- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz
yanesz #78482 üzenetére
120 Mb/s kábeles net. dea a rendszer már 5 megával megelégszik. Csak kábeles legyen ne wifi ezt javasolja az oldal.
egyébként a Sniper 2 ghost warrior -ról egy 2 perces kis videót most töltök a YT ra.Ez a látvány. a telefon sajna kicsit ferdén áll, de látszik., hogy a cryengine3 motor sem terheli le a streamet nagyon, szép a megjelenés, és nincs késés akadás
-
huncutka1029
addikt
válasz
yanesz #78415 üzenetére
3-4 méterről kicsi lesz a képátló, ha UHD-t veszel, annak az előnye akkor jön ki, ha UHD tartalom van és elég közel vagy ahhoz, hogy lásd is a részleteket.
43" UHD hez ajánlott nézési távolság max2 -2,5 méter a szakértők szerint.
Neked ilyen távolságra legalább 50' kellene, hogy értelme is legyen.Egyébként belépő szintű létére, a képi megjelenítéssel nem lesz baj, csak a csatlakozók száma, képjavítók limitáltsága (kevesebb beállítás van), és a magic remote hiánya lesz amivel "együtt kell élned"
-
Vitiris
aktív tag
válasz
yanesz #78415 üzenetére
Én most vettem a fiamnak! Már megbántam hogy nem magamnak
Sokkal szebb a képe mint egy az én 7. szériás FHD Philips-mnek. Gyakorlatilag nem is állítgattam a színeken ECO modban tökéletes minden. A többinél nem annyira. Meglepően jó a beépített hangszóró. Iszonyat szép a felbontása, sima HD-n is sokkal szebb mint az Én HD-s tévémen. Szép a upscale is. Az SD adásokkal sincs gond! Nagyon gyors a webos 3.0.
A távirányító érzésre nagyon gagyi, de használatban nem jelentkezik. Telefonról is tökéletesen vezérelhető.
A fiam is XBOX-al nyomja nem panaszkodott, Döbbenetes a kép!Szóval ezen az áron 130-140k nem nagyon hiszem hogy jobbat találsz. Sokan azt mondják nem éri meg megvenni mert belépő szint stb. Persze minden csak pénz kérdése.
Az bizti csalódni nem fogsz benne ha HD-ról térsz át.
-
TRob1
veterán
válasz
yanesz #78411 üzenetére
Szerintem te is tudod, ha akarsz, bármiben és bárkiben tudsz hibát találni. Ha megfelelő lenne a sebesség, lenne más. Mindig így van, mindig lesznek akiknek semmi sem jó (nem csak a tv-re értem, bármire a világon - és én ezt nem igényességnek nevezném
). Az off részét persze kicsit poénnak is szántam.
Nekem egy webos1-es tv-m van - még gémfláj sincs rá -, mégis tökéletesen elégedett vagyok vele, le nem cserélném egyelőre semmire. (Persze nem haragudnék ha még gyorsulna a "menü", de bőven elvagyok így is, hisz normális embernél kva-ra minimális a bármiféle nyomkodás a tartalom nézéséhez mérten. A gyakrabban használt hangerő vagy a mute meg rögtön reagál.).
És szerintem is jó vételnek tűnik.
-
TRob1
veterán
válasz
yanesz #78404 üzenetére
(Látom tanulsz, már több szót is tudsz értelmezni, nem csak egyet-egyet
)
Én a helyedben az alább ajánlottat venném (és másra költeném a maradék 40est, vagy elkezdenék gyűjteni a köv. tv-re, ami 8k/oled
), vagy ugyanazt eggyel nagyobb méretben (és még mindig maradna egy 10es).
De mivel te 4k-t akarsz, nem fogod azt venni. -
TRob1
veterán
válasz
yanesz #78398 üzenetére
Hé, hé, hé! Itt nem az a probléma hogy ha valaki nem tudja mi az a gamefly! Meg ha vki rákérdez hogy mi az, mire jó, eszik-e vagy isszák! Hanem az, hogy elolvasod hogy elérhető, és utána megkérdezed hogy elérhető-e. Meg az hogy elolvasod egy 2016. márciusi cikk elejét, hogy áprilisban elérhető lesz. Aztán megkérdezed, hogy csak áprilisban lesz-e... Tehát nem kell kiforgatni a dolgot.
Ajánlatot meg biztosan kapsz ha írsz bővebben az igényekről.
(Amúgy teljesen jó az a típus is amit írtál... meg úgy is írhatom hogy pont ugyanolyan szar mint a másik.Ki-ki döntse el magának - vagy higgye el ennek-annak. Ha főleg tv-t nézel vagy bdripeket, semmi értelme uhd-nak és soha nem is lesz, pár év múlva senkinek nem kell. Ha uhd tartalmakat nézel főleg (amik nemigen vannak), meg bivaly pc-t kötsz rá 4k felbontással/vagy olyan konzolt, akkor van értelme.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Opel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-ért?
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest