- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
válasz
tonerz #91148 üzenetére
Hali!
A topic 89207 és a 89230-as hozzászólásban az 50UK6300-ról írtam, ez gyakorlatilag az egész 6000-es sorozatot lefedi, mert talpban, a káva anyagában és a magic remote hozzá adásában különböznek. A 6470-es már középtalpas és fémes hatású, ha jól tudom más lényeges különbség nincs a két modell között. -
superbutt
csendes tag
válasz
tonerz #89096 üzenetére
Megvolt a teljes visszaallitas, de sajnos semmise valtozott... System reset kozbe vettem eszre hogy 2016-ban volt utoljara frissitve webOS. Ha hazamegyek meg tolok ra egy frissitest es meglatjuk. Sajnos mas otletem nincs mar... A samsung tv a lakasban pikk-pakk megtalalta ezeket a csatornakat. Szoval adas tuti van 😁
-
válasz
tonerz #82131 üzenetére
Pont az a bosszantó, hogy az LG pont arra hivatkozva hanyagolja a 3D-t, hogy a vásárlók inkább a 4K meg a HDR hívószavakra ugranak. Mindeközben a 3D képes panel gyártása nem igényel szignifikánsan költségesebb vagy bonyolultabb megoldást. Tehát simán bennehagyhatná (legalább a felsőkategóriás) TV-iben a funkciót, max. nem fektetne hangsúlyt a reklámozásába. Ellenben a 3D-t kedvelők továbbra is tudnának 3D TV-ket venni. Szerintem ha 2év múlva ha egy gyártó visszahozná a 3D képességet csak pár modelljébe, simán megvenné őket egy csomó ember.
-
aram01
nagyúr
válasz
tonerz #81004 üzenetére
Adnának ha az Aqua elfogadja, de addig még nem jutottunk el. Mindenképpen meg akarják javíttani a saját szervízükkel harmadjára is. Írtam nekik hogy én úgy tudom hogy a jelenlegi fogyasztóvédelmi jogszabályok szerint nincs erre lehetőség gari ídőn belül. Kérdeztem hogy nem e lenne valami más megoldás, na azóta nem jött válasz.
-
knightba
csendes tag
válasz
tonerz #77476 üzenetére
köszi, kipróbálom
előröl kell kezdeni majd mindent gondolom? a csatornákat már sorba raktam persze ...
egyébként hadd kérdezzem meg : mennyire vagy megelégedve az lf652-vel?
épp azon vacillálok hogy lf652 vagy lh630 a 3d, webOS különbséget tudom, de azt halottam, hogy az lh630 alapból csak 50hz míg az lf652 100hz
ennek azért látszania kellene ... vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest