- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K_Gyula
csendes tag
Üdv!
Biztos 1000-szer le lett írva, de nem találtam konkrét infót a keresőben sem, és Googleban sem.
Van egy LA660s készülékem. Van egy külső, 2,5" hordozható, 1 TB külső vinyóm, sima 1 db USB csatlakozással. Próbáltam videót, és képeket is átmásolni rá, Számítógépek simán látják a tartalmát, viszont TV-re dugva csak betölt, majd USB csatlakozása sikertelen: Sérült file vagy a könyvtár hiba üzenettel megáll, és nem csatlakozik a HDD.
A HDD-s USB portba dugom az USB-t, és próbáltam Y kábellel, illetve külső tápos HUB-on keresztül, ha netán kevés lenne neki a delej. De semmi, ugyanaz.
Van valami korlát, hogy meddig kezeli a HDD-t, azt olvastam, hogy van akinek 2T is kezel, tehát szerintem nem ez a gond.
Mit javasoltok?
Köszönöm!
-
K_Gyula
csendes tag
válasz
yodamester10 #31910 üzenetére
Szia!
A problémát sokszor kitárgyalták már a fórumon. Nem a Netedhez van köze, hanem vagy a TV-nek sok a Wifi + lejátszás egyszerre, vagy sok router van a közeledben, és "gyengítik" egymás jeleit.
Nekem 42LA660-aspom van, a közelben 1 db Wifi, más csatornán. Ha a laptop, router, tv wifin volt, hol rátöltött sokszor, de volt, mikor megnéztem egy filmet egy rátöltés nélkül. Az okot nem bírtam kideríteni, hogy mi lehet a probléma. A routerem a TV mellett van fél méterre, és a Laptopom is ott volt. Nem a PC-n lévő programmal van a gond, amivel összekötöd a TV-t az biztos. Én is próbáltam Serviio-t, Smart Share és Plexet is.
Ami nekem segített: a TV-t és a routert UTP kábellel összekötöttem. Az eredmény pedig, hogy a laptopról mint a villám tölti be a képeket is, szinte azonnal, (előtte képeknél is töltött kb. 2-3 s-ig), illetve a 3D videók is futnak gond nélkül, bele tudok tekerni, stb, egyszer nem tölt rá.
Hogy pontosan mitől van ez, azt nem tudom, de a fenti segít.
-
K_Gyula
csendes tag
Sziasztok!
LG 42LA620s és 660s között gondolkodok. A különbség, amit én találtam:
- 660 400 Hz frissítás, míg 620 200 Hz
- Magic Remote jár a 660-hoz alapban
- 4+2 szeműveg van a 660-hoz játék gépek miatt
- megjelenés, design (660 nincs akkor káva)Játékkonzolom nincs, nem is tervezem, hogy veszek, a vékony káva annyira nem hat meg, egyedül a távirányító, és a kép frissítés az, amit számomra érdekes különbségnek találtam.
Van esetleg más is? A két TV között olyan különbség, ami a 660 javára szól? 30e Ft különbség lenne a két készülék között, megéri a 660-asat választani?
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Titan Quest II
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest