- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toM517
aktív tag
válasz
sixpak #33090 üzenetére
Koszonom!!!
Mondjuk en nem elsosorban a netelerest akarom gyorsitani a TV-n, hanem a DLNA lejatszas sebesseget, de csak elegendo lesz a 100Mbit-es kapcsolat is neki...
En ugy tudom, hogy ha rakotod az Ethernetre akkor a WiFit automatikusan kilovi.
Nekem azert is fontos volt meg ez, mert bezavarta az a WiFi a tobbi vezeteknelkuli cuccomat, legalabbis mostmar nincsenek vele gondok... -
-
huncutka1029
addikt
válasz
sixpak #31692 üzenetére
Huh, jó régi kérdésre válaszoltál.
Ezzel nincs is baj, csak a stílust, és a szóhasználatot kicsit válogasd meg, ez a fórum nem a káromkodásról, és obszcén szavakról szól.
DE ha már mindenképpen ki kell adnod magadból, legalább "öncenzúrázd"Köszi a többi fórumtárs nevében is.
-
g0dl
addikt
válasz
sixpak #31148 üzenetére
Valójában a youtube-on is van a boltokban látható demo pl. a rúdugrós stb.
Egész jól megy a beépített youtube alkalmazással.Más
Nekem a legutóbbi frissítéskor a prémium lapról eltűntek az ikonok (youtube, fuso stb.), és egy prémium inicializálására jöttek vissza. Volt valakinél hasonló? -
Lackó86
tag
válasz
sixpak #31121 üzenetére
Nekem ez volt a 3. frissítés.
Tapasztalat: a menüje sokkal jobban működik, nem fagy be. Full HD filmeknél oda "tekerem" ahová szeretném. pause- play gondolkodás nélkül üzemel. Eddig nem volt így! Eddig amit használtam és észrevettem azok ezek voltak (LA660S). Szóval mindenképpen érdemes feltenni! -
-
Zirowe
nagyúr
válasz
sixpak #31025 üzenetére
Passz, nekem nincs magicem.
Remote app 5 percig szopatott a tabbal párosításkor, utána pedig folyamatosan utasította el a csatlakozást, nagy nehezen, ritkán megy, de akkor tényleg jó.
Mobilon már jobb volt a helyzet, de azt kevesebbet használtam.
Ami nagyon jó funkció, az a tv tükrözés, most már wc-n nem csak 9gag rss olvasás lesz.A miracast meg eléggé kiábrándító--> csomó idő míg felépíti a kapcsolatot, tabommal pedig még egyszer sem sikerült összehozni.
Ha csiszolnak a sebességen, akkor egész jó lesz majd.
Widi használhatóságára még nem jöttem rá.
Meg ha jól értelmeztem van egy wifi megosztás funkciója is a tvnek, de hogy annak tényleg mi értelme van, azt passzolom.Nfc "előkészítés" meg kb elmegy az évszázad viccének/megtévesztésének, teljesen felesleges.
Thx képmód nem csalogatható elő la620s-nél?
Próbáltam az ir hacket, de ez nem reagál rá.Hiányzik a q.menü a régi helyéről, szerintem elég rossz ennek az új távnak az elrendezése+az alsó gombok néha beragadnak, de szerencsére nem nyomódnak be.
-
Rellind
senior tag
válasz
sixpak #31018 üzenetére
Euronics Megában (Budaőrs) volt 250Kért 47La667 meg 660 pár darab. Még gondolkodtam a vásárláson. Mentünk tovább Westendbe és vesztünkre bementünk a MM-be.
Ott rögtön mondta az LG-s srác, hogy viszik mint a cukrot meg dob rá egy telot. El kellett hozni
Ja még van egy telojaSiessetek.
-
Müszi
senior tag
válasz
sixpak #30984 üzenetére
Én PC-n aktiváltam. A hátránya, hogy igen lassú a feltöltés, így egyszerre egy nagyobb fájl, Pl. családi videó feltöltése kicsit hosszadalmas és 2014 végéig lesz csak meg 45GB adatod. Addig tart ugyanis ez a promóció. Utána visszaáll a tárhely a standard 5GB-ra. Nekem nem kellet hozzá seriál, csak a sima felhasználói reg. az Lg-nél.
-
OldMike
őstag
válasz
sixpak #30909 üzenetére
Sajnos nálam a wifi nem ugyanabban a szobában van mint a tévé, ráadásul a házban rengeteg (elég erős) wifi forrás van, ezért nem is túl erős, és nem is túl stabil a tévé által vett jel. Emiatt a DLNA megosztással a 3D filmek már csak akadozva mentek át (néha még az FHD is). Nálad azzal a netsebességgel valószínűleg nem lehet gond.
Javaslom, hogy próbáld ki (ha még nem tetted) a tévé böngészőjében a speedtest.datanet.hu honlapon lévő mérőt. Néhány méréssel eléggé hiteles eredményt ad. -
OldMike
őstag
válasz
sixpak #30897 üzenetére
Szia!
Nekem még a 2012-es LM660S van, de az simán viszi a D5100-zal készített FHD készített videókat. Annak a bitrátája 18-19 Mbps, még wifin is átmegy, meg PenDrive-ról is játszható, HDD-m nincs ezért azt nem nézhettem meg, de nem lehet vele gond. A videokamerának nem ismerem a bitrátáját, de valószínűleg nem magasabb, mint egy 3D-s mkv (pl. Avatar) bitsebessége.
Távirányító ügyben keresd meg Müszi kolléga tegnapi hozzászólását, esetleg kérdezz rá majd a tapasztalataira.
A felhő téma érdekelne, bár én DLNA megosztást használok, úgy nézem a PC-n lévő képeket. Ezzel kapcsolatban annyit, hogy a D7100-zal készült 24 MP képekkel nem boldogult a tévé. Átméreteztem azokat 16 MP-re, úgy már nem volt gond. Ennek nincs köze a felhőhöz, hogy oda mekkora képet lehet feltölteni nem tudom, talán valaki más már kipróbálta.A youtube applikációban csak a távpiszka működik, de az MR elég jól használható erre. Viszont a böngészőből is nézhetsz YT videót, lehet hogy ott működik a billentyűzet. Erősen javasolt, hogy a tévé kábelen kapja a netet.
-
kelly7
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest