- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imrisko
tag
A beallitasnal van gondom LG 60UH8507 tv-vel nemtudom a "valosaghu mozi" be kapcsolni mert nem aktiv. Nemtudnatok segiteni, hogy mi lehet a gond?
-
Imrisko
tag
válasz
miskolc83 #78771 üzenetére
Szia
a fenykepbol nagyon is latni a problemad, azert irom mert nekem is ugyan igy van . Mar irtam is rola itt a forumban, probaltam minden fele beallitasokat, sajnos erdemeny nelkul a felhok ott lebegnek. Nekem legjobban zold alapban jon ki. Ez igy van ha nemkeresed eszre sem veszed, de ha egyszer ratalalsz mast sem latsz csak a felhoket. Nem szeretem a focit egyszer kellett att kapcsolnom egybol a szemembe tunt azota nics nyugtom. Hivtam a szervizbe azt mondtak sajna ez van ez egy hiba es probaljam megszokni. Na mondtam hogy szokja meg a k......d de nem en. Irtam az LG oldalan a szervizbe es kertem hogy mar jojenek ki es nezzek meg a TV mert igy nem kell nekem, nem azert fizettem annyi penzt . Varom a fejlemenyeket.
Ja meg azt mondtak sajnos tul nagy a TV (LG 60UH8507), ha tudjak a hibat miert kernek annyi penzt erte, vagy egyetalan minek aruljak. Szerintem ezek a tv mind smejdek az osszes marka sowftwerileg felturbozzak aztan annyi, vedd meg es ha eszreveszed pehed van, ha nem akkor meg egy tokeletels tv? -
Imrisko
tag
Szeretnem ki kerni a velemenyeteket. A fiamnak szeretnek venni tv es nem szeretnek ujabb hibaba esni, hogy utolag jovok ra , hogy milyen hibakat is rejthet egy nemolcso tv. Ezt a tipust nezztem ki az LG attlovagoltam ezekutan a Samsungra. A tipus a kovetkezo: Samsung UE49KU6452 megkernelek benneteket , hogy erositsetek meg jo dontesemet vagy inkabb keressek vagy ajanljatok esetleg mas tipust.
Valaszotokat elore is kosszonom
Imrisko -
Imrisko
tag
válasz
huncutka1029 #78609 üzenetére
Meg talan annyit a feher alapnal (sieles) egesz jol eltunt az allitgatasok utan. A zold alap nemtetszik neki ott viszont latszik. Ebbe fogok belekukolni, kar hogy figyelmeztettek ra
fobiam lett ra
-
-
Imrisko
tag
válasz
huncutka1029 #78603 üzenetére
Nekem nem a sarkakban van a problema, hanem a legjobban a vilagossabb folt a zold alapon a kb a kozepen latszodik, de ha mar total belemerulsz es mar nem is a focit latod hanem a foltokat akor mar minden hol latszik kicsit halvanyabban. Olyan mindha meg egy kepernyo volna kozte.
-
Imrisko
tag
válasz
huncutka1029 #78598 üzenetére
koszonom a tacsot megprobalok vele eljatszani habar jateknak elegge borsos volt
-
Imrisko
tag
Ilyen gondom van kb egy honpaja vette LG 65UH8507 tv. Szombaton voltak a gyerekek nalam es focit akartak nezni. A meccs kozben arra hivtak fel a figyelmemet, hogy a kep alatt bizonyos reszeken, foltokban vilagossabb volt ez legjobban a zold alapu kep alatt lathato. Na azota mas sem latok mint ezeket a vilagos foltokat. Nemtudom ez normalis ennel a tv meretnel vagy reklamaljak es vigyem vissza a tv. Vagy esetleg a beallitasba tudnatok rajta segiteni.
Valaszotokat elore is koszonom
Imrisko
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest