akkor az ADATA HDD lesz amire rögzít majd
-
impact2
tag
válasz
huncutka1029 #76392 üzenetére
Na akkor a teszt eredménye:
Youtube app(1.0.22 verzió 2015.12.17) 4K video kiválaszt, elindít , csodaszép! A nyakam teszem rá, hogy nem 720 a video felbontása. Ha a kurzort felviszem nem történik semmi, nem jön le fentről az infosáv.
Böngésző: szintén, az a video elindít , felbontást beállítottam 720p-re ruppótlan. Átállítottam 4k felbontásra a kép teljesen megegyezik az app által megjelenített "4k" minóségével. Teljes képernyős nézetnél kurzor felvisz, nincs infosáv.
Vagy én vagyok b..asz vagy az én készülékem nem úgy megy mint a tiéd.
Infosáv csak a tv adásnál vagy hdmi - nél van nálam.
Ja és direkt lefrissítettem a tv-t a legutolsó hivatalos szoftver verzióra: 04.05.01Ha van még kérdés csak nyugodtan, kipróbálok bármit.
-
TeeJay
félisten
válasz
huncutka1029 #76386 üzenetére
42LB670V
2,5" HDD Revoltec EX207 USB3.0 ház
egyikben 500gigás másikban 320gigás HDD, szóval az USB nem hiba mert mindegyik elindul lazán
tehát pörögnek és mennek de csak az egyiket jelzi ki a csatlakoztatott eszközök köztazért gondoltam hogy lehet az a baja hogy azonos a ház azonosítója és egynek veszi
most kipróbálom azt hogy mindkét cuccot más névre állítom
aztán kiderülmeg van egy ADATA HDD-m is megnézem azzal mit csinál
csak furcsa nekem hogy minden HDD-t "generic USB3.0" eszköznek írja nem a HDD nevét -
impact2
tag
válasz
huncutka1029 #76390 üzenetére
Most lehet marhaságot kérdezek, de a felbontást hol látom máshol?
Ugyan úgy, hogy a kurzort felviszem a kép felső szélére? -
shteer
titán
válasz
huncutka1029 #76386 üzenetére
3,5" HDD mégis hogyan menne csak USB-ről?
-
impact2
tag
válasz
huncutka1029 #76379 üzenetére
Marhára mindegy a szoft a TV-n az appok attól függetlenül külön is frissülnek.
Estére vissza tolom rá a 2015-ös szoftot és megnézem, de mikor újraindul a tv, és az első YouTube app indításkor külön frissíteni kell, anélkül el sem indul. Ez így volt régen is. Most valami 2015 decemberi az app verziója, de ha hazaérek megnézem. -
impact2
tag
válasz
huncutka1029 #76284 üzenetére
Simán megy a 4K a beépített youtube appal is. Legalábbis nálam hibátlan.
Én telefonon szoktam betárazni amit akarok nézni és nyomatom a tv-re. -
takos
tag
válasz
huncutka1029 #76321 üzenetére
Sajnos másik hasonló LG tv-n(632v) gond nélkül mennek a filmek erről a merevlemezről.
Talán valami más lesz. -
Leslie50
csendes tag
válasz
huncutka1029 #76324 üzenetére
Köszi a tájékoztatást, és sajnálom hogy nem elöbb figyeltem fel erre mert akkor a kamera továbbra is a bolt polcán porosodna. Ha valaki mégis tud valami "okosságot" akkor ne tartsa magában.
-
rizso
addikt
válasz
huncutka1029 #76307 üzenetére
Arra esetleg tipp, hogy hogyan lehetne egérrel hangerőt állítani, illetve további opciókat előcsalogatni (pl. gyors beállítások, alkalmazásváltás)? Vagy túl sokat akarok egy egértől?
-
csab2
veterán
válasz
huncutka1029 #76309 üzenetére
Nekem 50-es LF652V típusú tévém van. Szoktam rajta YouTube-ot nézni. Az alkalmazásban. Én tök jó minőségűnek látom a videókat.
-
csab2
veterán
válasz
Biztos, hogy csak 720p?
-
tonerz
aktív tag
válasz
huncutka1029 #76304 üzenetére
Köszönöm az infókat
-
Surgyelan
újonc
válasz
huncutka1029 #76288 üzenetére
a jó hír: a factory reset után újra van LG content ( köszönöm a tippet!), bár továbbra sem sok tartalommal...
a rossz, hogy továbbra is csak 720p-ben játssza le a Youtube a 4K tartalmakat, és a böngésző szintén! (ezeket akartam frissíteni )
ez régebben határozottan nem így volt , tuti sokkal szebb és élesebb képe volt a videóknak. Akkor még nem kellett a VP9?
-
rizso
addikt
válasz
huncutka1029 #76285 üzenetére
& vond:
1. OK gomb, felugrik alul a sáv, viszont sima távval tényleg nem lehet rámenni, nem lehet időpontot választani
Telefonos alkalmazással már tudok időponthoz ugrani, csak hát na, mégiscsak egyszerűbb lenne egy távirányító. Simán "pörgetni" meg csak úgy tudok, ha megy a film, és olyan 15 másodpercet lehet csak. Tehát ha normális belepörgetést akarok, akkor valószínűleg marad a magic remote beszerzés. Melyiket támogatja ez a tv?
2. Képarányt a bővített menüben sem tudok igazából állítani, van az eredeti, teljes képernyő, közelítés, első nyilván az eredeti képarányt adja, míg utóbbi kettő sajnos ugyanazt a béna teljes képernyős széthúzást, ami mindkét esetben ugyanazt a torz képet eredményezi. Após LG-jén (ami egy korábbi és talán butább modell) emlékeim szerint normálisan működik. Tehát a képarányt NAS lejátszás esetén nem tudom állítani normálisan, tv adásnál viszont van vagy hat féle opció
Beni2360: telefonos alkalmazással egy pillanat alatt a film elejéről a film végére ugrik, nem a wifivel van gond.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Ja, az app-ot mi sem használjuk, max. mobilról cast-oljuk a youtube videókat. De az is elég ritka, inkább csak film- és sorozatnézésre, valamint tévézésre használjuk a készüléket.
De köszi az infót!
Pár héten belül valószínűleg rendelni fogok egy s905-ös cuccot, plusz egy vezetéknélküli szettet. Felteszek az Android mellé egy LibreElec Kodi-t, és ezzel letudjuk az okosfunkciókat, és a médialejátszást.
-
japy
őstag
válasz
huncutka1029 #76139 üzenetére
Közben megoldottam! Nem teljesen úgy ahogy írtad de sikerült. Azért köszönöm a segítséget!
-
japy
őstag
válasz
huncutka1029 #76139 üzenetére
Megcsináltam de nem tűnt el!
-
Harkovz
aktív tag
válasz
huncutka1029 #76141 üzenetére
LB-n is működik ez? Nem csak LF-nél?
-
MrBazsi
senior tag
válasz
huncutka1029 #76144 üzenetére
és tényleg, köszi!
-
ROBREGGAE
tag
válasz
huncutka1029 #76145 üzenetére
Utánaolvastam és nem nagyon értem. Nálam alapból 4.1, a hangnál meg azt láttam, hogy dts-sel van probléma sokaknak, nekem AC3 van. Így meg nem tudom mit konvertáljak.. Lehet nem értettem meg tisztán. Am ezt írja:
video info:1920x1080, 23.976 fps, x264, High@L4.1, CRF:22
audio: ENG - AC3 5.1 @ 640 Kbps (Converted from DTS-HD) ENG Commentary - AAC 2.0 @ 128 Kbps (Where available) -
justaview
senior tag
válasz
huncutka1029 #76070 üzenetére
Igaz.
-
.OM.
aktív tag
válasz
huncutka1029 #76054 üzenetére
Unify-re kerestem (olyat nem találsz), mert úgy gondoltam, hogy van az hogy egy rádiós billentyűzet vagy egér megy, de vajon tudja egy USB-s stick-kel egyszerre a két perifériát működtetni?
A válasz: Logitech Unify-al tujda...és ez a hozzászólás mostantól kereshető is
-
.OM.
aktív tag
válasz
huncutka1029 #76052 üzenetére
csakazatuti, amit látok működni, és itt amikor kérdeztem, nem volt olyan nagy a tolongás a válaszokkal..
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest