- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
válasz
petya2012 #42393 üzenetére
Szia! Ne vedd sértésnek, de nagyon lökött vagy, ha megtartod ezt a tv-t. A jó ég tudja ki mit mókolt már vele,nem beszélve arról, hogy akár jelentősen is rövidebb lehet az élettartama, mintha újonnan vetted volna. Az pedig tovabbra sem fog kiderülni, hogy mi zavar a képében és mi nem amíg nem vetsz rá legalább 1 ,azaz egy darab pillantást. Tegnap voltam az osanban egyébként, van már kiállított lb670 55"-ban, fel órát néztem az m1-en valami szerelmetesdrámásosgyilkolósbosszúállós sorozatot, és magamat is meghazudtolva azt kell mondjam, nem volt semmi gondom sem a sarkaival, sem egyéb mással. Szerintam el kellene menmed neked is és LOOK IT
Ui.:Használt tévét kaphatsz olcsóbban is
-
-
törölt tag
válasz
petya2012 #42396 üzenetére
Nem igazán értem amit művelsz itt, hibás a tv-d, csemprén áll, használt, azt is írtad, hogy csikozódik. Már pedig 3 napon belül köteles a bolt cserélni a hibás készüléket, mi ez a küldenek ezt meg azt hozzá? Vicc.
Februári a tv, amit más(vagy többen mások használtak) ez még egy indok, ami magában is elég a cseréhez, vagy a kötelező pénz visszaadásához.
Most azt írod, hogy nem akarod visszaküldeni. Idézlek: "már eldöntöttem kűldöm vissza-pénz vissza" és ezt többször is láttam. Ne értsd félre nekünk itt mindegy, hogy mit döntesz, milyen tv-d van vagy lesz, de már túl sok az ellentmondás,mintha már magad sem tudnád mit csinálsz.
-
Baaraanz
tag
válasz
petya2012 #42393 üzenetére
UPC HD adásokat nézek 47-es LB671-en.
Fehér/világos háttérnél látszik, sötét/vegyes háttérnél nem annyira.
Ha a sarkokat figyelem látom, ha az adást/filmet akkor egyáltalán nem.
2.5-3 méternél már kiesnek annyira a látótered fókuszából a sarkok, hogy egyáltalán nem látványos.
Persze ha akarod, láthatod, de én inkább a műsort nézem.Amúgy olvasva ezt a hisztit ami itt megy, az a véleményem, hogy igen, egyik sem tökéletes. Aki a hibákat akarja keresni/látni az azt fogja, aki élvezni akarja a tv-jét az élvezni fogja. Akinek ár/érték arányban nem fér bele, hogy nem tökéletes az vegyen plazmát más komprumisszummal, vagy projektort megint más kompromisszummal. Akinek meg egyik sem jó, annak van egy eladó 32"-os PANA CRT-m
-
törölt tag
válasz
petya2012 #42356 üzenetére
Menü>Általános>A tv leírása, ha van ilyen a 660-asban. Pont arról a sarki maszatról beszéltem, ha annyi lesz mint nálam, az a kutyát se érdekli. (de ezt már többek közt Zsmester is mondta).
dunc, micsoda? Távnyitón smart gomb, majd jobbra lépkedsz>Eszköz csatlakoztatás, vagy a SmartShare is jó.
A leggyorsabb inkább az input gombot kétszer megnyomni a távon, ha be van állítva a kiterjesztett asztal vagy a képernyőklónozás. -
rocket
nagyúr
válasz
petya2012 #42271 üzenetére
Valoszinuleg hasznalt TV-t kaptal, amit visszakuldtek 15 napon belul, vagy kiallitasi darab.
Sajnos az a baj, hogy a jogszabaly nem erinti azt a temat, hogy minek minosul az elallasi jog miatt visszakuldott termek.
Logika szerint egyertelmuen hasznalt termek kene legyen, mert a gyari bontatlan csomagolast felbontottak, megis siman tovabb adjak teljes aron mintha uj lenne, de sorban mennenek csodbe a boltok, ha az igy visszakuldott termekeket hasznaltkent 20-30%-kal olcsobban kene adjak, ami mar ugye veszteseget jelentene nekik. -
Bernyó84
aktív tag
-
apszi
őstag
válasz
petya2012 #42304 üzenetére
Náluk már vásároltam, bár csak olcsó tételben, akkor nem volt gond, de majd most kiderül, hogy valójában milyenek
(#42305) Edenyke:
"Ha visszaolvasol, voltak egy páran, akik előbbre tették a tv vékonyságát, mint az általa használt technológiát, ami azért elég vicces"
Ez számomra is teljesen érthetetlen volt világ életemben, maximálisan egyetértek veled, és az a baj, hogy a gyártók komolyan is vették az ilyenfajta értékrendet, amivel, és ezt most senki irányába nem bántásként írom, nem is lenne semmi baj, ha mindenki oldalról nézné a tévét, de itt még nem tartunk(#42306) gyeniko : Ehhez nincs is hozzáfűzni valóm!
Egy a lényeg, mivel ilyen szar világot élünk tv fronton, egy dolgot tehet az ember, hogy vagy nem használ tévét, vagy kompromisszumot köt valamilyen téren akár akarja akár nem...és ez az ami kiakaszt továbbra is
-
apszi
őstag
válasz
Szia!
Nem akarlak elkeseríteni, de csak megerősíteni tudom Pumma hozzászólását. Nincs olyan idióta gyártó aki az elemet már gyárilag beletenné neked a távirányítóba, azt minden esetben kizárólag mellé csomagolják. Gondolj bele, beleteszik dobozolásnál, aztán belefolyik az elem mert áll a készülék még fél évig stb. Ki van zárva. Biztos vagyok benne, hogy egy visszacsomagolt próbálgatott, esetleg kiállított darabról van szó sajnos. Elárulod melyik üzletben vetted? Csak, hogy feljegyezhessem a feketelistámra
Én tuti zavarnám vissza a masinát. Gondolom nem használt készüléket szerettél volna venni. Az, hogy ferde a tv a talpán...csak hab a tortán. Azt sem tartom kizártnak, hogy pl. pont ezért küldték volna vissza korábban. Egyébként mintha olvastam volna korábban itt a fórumon, hogy ez vagy a 660-nál, vagy a 690-nél elég jellemző valamilyen gyártási hiba kapcsán, de pontosan nem emlékszem erre. Amúgy a gyári talpa az amolyan grafit-szürke, nem tudom ilyen színre gondoltál-e. Részben ez is elég nagy probléma a tavalyi modellekkel, hogy borzasztó könnyen lehet ilyenbe beleszaladni. Persze ez jellemző minden gyártó tévéjére sajnos.
-
Danika256
aktív tag
válasz
Nekem semmi ilyen tapasztalatom nem volt vele.(47LA660)
Az elemre nem emlékszem, de rémlik mintha én raktam volna bele. Az biztos, hogy semmi nem volt beállítva, a Magic-ot is kalibrálni kellett az első indításnál. a talpa ua. színű mint a többi része a TV-nek. De neten is meg tudod nézni!. Ha van még kérdésed privátban is elérsz!
-
törölt tag
válasz
petya2012 #42192 üzenetére
Még mindig itt tartasz? Sokadszor elmondták: LA-hoz 1db táv jár: a régi Magic. LB670-től felfelé: 2 táv jár, 1 normál meg az új Magic. Webos nem bugos.....stb.
Azt is mondták, hogy legjobb ha magad próbálod ki a tv-ket az üzletekben. Írhatsz akár az LG főnöknek vagy a pápának, akkor is neked kell döntened, nekünk itt teljesen mindegy melyiket veszed. Akár Led, plazma, CRT, új, használt, LG, Funai, vagy akármelyik másik. Választasz egyet LA vagy LB, 620, 660 vagy 700..., megrendeled. 14 napig indoklás nélkül dönthetsz, megtartod vagy visszakéred az árát, vagy másikat kérsz helyette. -
apszi
őstag
válasz
petya2012 #42188 üzenetére
Szándékosan nem írtam, hogy ne hívjam fel rá a figyelmedet, de amúgy igen. Hogy ez mikor mennyire látszik azt szintén csak üzletben tudtam vizslatni. Van amikor semennyire, van amikor látszik, de kizárólag teljes képernyős világos tartalom alatt, ami ugye nem állandó. Viszont az is lehet, hogy ez normál otthoni beállítások mellett fel sem tűnne. Tudom mindenki ezzel nyaggat, de ezért kéne neked szemügyre venned.
(#42190) LucasGrant ? Ez azért bíztató
-
apszi
őstag
válasz
petya2012 #42184 üzenetére
Szerintem meg hagyományos és MAgic van az LB671-hez [link]
Nézd, első körben azt mondom, hogy ha még nem tetted volna nézd meg a saját szemeddel.
Hogy az ügyfélszolgálatos szerint meliyknek van jobb képe, az vagy tényleg saját vélemény, vagy csak rámondta, mert ezt kell mondania. Ezt nem tudom. Őszintén szólva szutyok üzleti beállítások mellett, ha nem vesszük figyelembe az engem zavaró tényezőket, nekem jobban tetszett az LB képe. kontrasztosabbnak, élesebbnek tűnt. Ha az általam érzékelt "képi anomáliák", ami nem mindenkit zavar, nem lettek volna, valszeg már meg is vettem volna egy LB szériás masinát, így azonban még picit járatom az agyam, de így sem kizárt, hogy az lesz belőle, pedig még Sony-ban is gondolkodtam, de asszem az árkülönbözetet inkább egy médiajátékosra fogom költeni. Hogy az idei webos bugos, instabil? Ugyanezt hallottam az eddigi smart rendszerükről is (és minden egyéb gyártóéról is). Tapasztalat hiányában ugyan, de nem gondolnám, hogy rosszabb lenne mint az előző, viszont sokak elmondása szerint, akik használják is, azt mondják, hogy jobb. Semmire nem szeretnélek rábeszélni, a döntés a te kezedben van, esetleg, ha gondolod nézz meg más márkát is, ha mindenképp LG akkor pedig hagyatkozz a saját szubjektív véleményedre.(#42186) petya2012:
Az LG hivatalos honlapján is sok mindent írnak, aminek köze nincs a valósághoz, így el tudom képzelni, hogy az ügyfélszolgálatos kollégák (nem az ő hibájuk) milyen szinten tájékozottak. -
apszi
őstag
válasz
petya2012 #42126 üzenetére
Hogy jól megkavarjalak picit, az LB szériának valahogy szerintem élesebb képe van mint az LA-nak. Ez nekem az MM-ben tűnt fel. Pl. mikor a Smart részt mutogatta nekem az eladó srác akkor láttam igazán, hogy a grafikus felület is valamivel élesebb egy LB szériás készüléken. Közvetlen egymás után néztem a kettőt. Viszont LA-nál nincsenek saroksötétedések, és egyéb foltok világos résznél. Na akkor dönts
-
-
Thunder78
őstag
válasz
petya2012 #41808 üzenetére
Hol olvastad ezt?
Amúgy nem feltétlenül kell bízni az üzletekben.
Pl. a MM szerint a Fuji X-S1 fényképező APS-C szenzormérettel bír. Pedig messze van tőle. Persze nagyobb, mint egy átlagos kompakt, de azért mégsem tudja azt, amit egy tükörreflexes.Ezeket is emberek szerkesztik és hibázhatnak.
Nekem LB671-esem van és biztosan van rajta pl fejhallgató csati -
törölt tag
-
bluobluo75
őstag
válasz
petya2012 #41768 üzenetére
Rájöttem, hogy nem jó helyre dugtam be az Y kábelt ami a 2,5" -os vinyóhoz kell, viszont most meg a felvétel nem akar elindulni vagyis az a rész ami előjön a kép alján vezérlés fele "homályos" legalábbis annak a része ami kellene nekem
Régebben én próbáltam ezeket beállítani, ment is, kivéve az időzítés mert ahoz programújság vagy mi kéne de az asszem a kábeles változatnál elérhető, műholdasnál nem
Szóval most megint állítanám annyi eltéréssel, hogy régen sima Humax boxom volt most meg HD-s... -
huncutka1029
addikt
válasz
petya2012 #40897 üzenetére
ir hack, vagy olyan okos teló amin van IRDA akkor letöltöd az LG service menu explorert, és azzal be tudsz lépni.
0413 a belépési kód a service menübe.
ott a region code-ot állítsd 04-re (EU)
a back gombbal lépj ki, ne az exittel vagy ok-val.
Kapcsold ki a tv-t várj kb 30 m-t aztán kapcsold vissza.
Utána mondjuk újra be kell állítani mindent Csatornákat kell keresni, de ennyit megér. -
farkas-j
őstag
válasz
petya2012 #40804 üzenetére
Értem a problémádat. Nekem is ez a gondom az LG 23MA73D hálószobai TV-vel. Ugyan úgy beállítom a kedvenceket mint az LA660-nál, ám tojik rá, minden csatornát sorba léptet. Érdekes, mert ha lehívom a csatornalistát, ott csak azok az adók szerepelnek, amiket betettem a kedvencekbe. Ami még érdekes, hogy ha a FAV gombot nyomogatom, akkor viszont helyesen csak azokra lép ami a kedvencekben szerepel. Így viszont visszafelé lépni nem lehet.
Pont emiatt van most szervizben a 23MA73D TV. A jövő héten hozza vissza a futár a Székesfehérári központi LG szervizből. Mivel ez monitornak számít, így ott szervizelik.Elismerték a hibát, de nem tudnak vele mit kezdeni, mert nincs újabb firmware. Jelezték az LG-nek, de 22 nap elteltével még választ sem kaptak tőlük.
Abban maradtunk, hogy visszaküldik a TV-t, és ha lesz új javított firmware, akkor vagy elküldik, vagy újra elviszik a TV-t.
-
törölt tag
válasz
petya2012 #39711 üzenetére
Jó a noti vinyó is felvételhez,én USB 2-est használok,de elvileg a 3-as is jó,( kompatibilis visszafelé ) HD anyagok nagyobb terjedelmet foglalnak,de nagyon jó a minőségük megfelelő forrásjel esetén.Ezt a törlést nem értem igazán
Ha Tv műsorra gondoltál,akkor a TV menüjében lehet törölni azt a műsort ami már felesleges.
-
Sennalacy
aktív tag
válasz
petya2012 #39465 üzenetére
Az lesz, csak nem tudom mit nézzek pontosan..
Pixelhibát nyilván, illetve ha a legújabb fw van rajta az is gyanús lehet.. Nem tudom. Azért kérdeztem, hogy esetleg valami szerviz menüs okosság nincs-e benne amiből látszana, hogy mennyit ment már előzőleg. Bár így, hogy az oldalon sincs fent, nem tudom azt sem ellenőrizni, hogy nem volt-e kiírva valahol apró betűvel, hogy kiállított utolsó darab...
Remélem minden rendben lesz vele. Nincs túl sok kedvem vidékről Pestre hurcolászni 35 fokban.
-
marci0001
csendes tag
-
sigsig
csendes tag
válasz
petya2012 #38064 üzenetére
Szia!
Benne van a Prémiumban, de kell hozzá aktív HBO előfizetés és az mellé kapod a kódokat ( 4 vagy 5 eszközre lehet egyszerre aktiválni)
Nekem anyósom adta, jól működik, képminősége azért nem egy 1080p
És ne számíts szuper filmkínálatra...van rajta viszonylag sok film de többnyire régiek. -
Zirowe
nagyúr
válasz
petya2012 #38052 üzenetére
Nem értem, írod, hogy hdmi boxon menne a sat rész, akkor minek ide a tv keresése?
A tv nek is van sat tunere, de ha boxról megy, akkor értelemszerűen a tv tunere nincs használva.
Kérdezd meg a szolgáltatót, hogy tudod-e használni box nélkül, mivel a tvd alkalmas rá.
Illetve tv típust sem írtál, tehát csak feltételezem, hogy van benne sat tuner, tavalyiakban általában van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest