- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füleske
addikt
válasz
#65675776 #3084 üzenetére
HD vagy nem HD , ilyen szinten tök mindegy , térérzet úgysincs , rendes hangzás dettó nincs.
Amúgy valami Realtek 88x HD van a lapomon , gyengébb mint a nf7 - em levő 5xx , ami meg gyengébb , mint az sdramos lapomon lévő 2 csatornás realtek. Már ha minőségen a tényleges hangminőséget érted és nem pedig a csatornaszámot. -
Füleske
addikt
Ha nem változik a helyzet fordítani kell a dolgon , ezt látom az egyetlen megoldásnak :
Kell egy minél kisebb képátlójú és minél nagyobb felbontású lcdtv. Mondjuk ez nem olcsó megoldás jelenleg , de az árak lassan csökkennek és tényleg nem látok más megoldást ha a tunerek terén a helyzet nem változik.Köszi.
-
Füleske
addikt
Megkérdeztem a Leadtek - et, a válasz tömör de lényegre törő :
"We have best one for video-in performance is 480P."
Tehát a dologban a kártyák video-in - je a bűnös , a kártyák nem képesek 480P -nél jobb jelet fogadni.(Az újabb kártyák sem , ez is benne volt a kérdésemben. Valamint jövőbeli HDMI - s kártyák felől is érdeklődtem , de a válasz ennyi ami fent látható , tehát nem lesz belátható időn belül)
Fenébe.
HDMI - s kártyát még nem láttam , így feltételezem hogy a többi gyártó kártyái se tudják a HD - t megjeleníteni.
Így kénytelen leszek tv - t venni ? Nem hiszem el , hogy ennyire le vannak maradva a kártyagyártók.Nyugaton vagy az USA - ban jópár éve van HD , ne lenne HD fogadására képes tunerre igény ?
-
Füleske
addikt
Bocs hogy ide írom bzoley :
"Amennyiben az adott csatorna HD felbontással rendelkezett, mire a monitorra, sőt a tévékártyára érkezik már le lesz butítva SD felbontásra. Ez köszönhető a másolásvédelemnek is, de közvetlenül az analóg kimeneteknek, csak ennyit tudnak, nem képesek HD tartalom továbbítására, ellenkező esetben talán nem is látnák el az STB-t ilyen kimenetekkel. Egy kis szerencsével a képminőség még mindig jobb lesz, mint a hagyományos, analóg változaté."
Ezért kellene olyan tvkártya ami rendelkezik hdmi bemenettel. Meg egy PVR HD szoftver.
A másik dolog amit nem értek az hogy ha az analóg nem bírja a HD - t akkor a tvkártya miért támogatja a HD felbontást komponens bemeneten ?
Te írtad :
[link] -
Füleske
addikt
válasz
fradi81 #1954 üzenetére
A kis szürke kábel a jó kábel , a másik a video-in kábel , bár az enyémen még nincs jack dugó , igaz ez már 3 éves kártya (expert).
A hang hiánya felvételkor szerintem szoftveres beállítás kérdése. De miért nem teszed fel a saját programját (PVR 1 vagy 2) kipróbálni ott van-e hang. A PVR - ben aztán lehet kísérletezni , ''zenei cd'' vagy ''aux'' - ot próbáld az ''audió-felvétel vezérlése'' menüben.(PVR 1 - ben ez a menü , PVR 2 - ben lehet más a neve). -
Füleske
addikt
Hmmm , kipróbáltam a másik gépemen az expert kártyát, azon meg a pvr 2 megy vista alatt , a pvr meg kompatibilitási gondokkal küzd. (kép sincs)
Első gép : amd 2500+ , abit nf7 , ati 8500 vga
Második gép : amd 3500+ , asrock nf4g , integrált nvidia vga
Ja igen , hangkezelés az első gépen semelyik pvr - el sem működött , de ezt betudtam a hulladék realtek drivernek. -
Füleske
addikt
''Első, és legfontosabb teendőnk, ha a tévékártyát Vista-n akarjuk használni, hogy a régi WinFast PVR-t, és a telepítő cd-t felejtsük el. A WinFast PVR nem kompatibilis a Vista-val, és már nem is lesz az. Helyette használja mindenki a WinFast PVR2-t a legfrissebb driver-rel. ''
Érdekes, nekem már a béta vista xp - s driverrel is ment a pvr , és most vistással is , problémamentesen.
A pvr 2 meg néha bejön néha nem , ''Winfast DTV application működése leállt''
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: DVBTAP.exe
Alkalmazásverzió: 2.0.2.14
Alkalmazás időbélyegzője: 45c006b1
Hiba – modul neve: WDM.dll
Hiba – modul verziója: 2.0.2.14
Hiba – modul időbélyegzője: 45c005ef
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 0000ef57
Operációs rendszer verziója: 6.0.6000.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 9233
További információk 2: c7d2d12fb151cb6a3d71ad69190477e9
További információk 3: 5a7a
További információk 4: aa6dc9557c0b59a0f20ff98bcf37d85a
''A Vista telepítése során szerencsétlen esetben, felismeri a tunert, viszont pl. a WinFast TV2000XP Expert esetében csak félig telepíti hozzá a driver-t. Egy 2388x tunert és a winfast tv 2000 xp expert wdm video capture-t, ha jól emlékszem. Egy ''ismeretlen eszköz'' marad telepítetlenül. A két telepített eszközt nyom nélkül távolítsuk el, és ha sikerül elérnünk, hogy újra meglegyen a három ismeretlen eszköz, töltsük le az aktuális Vista driver-t a driver oldalról, csomagoljuk ki valahova, majd manuálisan telepítsük egyenként az eszközöket, forrásnak a kicsomagolt driver mappáját megadva. Ha mindhárom eszköz(tuner, capture, crossbar) sikeresen feltelepült, mehet fel a PVR2 is.''
Ilyet nem tapasztaltam , a driverek ugyanúgy mentek fel mint xp - n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Path of Exile (ARPG)
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1 humoros
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest