- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz Gabor901127 #78278 üzenetére
én nézek sd-t is néha 55" on, nem látványos a méret miatti különbség, nem fogsz bazi nagy pixeleket látni.
Az input lag sem nagyobb, mint a kisebb méretű kijelző esetében, legalább is nem veszem észre Xbox nál, és pc nél sem
(UF8517)[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Emu
őstag
válasz Gabor901127 #78375 üzenetére
Hazamegyek lefotózom. Mikor 5+ éve kötötte T, akkor kértem mindent egy TV rákötéséhez, ezeket hagyták itt.
-
huncutka1029
addikt
válasz Gabor901127 #78392 üzenetére
NA most próbáltam, a wirelesst, az usb töltőkábellel együtt.
A TV felismeri, hogy Xpad csatlakoztatva, de nem kezeli, nem reagál semmire.
Ergo ez a verzió így nem működik.
Viszont van egy Manta kormány, amit HID eszközként felismer, és működik vele...
Legalább is a "kalandra fel" Adventure Time játékban alapvető irányítással, megy a 10 perc trial..
:-)a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
dudzsi
tag
Akkor most jó az xbox 360vezeték nélküli + pc-s vevö a tvéhez és játékhoz? Gondolom ha igen akkor a kinai is.
-
mike1334
veterán
válasz Gabor901127 #78442 üzenetére
Akkor nem fizet, mert az bűncselekményből eredő kár lenne (mit kerestem a lakásodban...minimum magánlaksértés...de mivel ott se voltam, ezért hamis vád )
De gondolom arra gondolsz, hogy a gyerek veri le aztán azt hazudgálod, hogy te voltál...nem javaslom, mert ha kiderül csalás...ha kiderül de ahogy néztem súlyos gondatlanságból eredő kárra se fizet, ezért jól meg kell gondolni, hogy töröd össze véletlenül...amúgy szvsz ponz ezért nem fizet a gyerekkárra...a kiskorúnál érdekesen alakul a gondatlanság kérdése......unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz Gabor901127 #78445 üzenetére
Na persze példát...aztán majd társtettes leszek
Amúgy nem olvastam el az egészet, de ha nem voltál oltári béna (pl ágyrol seprűnyéllel akartad bekapcsolni), akkor annyira nem lehetsz gondatlan, hogy ne javitsanak....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
huncutka1029
addikt
na ma vettem a MM ben egy Logitech F710 est hibátlanul megy a Gamefly-ban az UF 8517 tvvel.
Csak genyó a MM. A webshopban 12900 Ft, az üzletben meg 16990 ért van kirakva.
szerencsére, sikerült rávennem az egyik eladót, hogy intézzük már úgy, hogy webshopban rendeltem, bolti átvétellel., mert nem engedte ezt telefonról kiválasztani,csak a házhoz szállítást. ( gondolom a nagy áreltérés miatt) de jófej volt és megoldotta nekem.
ezért adok neki egy piros pontot.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz Gabor901127 #78571 üzenetére
A kalibrálás részhez:
Varázslat!
A piros nyíllal jelölt rész aktiválja a csodát[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz Gabor901127 #78628 üzenetére
hackkelt FW nincs.
A tv leírása menüben látod a FW verziót, jegyezd fel, és utána keress rá az LG.com-on, ha magasabb számú van ott, akkor töltsd le, és frissítsd, ha a tv magától nem találja.
Az nem normális, ha hátra áll a tv, lehet, hogy nem teljesen illesztetted bele /fel a talpat?
-
TA68
őstag
Valóban egy kicsit hátra felé dől, ez ilyen. A színskálát állítsd közepesre. Az új LG tévéinél a színmélységet nagyon alá lőtték, 65-70 körüli a normál beállítás. Nyugodtan told feljebb, ha kevésnek érzed.
-
Klara_
őstag
ISF modokat allitgasd, jo forrassal a 43-mas teso elegge jo.
Regebben beraktam a sajat beallitasokat, kiindulasnak lehet nalad is jok lennenek. -
Emu
őstag
Nekem is nagyon minimálisan hátrafelé dől, de nálam csak azért zavaró, mert viszonylag magasan van, és alacsonyról nézzük. Megjöhetne már a fali konzol, hogy felrakhassam a falra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.