Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Poco F7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Dexterland #3099 üzenetére
Vista, XP, tök mindegy. Az nem tudom miért zavar, hogy nincs aláírva, attól nem lesz jobb.
Ha függőlegesen nyúlik a kép, akkor valószínűleg rossz driver(4.0.107.3210-ig), ha csak eltér a felbontás, akkor az lehet az új PVR2-k hibája is. Ellenőrizd a beállított, és a valós felbontást.Régi driverhez patch, de eleve azt a drivert is ésszerűtlen használni:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Leadtek\DRIVER\CX2388x]
"vNoScaling"=dword:00000001 -
Dexterland
csendes tag
válasz
rumkola #3096 üzenetére
a driver installálással nincs gond, csak éppen az, hogy a TV tuner 4 eszkökznek látja az eszközkezelő... amúgy meg a 6.0.X es verzió nincs aláírva, viszont a gyári CD-n a 4.x.x igen. Abban nem vagyok biztos, hogy az innen (http://www.lhsite.hu/viewpage.php?page_id=7) letöltött megfelelő driver Vista vagy Xp kompos, esetleg mindkettő. de mondjuk az is a probléma, hogy nem egy fájl van a zip ben és akkor most nekem melyik jó mert fájlnévből nem jössz rá...
-
törölt tag
válasz
Dexterland #3097 üzenetére
Egy dolog, hogy onnan töltötted, de melyik verziót?
Egyébként meg a PVR2 azt jeleníti meg, amit már a codec letömörített. Szóval ott is lehet probléma.
Én spec közvetlen divX-be még véletlenül sem vennék fel.
-
Dexterland
csendes tag
válasz
#65675776 #3095 üzenetére
az exe kiterjesztés nem pontos, mert az megoldódott közbe valahogy. Amgy a PVR2-őt az általad megadott oldalról töltöttem le és az nagyítja nekem a divX es felvételnél a képernyőt.
Amúgy 16* leinstalláltam felinstalláltam, drivert+ progit és egy óra várakozás után mégis működött, szóval most ott tartunk, hogy működik éppen, de nem tudom mitől javult meg.
Másik kérdés, ha divx ben veszem fel a filmeket azt elég a divx 5.0 verzióval venni??
-
rumkola
nagyúr
válasz
Dexterland #3094 üzenetére
Unintalláld a programok hozzáadásából a drivert, majd restart után amikor a winfos kéri, add meg az új driver mappáját célnak.
-
törölt tag
válasz
Dexterland #3094 üzenetére
DVpr.exe nincs a PVR2-ben.
Melyik újabb PVR2-t raktad fel? Csak mert egyes verziókban volt némi keveredés a felvételi felbontások között. Szóval vagy rakd fel a legújabbat (http://www.lhsite.hu/downloads.php?cat_id=2&download_id=68), vagy a 2.0.2.31-et.
Mindet.
littlelion21: Milyen országot állítottál be? Emellett valóban lehetséges, hogy a szobai antennád nem képes elegendő jelet szolgáltatni a tunernek.
-
Dexterland
csendes tag
Kedves TV Tuner használók. Kb. fél éve vettem a Leadtek Winfast TV2000 XP global Tv tunert, most a windowst újra kellett rakni, és ha a CD ről rakom fel az eddig működő drivert és PVR2 progit, akkok ha anag felvételi profilt állítottam be, akkor a DVpr.exe hibát észlelt és leállt. Felmentem a magyar oldalra, ahol újabb PVR2-őt szedtem le, de az meg elindul, viszont elindítom a felvételt felnagyítja a képet... na miért??
A másik, hogy láttam azon az oldalon 6.0-ás drivert az XP alá is megy? Illetve még egy kérdésem lenne. Ha a drivert frissítem melyiket kell frissíteni a négy megjelenített eszköz közül??
Winfast TV2000 XP Global/TV Global
Winfast TV2000 XP Global/TV Global WDM Crossbar
Winfast TV2000 XP Global/TV Global WDM TVTuner.(Xceive XC2028)
Winfast TV2000 XP Global/TV Global WDM Video Capture?
Köszönöm a segítséget és a válaszokat!
-
littlelion21
addikt
válasz
littlelion21 #3092 üzenetére
A rádió-probléma megoldódott; sikerült az áhított adókat kicsiholni.
De a Tv-rész változatlan..azaz nincs. Próbáltam a scan-t ezerféleképpen, az adaptív kereséssel sikerült úgy belőni, hogy már egy elraktározott csatornánál sikerült kikövetkeztetnem, hogy román adóról van szó (néhány pillanatra bevillant vmi fekete-fehér krix-krax, román felirattal), de ennyi a max...
-
littlelion21
addikt
Sikerült megoldanom a problémát: a csodásan összeszerelt Aspire-házam szegecselése nem engedte a helyes illeszkedést a pci-slotba.
Már csak két "apró" problémám van...Az egyik: Tv-adás helyett minden csatornán csak vmi kék és sokszínű krix-krax-ot fogok. Igaz, eddig csak szoba-antennával próbálkoztam, de vele ez a normális?
A másik: nem hallom a rádió-adást. A kábelt a hangkártya "aux" jelzésű csatlakozójába dugtam, és a beállításoknál át is állítottam erre, mégsem hallok semmit. Mit néztem/rontottam/felejtettem el?
Előre is köszönöm!
-
Nkboy
senior tag
válasz
littlelion21 #3090 üzenetére
A szoftvert fel lehet telepíteni, legfeljebb nem talál tunert.
-
bzoley
veterán
válasz
littlelion21 #3088 üzenetére
Amíg nem látod az eszközkezelőben, addig ne is kísérletezz telepítéssel. Szereld ki, majd vissza a kártyát, esetleg tedd át másik foglalatba. De bekapcsolás után az operációs rendszernek követelnie kell a driver telepítését. Ha ez nem történik meg, és nem látod az eszközök között, gond lesz az alaplappal, vagy a kártyával. Próba másik gépben.
-
littlelion21
addikt
Sziasztok!
Szert tettem egy Winfast TV2000 XP Global típusú tunerkártyára. Egy ideje már nézegettem a topic-ot, de idevágó tapasztalat híján /soha nem volt még Tv-tunerem/ nem sokat értettem belőle.
Tehát: kártya betesz Audigy2-vel összedug, gép beindít. Eddig OK. Az általatok ajánlott legfrissebb eagle drivert telepíteni sem tudom install csomag híján, eszközkezelőből meg nem tudom feltenni, mert egyáltalán nem látja a gép - ismeretlen pci eszköznek sem.
Nosza próbálkozok a gyári cd-n lévő driverrel, azzal csak nem lesz gond...aha persze.
A telepítés kb. fél perc után megszakad; "the device is not supported" felirattal.
Most akkor mi van...?Aki válaszol, az legyen szíves értelmes, egész mondatokban tenni, - mert amint mondottam - teljesen kezdő vagyok ilyen téren.
Előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Füleske #3085 üzenetére
Valami nagyon nem jól van beállítva akkor nálad. Az előző lapomon ALC850 volt, messze tisztább és dinamikusabb hangzással, mint egy Live!-é. A mostani ALC889A pedig jócskan szebben szól, mint az ALC850. A csatornák száma nálam irreleváns, lévén sztereo fejhallgatót használok.
-
Füleske
addikt
válasz
#65675776 #3084 üzenetére
HD vagy nem HD , ilyen szinten tök mindegy , térérzet úgysincs , rendes hangzás dettó nincs.
Amúgy valami Realtek 88x HD van a lapomon , gyengébb mint a nf7 - em levő 5xx , ami meg gyengébb , mint az sdramos lapomon lévő 2 csatornás realtek. Már ha minőségen a tényleges hangminőséget érted és nem pedig a csatornaszámot. -
bzoley
veterán
válasz
rumkola #3080 üzenetére
Senki nem turkált bele semmit, ez a legfrissebb driver. Ha az előzőt megnézed még WHQL minősítéssel is rendelkezik.
De ezek szerint nincs gond a tuner működésével, mert a felvétel jó. A gond a hangkártyán van. A bemenet, és a kimenet között "eltéved" a hang. A hangkártyára normálisan bemegy, mivel a felvétel jó. -
rumkola
nagyúr
WinFast TV2000 XP Global : EagleXT driver version 6.0.109.47 (05/16/2008) Beta
Erre gondolsz? Ezt ki csinálta, mibe turkált bele?
Amúgy ez már a 3. lap amiben benne van (mind más volt), és a Globalbol is ez a második.
))
Nem tudom mit értesz a PCI-on alatt, de wave-re állítva nem az audiokábelen küldi a hangot, hanem a pci buszon. Ezt pedig már próbáltam.Ja mégvalami. Ha felveszek vele és azt játszom vissza, akkor üvölt a fejhalgató rendesen. X-AKTA.
-
bzoley
veterán
válasz
rumkola #3078 üzenetére
Inkább innen válassz. Ez a valódi Global driver.
Cseszheted a minőséget, ha nem működik a bemenete megfelelően. Persze, lehet, hogy a tuner rossz, azt másik gépen ellenőrizheted. Vagy driver telepítés probléma, esetleg rosszul beállított mixer.
Esetleg, ha a tuner támogatja, megnézheted PCI-on, jobb-e a hang.
-
rumkola
nagyúr
Köszi, de nem segített a registry.
Driver: 4.0.107.3210
XP 32 bit.Amúgy mindegyik driverrel ilyen volt eddig. Most viszont már marhára zavar, M1-en a meccs k*va halk így
(((((
Az a vicc, hogy játékok vagy zene alatt olyat tud nyomni a fejhalgatóm, hogy majdnem leszakad a fejem. PVR-ben meg rendesen figyelnem kell, hogy halljam a dolgokat....
-
rumkola
nagyúr
Üdv!
XP Global van a gépemben. Az a gondom vele, hogy nagyon halk. CD audión (audio kábel bekötve a lapra) és wave-ben is nagyon halk. Fejhallgatóval szinte használhatatlan, pedig pont az lenne a lényeg nálam, hogy mások zavarása nélkül tudjak meccseket stb.-t nézni.
Giga P35DS3R alaplapom van integrált audióval, amivel semmi baj nincs mellesleg.Mit tudok tenni /hangkarit nem vennék/?
-
Füleske
addikt
Ha nem változik a helyzet fordítani kell a dolgon , ezt látom az egyetlen megoldásnak :
Kell egy minél kisebb képátlójú és minél nagyobb felbontású lcdtv. Mondjuk ez nem olcsó megoldás jelenleg , de az árak lassan csökkennek és tényleg nem látok más megoldást ha a tunerek terén a helyzet nem változik.Köszi.
-
bzoley
veterán
válasz
Füleske #3070 üzenetére
Biztos, hogy nem lemaradásról van szó. Nem hiszem, hogy technikailag megoldhatatlan lenne ezt megoldani, valószínűleg egész más oka van, egyik gyártó terméke sem képes ilyesmire. Leginkább a másolásvédelemmel tudnám összefüggésbe hozni.
Tetszik az aláírásod, régi kedvencem
-
Füleske
addikt
Megkérdeztem a Leadtek - et, a válasz tömör de lényegre törő :
"We have best one for video-in performance is 480P."
Tehát a dologban a kártyák video-in - je a bűnös , a kártyák nem képesek 480P -nél jobb jelet fogadni.(Az újabb kártyák sem , ez is benne volt a kérdésemben. Valamint jövőbeli HDMI - s kártyák felől is érdeklődtem , de a válasz ennyi ami fent látható , tehát nem lesz belátható időn belül)
Fenébe.
HDMI - s kártyát még nem láttam , így feltételezem hogy a többi gyártó kártyái se tudják a HD - t megjeleníteni.
Így kénytelen leszek tv - t venni ? Nem hiszem el , hogy ennyire le vannak maradva a kártyagyártók.Nyugaton vagy az USA - ban jópár éve van HD , ne lenne HD fogadására képes tunerre igény ?
-
Rapidus
tag
Vennék egy TV2000 XP Expert kártyát aprónetről, de azt írja az ember, hogy fekete távirányítója van. Én ilyennel még nem találkoztam, volt ilyen? Valami régebbi típus? Ha igen, van valami hátránya számomra?
-
bzoley
veterán
válasz
villanyie #3063 üzenetére
A meghajtó(driver) ahhoz kell, hogy a kártyát használni tudd. A PVR/PVR2 "csak" egy szoftver, amivel használod a kártyát, de ez lehet más program is, köze nincs a driverhez, a kártya működéséhez. A legkevesebb hiba talán a 2.0.2.31-ben van, esetleg valamelyik korábbiban. Este lehet, hogy rakok ki egy friss beta-t is, ha nem lesz vele sok probléma.
-
bzoley
veterán
válasz
villanyie #3061 üzenetére
Csak a Wffm.exe-t kell elmenteni, később bármelyiket felül lehet irni.
Driver a tunerhez van, nem PVR-hez, vagy PVR2-höz.
A legfrissebb a 4.0.107.3212. A link most nincs kinn az oldalon, itt valahol szerintem megtalálod.Amúgy faszául tudtok információt adni driver/szoftver verziókról, "talán 2.3", és hasonlók.
-
bzoley
veterán
-
villanyie
csendes tag
válasz
#65675776 #3057 üzenetére
Nem indult a radio (valami errort adott) es a tv csatornak kozul nagyon sok nem jott be, hiabba probaltam alitgatni (ez mondjuk meg a tavalj volt). Esetleg ha van egy tuti verzios Pvr2 driver, program meg minden ami kel a Pvr2hoz h jol mukodjon, azt elfogadnam es kiprobalnam.
-
villanyie
csendes tag
hello ,a #3043 kerdesmre Daa-raa valaszolt, de elfelejtettem megemliteni h PVR1et hasznalok es nem talalok rajta kezi finomhangolast. Regebben probaltam PVR2 hasznalni de nem mentek vellle a dolgok es maradt a PVR1. Szoval ha tudna valaki segiteni megoldani a problemat PVR1 allat akor megkoszonem.
-
salazolko
csendes tag
az miért van, hogy PVR2-nél csatorna váltásnál sistereg(recseg) egyet?!
-
Füleske
addikt
Bocs hogy ide írom bzoley :
"Amennyiben az adott csatorna HD felbontással rendelkezett, mire a monitorra, sőt a tévékártyára érkezik már le lesz butítva SD felbontásra. Ez köszönhető a másolásvédelemnek is, de közvetlenül az analóg kimeneteknek, csak ennyit tudnak, nem képesek HD tartalom továbbítására, ellenkező esetben talán nem is látnák el az STB-t ilyen kimenetekkel. Egy kis szerencsével a képminőség még mindig jobb lesz, mint a hagyományos, analóg változaté."
Ezért kellene olyan tvkártya ami rendelkezik hdmi bemenettel. Meg egy PVR HD szoftver.
A másik dolog amit nem értek az hogy ha az analóg nem bírja a HD - t akkor a tvkártya miért támogatja a HD felbontást komponens bemeneten ?
Te írtad :
[link] -
villanyie
csendes tag
Sziasztok, tv 2000xp expertem van es az a gondom hogy tevezesnel normal hangeronel szinte minden adonal halatszik egy sisterges, ha lejebb veszem a hangerot akor nem lehet eszre venni, viszont nagyon kel fulelni h mit beszelnek a tv-be. Minel hangosabra huzom, annal erosebb az alapzaj. Probaltam mas orszagra alitani a keresonel de ugyan az. Radiozasnal semmi gond, maximumra huzom akor is kristaly tisztan szol. A hangkartyam egy Audigy2 ZS. Elote Creative Live 5.1 volt, de azal is ugyan ez volt. Az alaplapi hangkartyaval ugy remlik nem csinalta ezt, viszont ott ha maximumra huztam a tv-t, akor is gyenge volt a hangero. Szoval szerintem olyasmi lehet a gond h a tunernek az eloerositoje tul keves jelet add a hangkartyanak TV-modban, viszont radional ok a dolog. Van remeny?
-
bzoley
veterán
válasz
salazolko #3041 üzenetére
Ha a driver telepítése után változott meg a hardver azonosító, még akár működhet is a kártya. A gond akkor kezdődik, ha új operációs rendszeren akarsz új drivert telepíteni, mert a driverben, és a kártyán lévő azonosító nem fog egyezni. Amúgy megpróbálhatsz módosított drivert is kreálni, csak a hw azonosítót kell lecserélni valószínűleg, de a helyes eljrárás az, amit leírtam. Ettől függetlenül, ha régi gépen normális 6606 az azonosító, akkor más is lehet a gond. Ha a működő gépen is FF06, akkor fölösleges találgatni, és nincs helye "szerintemeknek".
-
salazolko
csendes tag
nem teljesen egyértelmu szamomra, mivel azt olvastam azon a bizonyos oldalon, hogy egyaltalan nem megy a kartya, akkor van ez a nyűg.
de én a regi windowsomon most is nezem a tv-t, és csak az ujabb windowsokon van gond, ami nem vszinu, hogy eeprom problema. de azert ha talalok egy tuzesvasat, megegetem.
kösz az irast. -
bzoley
veterán
válasz
salazolko #3039 üzenetére
Ahol azt olvastad, hogy rossz a kártya(valójában valószínűleg csak nem használható), ott az is le van írva, mit lehet kezdeni vele.
Mercutio_:
Talán valamit rosszul csináltál? A helyes beállítás jellemzően Hungary. Szedj le mindent, és kezdd elölről. Friss driver, majd PVR2. Kábelt nem húztad ki? Volt már rá példa. Én egyébként a 2.0.2.46-ot használom, csak annyi a nyűgje, hogy kézzel át kell lökni sztereóba minden indításkor(kártyafüggő). -
salazolko
csendes tag
Van egy FF06107D azonosítójú Winfast TV 2000 XP kártyám, és az lett a problémám vele, hogy feltettem egy új xp-t(SP3-al) illetve Vistát(SP1) és azokon a windowsokon nem tudtam drivert varázsolni alájuk.
Olvastam leadtekhelp-es honlapon, hogy valószínűleg rossz a kártya, de egy régebbi xp-n megy, de csak Intervideo Windvr3-al. se pvr, se pvr2-vel!
valami ötlet?! -
partymaci
aktív tag
Üdv! olyan kerdesem lenne hogy PVR3000 Deluxe tamogatja a PCI audiot?
-
lakatosturbo
aktív tag
Emberek lenne egy olyan kérédsem hogy van a rádiónak antennája amit a tv tunerből jön és elágazik két felé és a két végén van egy-egy fekete lezázószerűség Kérdés, hogy ha én levágom az egyik végéről azt a fekete lezáró szerűséget mert szeretnék rátenni egy 50 cm-es antennát ugye nyugottan megtehetem? Amúgy abba az antenne vezeték belsejébe hány vezeték fut 1 vagy 2 mert ha 1 akkor bocs a sok szövegelésért mert akkor meglehet csinálni de szeretnék biztos lenni a dologban.
-
noname-hu
csendes tag
ok kössz, de attól még rá lehet kötni?
ja és van sony composite kábel is de az 5 rca-s azzal is rámenne? ha igen akkor melyik a jobb? -
noname-hu
csendes tag
Egy TV2000XP Globalra rá lehet kötni a PlayStation 3 at? mer elvileg tud s-videot....és rendeltem már Sony S-Video kábel-t szal csak érdeklődök hogy nem-e dobtam ki 7 ezer forintot a semmiért.
a kábel tulajdonsága
S-video csatlakozás a képnek
2 db RCA csatlakozó a hangnakés amúgy a harmadik rca az mire való?
-
Hammon Serra
senior tag
mögoldottam:-)
-
Hammon Serra
senior tag
Lehet nekem is kelene új driver.
kb 1 hónapja használtam utoljára.Ma bekapcsolom, és fekete fehér zöld villogó képek vártak.
Driver segíthet?
HA igen honnan szedhetem le?
Mert látom ez most nem megy.http://www.lhsite.hu -
bzoley
veterán
-
fradi81
veterán
hali
most a globalomba nincs dugva tv kábel. így nem is tud fogni semmi adást, ahhoz is rá kéne kötni valami antennát hogy pl az m1 bejöjjön rajta? mert a pvr2 nem talál semmit. -
bzoley
veterán
-
bzoley
veterán
válasz
Mercutio_ #3003 üzenetére
Pl.: v2.0.2.31
partymaci:
Ha figyelmesen olvastad volna, amit írtam, akkor most nem kérdeztél volna hülyeséget. Nem a tunerrel van a gond, hanem a szutyok Creative driverrel. Vagyis cserélj hangkártyát, imádkozz normális X-Fi driverért, vagy nézd meg PCI-on keresztül van-e hang, PCIa üzemben nincs gond a hangerő állítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest