Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bizmark6
tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a régi tv-m (lg 32ls570s-zb 2012-es modell).Már kinéztem az újat(LG 32LM6300PLA).Kérdésem az lenne,hogy van-e valakinek ilyen modellje,és ha igen,kezeli-e a mindig tv conax modult és az előfizetői kártyáját?(mindig tv extra)
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Melania079
friss újonc
Sziasztok!!!
Pár hónapja vásároltam egy Lg tv(Smart)
szeretnék netten keresztül filmet nézni,elindul a film,2-3 perc múlva kiírja,memória meg telt!!Ha valaki tudja mit kell pontosan csinálni a tv-vel,hogy kell esetleg belső memóriát törölni,az legyen kedves nekem pontosan lépésről lépésre le írni....Köszönöm előre is a segítséget -
mexel
veterán
válasz
snooze #99796 üzenetére
Többször is. utána órákig állítgathattam vissza a képbeállításokat is
Utána jó egy ideig és megint összekever minden csatornaszámozást.
Nem akarom elhinni hogy egy aránylag modern tv nem jegyzi meg mit hová teszek. A másik szobában lévő sony, és a másik régi crt azóta ugyanolyan sorrendben használja acsatornákat ugyanazzal a jellel amióta beállítottam.
-
mexel
veterán
Sziasztok! Van egy nagy gondom egy LG 32LF5610-ZF típusú tv-vel. Édesapámé, és már új kora óta azzal küzdünk, hogy mindig elmennek a csatornák számozásai. Régebben annak tudtam be hogy egy olyn szolgáltató volt aki összevissza adott ( igaz a másik sony tv-n stabilan ott voltak és vannak is a csatornák ahová beállítottam őket - Pl az RTL az 5-ös, a sort4 a 6-os stb stb.)
Az LG tv-n pedig állandóan elmegy ez a beállítás, random módon átszámozza. Van amikor naponta, van amikor pár hétig jó, pedig a 2 tv-n ugyanaz most a szolgáltató, a Digi.Most pl nem is engedi hogy az SD Dunát rejtve elrakjam az 5-ös csatornahelyről pl a 100-asra, mert átrakja, és azonal visszateszi. A 8-sa-ra egyszerre teszi pl az RTL-t és TV2-t ( vagy bármit)
Ha beállítom szépen sorba, akár manuálisan, vagy akár egy pendrive-ra elmentett listából, akkor jó talán egy ideig, de megint elmászik. Ez nagyon idegesítő, ha nincs megoldás ráű akkor kukázom a tv-t mert nagyon unom ha hazajövök mindig állítgathatom neki.Tudni erről valamit hogy mi lehet a megoldás, vagy típushiba lehet-e ilyesmi stb.
Ha valaki tud megoldást akkor köszönöm. FW frissítés nincs rá, a honlapon régebbit találok mint ami a készüléken van. -
knightba
csendes tag
sziasztok,
elfogadható árú 55 colos tv-t keresek, nappaliba, alapvetően tv-zéshez, némi smart funkció használathoz
jó (szélesebb) betekintési szög, és ne legyen borzalmas a hangja - ez az alapvető elvárásom
fontos még hogy középső talpa legyen, mert amire ráteszem ott a szélen lévő lábak nem játszanak
mit tudnátok ajánlani?
az LG korábban bevált, most ezeket néztem:
LG 55UM7450PLA
LG 55SM8200PLA
kb ez az árszint érdekel
azt tudom, hogy 8200-as nanocell, viszont nem láttam túl jó véleményeket róla, és nem tudom mennyivel ad ez egyáltalán többet, megéri-e a +50e-t a 7450-hez képest?
Illetve az említett célhoz tudtok-e mást ajánlani? Világos szobába lesz, VA panel-t nem szeretnék. -
feri1
aktív tag
Köszönöm szépen!
Az lenne az elvárásom, hogy legyen olyan jó képe mint a korábban említett Lg32".
Nem a legújabb kell nekem, hanem, hogy amit írtam azt tudja.
Vásárlás MM vagy Euronics.
A gyártói oldalon pontos adatok vannak? Mindre írja a 100 HZ. Van amelyiknél írja, a PMI-t is,de csak elvétve.Amit írtam típust állította az eladó 1800 PMI a honlapon nem írja.
Amit írtál oldal az biztosabb, az adatokkal?További tanácsot, infót, tapasztalatot szívesen fogadok.
-
AL
addikt
Szia. Ez egy új modell, azért ajánlották, de sokkal drágább, mint a korábbi levelemben említett tavalyi készülékek. Az előző levelemben lévő DisplayS táblázatban megnézheted ennek is az adatait, csak a jobb felső sarokba kell a típusszámot beírni. Ott írja, hogy ez natív 50 Hz es. Ettől függetlenül azt kell megvenni, ami Neked tetszik. A számok, adatok sokszor csalókák. Ugyanitt megtalálható a PMI érték is. Jó ez az oldal minden lényeges információ megtalálható.
Üdv. -
-
subset
senior tag
válasz
seralevente #99774 üzenetére
4m-re én a 75"-t venném, az a 10"-os különbség azért szembetűnő
A 9000-es szériánál nem nagyon találni jobbat ha LCD-ről van szó.
Persze az OLED az OLED...de azért érdemes utána nézni nincs-e betegsége a kinézett típusnak, mert hallani ilyesmiről.
Nézd meg élőben őket ha teheted.
Ez mind az én véleményem volt, másnak mások lehetnek a szempontjai lásd pl. blakey hozzászólását, amivel annyiban vitatkoznék, hogy paramétereket tekintve biztosan ég és föld a különbség egy OLED javára, de a mindennapi használatban, amikor ugye nem csak 4K HDR tartalmakat nézeget az ember....már nem biztos, hogy olyan mély az a szakadék. szvsz -
Klara_
őstag
Ha valaki tudja kerem mondja meg a 43UN80003LC es a 43UN81003LB kozott az allvanyon kivul mi a kulonbseg? Az allvany nem szamit mert falra megy, viszont arban ahol neztem volt kozel 50 ezernyi differencia.
-
JenciHUN
aktív tag
LG OLED55B9SLA - ez 2020-as modell? Vagy 19-es?
-
Zsoltán
csendes tag
Helló!
Van egy LG 49 UH770V 2 éves tévém.
Sajnos a tévé elfelejti a wifit, sőt már nem is látja a csatlakozási pontokat.
LAN kábelen keresztül viszont van internet.Az AMR 600-as távirányítót pedig állandóan regisztrálni kell, mert azt írja ki, hogy ismeretlen eszköz és nincs csatlakoztatva.
Tud valaki segíteni?
-
blakey
titán
válasz
seralevente #99774 üzenetére
C9 OLED, azért az LCD közelében sincs az OLED-nek, bármennyire is csúcs LCD-ről lenne szó.
-
seralevente
újonc
Sziasztok, TV vásárlás előtt állunk. A két kiszemelt:
1, Lg 75 SM 9000 Nano cell + direkt Led 539 e. a 7 2 gen proci
2, Lg 65 C9 Oled 585 e. a 9 2 gen proci
YouTube, TV adás, letöltött filmek nézésére vennénk.
Melyiket ajánlnátok, esetleg hol tudok olcsóbban beszerezni ( 1,5 garanciás használt még belefér).
Most egy Lg 55 SUHD 7707 használunk. Kb 4 méterre van a TV. Nagyobb és modernebb a csere oka...
Előre is köszönve segítségeteket.
Kellemes napot!
-
junior19
senior tag
válasz
kiralytom #99764 üzenetére
Azt azért tudnod kell, hogy az UK sorozat az 2 éves modell. Hogy a T honnan szerzi, fogalmam nincs, már egy éve nem lehet kapni ezeket a modelleket. Egy próbát megérhet, ha hivatalos garit adnak, de valószínűleg valami javított darabok.
Egyébként a keresőbe beírod a két modell elnevezését, lesz rá találat bőven, én is írtam róla többször is.
-
Croft-21
őstag
Ez nem segít?
1. A megtekinteni kívánt videó oldalán kattints a címsorban található lila pajzs ikonra
2. A megjelenő legördülő menüben válaszd a "Protection Settings" lehetőséget
3. A megjelenő ablakban keresd meg a "Standard" feliratot és kattints rá
4. Kattints a "Reload All Tabs" gombra
5. Vált vissza arra a Tab-ra amelyen a megnézni kívánt videó van és indítsd el a videót -
kiralytom
aktív tag
sziasztok
két típus után szeretnék érdeklődni ismeri, használja-e bárki, van-e tapasztalatotok ?
50UK6300MLB és 50UK6950PLB
Mindkettőt a T-től néztem , akciósan 80ezerért. Jelenleg egy 32"-os LB5610 van itthon.
Amire használni szeretném, sportközvetítések és filmek megtekintése (lehetőség szerint DLNA-n keresztül) , valamint esetenként HBO Go (úgy tudom az LG már nem biztosítja ezt a lehetőséget) , Netflix és Amazon valamint Youtube alkalmazás futtatása. Elképzelhető, hogy későbbiek folyamán konzolt kötnék rá de ez még képlékeny kizárni nem szeretném.Annyit tudok róluk, hogy VA panelesek, illetve amit a https://www.displayspecifications.com/ írt, azonban mivel nem vagyok eléggé tájékozott, az ott szereplő adatok, leírások nagy részét nem tudom megfelelően a javamra fordítani.
tudnátok-e a készülékekkel kapcsolatban tanácsokkal, véleménnyel szolgálni? Esetleg hasonló méretben (az 50" azért nincs kőbe vésve) olyan készüléket javasolni ami jobb ár/érték arányt képvisel , maximum 100eFt-ig szeretnék nyújtózkodni.
-
törölt tag
válasz
creatorium #99760 üzenetére
Nekem 65-öst hozott a futár. Olyan a "doboza", hogy azt nem igazán tudod visszacsomagolni...
-
Zsadi
őstag
válasz
creatorium #99760 üzenetére
Nálam megkérdezték megnézzük e, kicsomagolják? Megnéztem sérült e, ennyi. Kipróbálni nem próbáltuk.
Nem volt belőle probléma. (Kecskeméten) -
AL
addikt
Szia . A régi készüléked FHD, natív 100 - 120 Hz, IPS panel és direct ledes.
Ilyen adatokkal hasonló méretű készüléket már nem kapsz.
Hasonló tulajdonságokkal van - 4k, 49 - es méretben van ( ez a legkisebb és legolcsóbb ),
100 - 120 Hz, IPS - de nem direct, hanem edge ledes : 49SM8500, 8600
Itt láthatsz összehasonlításokat és lényeges adatokat néhány készülékről ( a régi tévéd is benne van ) : [link] , [link]
Lényeges a panelválasztás : [link] , [link]
Üdv. -
creatorium
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy 55 colost az extremből, bolti átvétellel. Szeintetek érdemes leellenőrizni az épségét mielőtt elhozom? Vagy egyáltalán szoktak ilyet?
-
feri1
aktív tag
Valaki tudna a már feltett kérdésemre válaszolni?
[link] -
válasz
Williamgrant #99756 üzenetére
Külön LG TV-knek nem hiszem, hogy valaha is lett volna, de hasonlót találsz itt!
-
Sziasztok!
Van valahol LG LCD TV beárazós topik?
Van egy LG 42LM660s tévém, kvázi hibátlan állapotban és mivel évek óta lecseréltük egy nagyobb oledre, csak le van téve az egyik sarokba. Gondoltam eladom, de nem tudom mennyit lehetne érte kérni.
Köszi: WG
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
43"-os méretben melyik most az ajánlott modell? A színe miatt én ezt találtam eddig: 43UM7390PLC -
Anonymus95
senior tag
Sziasztok!
Próbálok tömör lenni.
43UM7100PLB 4K Smart TV WebOS 4.7 ThinQ AIUK régió és menü nyelv. Így hoztam létre a tv-n egy LG accountot. Majd a TV-n a Google Assistantot beállítottam az LG accounttal.
1
Telefon (UK régióra állítva) —> LG ThinQ app (UK régió kiválasztva a bejelentkezési oldalon) —> bejelentkezés a tv-n létrehozott fiókkal.
Eszköz hozzáadása —> TV —> TV-n megjelenő kód beírása és ok.
tudom vezérelni a tévét és tudok hangutasítást is adni. De ha kikapcsolom, nem tudom visszakapcsolni. (Disconnect üzenet fogad) Mintha kikapcsoláskor lecsatlakozna a wifiről is, pedig a TV látható marad. Tükrözésnél felajánlja a telefonnak a tévét és ha kiválasztom, akkor be is kapcsol a tv és betölti amit tükrözni szeretnék.2
google Home app —> új eszköz —> LG ThinQ —> sikeresen összekapcsolva.
a TV azonban nem jelenik meg a többi okos otthon eszköz között.Valaki tud ebben a két dologban segíteni? Szerintem a kettő összefügg.
+ akárhány telefonon jelentkezek be az LG fiókba, mindig hozzá kell adni a tévét.köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest