Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
Üdv!
Ma hozzájutottam egy Winfast TV2000 XP Globalhoz, de a telepítés után akadtak problémáim. Felraktam a vele adott drivert és a PVR2-őt, de a PVR2 elindítása után azt írja ki kisebb várakozás után, hogy hiba a képalkotás során, ha belemegyek a beállításokba és csatornát akarok keresni nem csinál semmit sem. Valami ötlete van valakinek? Ja új a telepítés, nehogy gond legyen, de mégis van.
-
Dan-szan
senior tag
Üdv mindenkinek.
WinFast PVR 2000 tuner van a gépben (Version 3,0,9,96) eddig minden rendben volt most azonban nincs hang!! Az én tudásomhoz mérten újratelepítettem,drivert letöltöttem,jack dugókat megnéztem,de semmi!!
Kép tuti jó hang nélkül!! Mit lehetne még tenni?
Várom az ötleteket,segítsetek plíz! -
törölt tag
válasz
szaborosi
üzenetére
Az S-Video két jelet visz át: chroma és luma. Előbbit magyarul színjelnek, utóbit fényességjelnek mondjuk. Mind a két jelvezetékhez tartozik egy-egy földvezeték is (ezért négytűs az S-Video csatlakozó). Amennyiben csak a luma kerül átvitelre, akkor csak fekete-fehér képet látsz. Az átviteli problémát legnagyobb valószínűséggel a kábel okozza.
Mindez csak akkor szempont, ha tényleg ez a problémád.
-
bzoley
veterán
válasz
boldikem
üzenetére
Ha minden normálisan működik, akkor megférnek egymás mellett. Ha valamivel gond van, akkor szükség lehet egyéb beavatkozásra. Ezért jó osztás nélkül ellenőrizni, nem biztos, hogy valóban jók azok a csatlakozások, szükség lehet bizonyos esetekben galvanikus leválsztóra, néha erősítőre. Ezek a kábel, és a szolgáltatás tulajdonságaitól függenek.
UI:nincs
-
szaborosi
csendes tag
Szeretném a segítségeteket kérni.Új számítógépet vettem és felraktam rá a WinFast TV2000XP Expert tunert is,a problémám az,hogy a PR Telecom kábelén van egy Set Top box-om. Ennek a kimenetén szeretném nézni a műsorokat,de a WinFastban ha az Svideora lépek át csak fekete-fehér képem van és nincs hangja sem.Windows XP-ém van, a progiban a koaxról a csatornák bejönnek,valamint az előző gépemen már működött ez a módszer,tehát biztos valami beállítás hibádzik.A legújabb driver és progi van telepítve.
Kérem segítsetek.Köszönöm! -
bzoley
veterán
válasz
boldikem
üzenetére
Közel nem ugyanaz, hogy tévén, vagy a tuneren nézed, főleg, hogy nem is ugyanazon körülmények között tetted. Néha már az is gond lehet, ha egyszerre van bedugva a két készülék.
Power gombra nincs ötletem, de mivel a kártyával is be lehet kapcsolni a gépet, ennél a lapnál, lehet hogy köze van hozzá. Passzolom.Persze lehet hibás is a tuner, ez majd a másodiknál fog kiderülni.
-
boldikem
csendes tag
Sziasztok! Nekem is van egy Global-om csak nagyon szemcsés az összes csatorna !!! A csatlakozás, árnyékolás jó. És azt sem tudom, hogy ha a kártyát berakom a gépbe a power gomb visszajelző led-e miért világit kikapcsolt állapotba??? HELP!!!!

-
bzoley
veterán
Elvileg használható. Itt nézelődj.
61 -> Winfast TV2000 XP Global [107d:6f18]
-
BGI
tag
Sziasztok,
Van nekem egy Leadtek WinFast TV2000XP Global kártyám, amit eddig XP alatt használtam.
A kérdésem az, hogy lehet-e ezt a kártyát Linux alatt használni? A gyártó honlapján én csak Vista és XP szoftver-t találtam.
Tudtok ebben segíteni?
G. -
törölt tag
válasz
the radish
üzenetére
Lehet valamiféle hozzáférési jog problémája van. Vista alatt eléggé másak ezek alapértelmezésben, mint XP-n.
Frekvenciát MHz-ben, a tizedeseket ponttal elválasztva kell megadni.
Rapidus: Erre jó pl az Élő közvetítés. Természetesen a Te gépedet azért megdolgoztatja.
-
Rapidus
tag
A TV2000 XP expert TV adását meg lehet osztani helyi hálózatban? (kerestem, de úgy tűnik erre még nem kérdezett még rá senki, engem pedig érdkelne).
-
-
bzoley
veterán
válasz
the radish
üzenetére
Helyi hiba, telepítsd újra. Tudtommal egyik verziónak sincs ilyen gondja.
-
törölt tag
válasz
the radish
üzenetére
És abból melyik verzió? Én még nem tapasztaltam ilyesmit. Bár mintha valaki korábban említett volna hasonlót. Első körben rakd fel a 2.0.2.31-et, vagy a legfrissebbet.
-
the radish
senior tag
Ja pvr 2. Bocs
-
the radish
senior tag
Sziasztok!
Csatorna importálás után Vistaban miért áll le hibával? De csak importot követően, különben nem.
Most kezdhetem elölről??

-
törölt tag
válasz
Fittipaldi2
üzenetére
Nem lehet szépíteni a dolgot, de a procid harmatgyenge (már megjelenésekor sem számított középkategóriásnak sem). Az MPEG2 azért megtornáztatja a gépet, a DVD pedig pont ilyen kódolású. Esetleg megpróbálhatod a bitrate-eket visszább venni, maga a PVR2 által használt ULead codec egészen jól optimalizált, mind erőforrásigény, mind minőség szempontjából. (Volt szerencsém olyan tunerhez, aminek a mellékelt MPEG2 codec-e már 4Mbps mellett szénnéterhelte a gépemet, lásd adataimnál, a PVR2-é nem igazán eszi meg a 25%-át sem max beállításokkal.)
DivX-et meg egyszerűen felejtsd el realtime felvételhez.
Azt kell mondjam a Te esetedben a megoldást egy MJPEG codec jelentené, az viszont elég nagy méretű kimenetet eredményez (6-9GiB/h), és mindenképpen utófeldolgozni kell.
-
Fittipaldi2
csendes tag
válasz
üzenetére
Tulajdonképpen az első felvételi próbálkozásom a DVD minőség volt. Akkor jelentkezett az adás és a felvétel rettenetes szaggatása.
Elvárásom nagyjából annyi lenne, hogy kb. 2 órás (akár film, akár forma-1 közvetítés) felvételt kellemes minőségben tudjak visszanézni akár PC-n, akár asztali DVD lejátszón. Ez utóbbi esetben lehet szó divx/avi vagy konvertálással DVD.
Ezek alapján milyen felvételi beállítások kellenek?
A gépemen divx cucc van telepítve, ha nem is a legújabb. -
törölt tag
válasz
Fittipaldi2
üzenetére
Ennek elméletileg bőven elégnek kell lennie. Felvenni milyen codec-kel akarsz?
-
törölt tag
Lehet sikeresen felraktál egy olyan ősi verziót, ami még nem teszi lehetővé a csatornák törlését. A sima PVR viszont zaj szempontjából rosszabb, mint a PVR2. Egyébként meg ha tiszta, akkor hogy zajos?
Fittipaldi2: Nem túl sok, egy 750-es Duron-on 96MiB RAM-mal simán megy. A gépedről viszont semmit sem tudunk.
-
Fittipaldi2
csendes tag
Üdv.
Mi a rendszerigénye a tunerkártyának, (TV2000XP Expert) ?
Mert a gépemen akad a kép, késik a hang és a felvétellel már meg sem mertem próbálkozni... -
Száni
tag
Sziasztok!
A hétvégén raktam be egy Expert kártyát a gépembe. A képminőséggel nincs bajom, viszont nagy az alapzaj. Tiszták és erősek a hangok, csak zajosak (magas frekin súg minden csatorna). Előtte egy Pinnacle PCTV Rave volt bent, azzal nem volt ilyen probléma. Nem találtam semmiféle zajszűrőt a progiban. A másik nyavajám, hogy a keresés után behozott csatornák közül, hogy tudok törölni? Átírni, rendezni tudom őket, csak törölni nem. ( a PVR verzióját nem tudom fejből, majd otthon megnézem, a gyári telepítő cd-ről raktam föl, mivel a 2.0.2.40-es verzió egyáltalán nem tetszett). Köszi előre is a segítséget!
Üdv. -
törölt tag
válasz
copperhead
üzenetére
Nem állítottad korábban VMR-re a PVR2-t? Mert a TNT2 ezt nem támogatja.
-
copperhead
aktív tag
Sziasztok!Winfast Global FM + Nvidia MX400-al néztem idáig TV-t.A képminőség kezdet elromlani ezért kicseréltem egy Nvidia TNT2-re (tudom, hogy régi cuccok, de csak TV nézésre használom).Működött is, de néha egy kicsit akadt a kép, gondoltam, frissítem az NVIDIA drivert, mert nem is az kellett hozzá (93.71 volt).Az 53.03 TNT2 divere.Viszont, most, ha elakarom indítani A 2.0.2.31 PVR2-t "Hiba a képalkotás során" hibaüzenet jön fel.
Mi lenne a megoldás?Köszi! -
bzoley
veterán
Tudtommal egy ideje nem szükséges rendszergazdaként futtatni a PVR2-t. Bár telepíteni nem árthat úgy.
Wizardot is ellenőrizheted. Lelövöd, majd kézzel rendszergazdaként újraindítod(wfwiz.exe).
Azt is megpróbálhatod, hogy bekapcsolod az MCE-t, leokáézod, majd vissza, és elveszed a pipát.
Távirányítóval csak 2.0.2.40-esnek van gondja. -
mazda626
addikt
Sziasztok!
Keresőbe beírva nem találtam semmit kérdésemre vonatkozóan. Winfast FM programmal lehetséges RDS-t fogni? Sláger, Danubius biztosan használja a technológiát, nagyon hasznos lenne, ha kiíírná az éppen szóló zene címét. Erről tud valaki valamit? -
bzoley
veterán
válasz
the radish
üzenetére
Csak néhány hsz-t kellett volna visszaolvasni. #2733
-
törölt tag
válasz
the radish
üzenetére
Ismert PVR2 hiba.
-
the radish
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném az alábbi probléma megoldásában. Vistara telepítettem a pvr2-t. (Még régebben.) Minden jó is volt, azonban az update frissítette a hangkártyám driverét, s azóta a következő a problémám:
Minden csatorna mono formátumba indul el. Kézzel ugyan át tudom állítani a formátumot (S, vagy rc), de ez valahogy nem tökéletes. (A kezelőfelületen nem jelzi a stereo jelet.)
Gondolom, hogy a frissítéssel lehet összefüggésben, de nem biztos.Kérem, hogy segítsetek az ügyben, mert idegesítő. Apropó, van újabb haszmnálható program? (Bár ez is jó.
)Köszi előre is
Pistu
-
N4nI
tag
kedves zoley. mint beszéltuk már mechanikus gondom volt/van,de most ugy van törve h működik a táv. A pip nincs,nem is lesz,megbeszéltük miért...de hogy teletext sincs azt mondjátok,ezt MEGCÁFOLNÁM!!! fullos,rendes tv-s txt-et lehet nezni,böngészni,viasat3-tol az mtv1-ig mindent,aminek csak van

-
N4nI
tag
válasz
üzenetére
visszavittem ,napokra át akarta venni,meg elküldi ide.oda,tesztelik,stb (50km-ről nem fogk futkosni neki,nem ér annyit az egész)
hol és mennyiért tudok alkatrészeket szerezni a hazi kivitelezeshez, media markt itt-ott megalltam akkor hazafele dse shol semmi nem volt.
köszi
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Beüzemeltem ismét fain kis TV 2000 XP Expertet, de akármit állítok, nincs hang. Alaplapi hangkodekkel nyomulok.
Audio Devicenek Realtek HD Inputot érzékel. Mást nem lehet állítani.
Tuner hátuljába lehet dugni egy kábelt, mint a meghajtóknál, CD IN-féle csatis, alaplapomon is van CD IN csati. Ha bedugom és az Inputnál belövöm a CD hangerőt, mint felvevőt, úgy lesz hangom?
Előre is köszönöm!
-
Rapidus
tag
Nálam minden indításkor mono a hang, de s betűvel át tudom váltani szereóra. Hogyan lehetne elmenteni, hogy ne kelljen nyomogatni az S betűt? (TV2000 XP Expert, Driver: 4.107.3212, PVR2 2.0.2.41). És sorry, ha már felmerült ez a kérdés.
-
törölt tag
-
N4nI
tag
sziasztok.
köszönök szépen minden segitő szándékot,utbaigazitást. pip-et olvastam ezelőtt h nem lesz,bocsánat ha duplán kérdeztem...teletext sincs, az is oké, lényegében a távirányitó gondja érdekelt volna...ami megoldodott...semmi driver gondja nem volt....mechanikus a dolog sajnos

mit tehetek ha ajándék kártya ez, szla,gari megvan természetesen, de a 3 nap lejárt már ,legalábbis sokhelyen ennyi van,(aqua computer ha vki tud mást)...gyárilag az infra kábel szakadt,ha mozgatom megy a táv ha nem nem
van mod szerintetek a cserére? vagy hogy orvosolhatom ezt? -
bzoley
veterán
válasz
üzenetére
Elég régóta gond van az xml importtal, de az xml-ben én nem látok hibát. Viszont ha tetszik, ha nem, MTV-hez az MTV2-t, VH1-hoz a a Classicot akarja társítani. Ha kézzel módosítom, MTV=MTV, akkor meg felesben importálódik a két csatorna műsora. A jóval régebbi verziókban nincs ilyen probléma. Asszem a Discovery-vel is voltak hasonló gondok.
"Sőt, igazából a PVR2 nem is képes valódi PiP-re,"
Analóg adásoknál. -
törölt tag
PiP-re ne is számíts, amíg csak egy tunered van. Sőt, igazából a PVR2 nem is képes valódi PiP-re, amennyiben arra számítasz, hogy két csatornát nézhetsz egyszerre. Ha két tunered van, akkor a PVR2-t kétszer elindítva rendelkezésedre áll az MVP mód, lényegében két függetlenül futó PVR2-vel (illetve ahány tunered van, annyiszor kell elindítani, néggyel még biztosan működik).
Mit jelent az, hogy nem engedte? Volt valami hibaüzenet, és ha igen, akkor mi? Ilyen információk nélkül kicsit nehéz hibaelhárítani.
Távirányító engedélyezve van egyáltalán, és nincs MCE módba kapcsolva? (Winfast Wizard-on jobbgomb -> Setting -> Remote Control -> Enabled, MCE Remote elől pipa kivéve.)
-
bzoley
veterán
Pip-ről ne is álmodj, teletexthez talán használható megoldás van az oldalamon, távirányítóhoz(mint már ezerszer le lett írva) futnia kell a Wizardnakl, abban kikapcsolva az MCE Remote, valamint a csatlakozásoknak is jónak kell lennie. Azt, hogy rossz-e valami, neked kell kiderítened.
Olyan meg nincs, hogy valamit nem enged felrakni. -
N4nI
tag
válasz
üzenetére
leszedtem mindent,kitöröltem...elkezdtem volna a drivert frissiteni vagy ujat rakni de nem engedte...a pvr2 felment, de kiirta h hiba van,nincs kép, probáltam feltolni a kapott drivert sokféle képpen de semmi....visszarakta a cd-n lévőt az feldobálta a 4 db cuccot és let kép,működiik, de se teletext,se pip,se táv
-
törölt tag
Már van 43-as? Mi a túró...
Ha már XML. A tőled beszerezhető xml-ben néhány csatorna műsora teljesen rossz. Amit konkrétan tudok, az az MTV Europe (illetve mostmár Hungary, de lényegtelen, elvégre amióta magyar, gyakorlatilag nézhetetlen), illetve a VH1.
N4nI: Mit jelent az, hogy nem tudtad felrakni?
-
bzoley
veterán
A 20231-esben van a legkevesebb hiba.
daa-raa:
Továbbá: monoban indul, rosszul importál xml-t, "sonic boom", ami sokaknak nem tetszik. Sőt a 43-asban, már a digitális channel list sem jól importálódik(ezek egy része nem mindenkit érint, de jelen vannak), és Ctrl+Alt+E-re még mindig fagy. -
N4nI
tag
képbe vagyok már oké, csak az "oldalamon" kiirás felett elsiklottam...
lehuztam mind2 dolgot,megprobálkozom velük.
registry bejegyzések? külön ö csinálja v windows care is keres - javit iesmi bejegyzéseket (esetleg uninstallok utáén egy care ér vmit) vagy manuálisan kellene képbe legyek jobban?
-
bzoley
veterán
Alaposság: fájlok, mappák registry bejegyzések törlése(bár lehet, hogy nem neked való feladat), oldalamon a FAQ-ban le van írva a mikéntje.
Egy zip volt, és alatt egy még egy mondat, mivel két dologra van szükséged, előbb egy driverre, és ha az már a helyén van, akkor egy PVR2-re is. -
N4nI
tag
szia.
ugy értem a másképp települést,hogy mikor elveszti a távirányitó jelet, uninstallálom (mindig ugyan ugy) és ujratelepitem, a telepitő mindig másképp dolgozik, kivéve az inditó képernyőt a drive cd-ről,vmikor ujrainditás után (telepites közben) nem folytatodik, vmikor végigmegy nem megfelelő működéssel, utána ugyanugy végigmegyx jol, aztan elveszti a jelet
és kezdödik előlről
tudnál esetleg egy linket küldeni ahonnan elindul a 6os verzioszámú driver letöltése?
megprobálnám akkor,hátha sikerül.
Még1 kérdés: amit a cd telepit drivert az jo akkor hozzá (4mb)? és maga a 40megás pvr2es program a szar verzio, és őmiatta van a táv elvesztés?
Köszi
-
-
N4nI
tag
esetleg vmi driver? jobb mint a gyárija? mert ez a gyári folyton másképp települ,hiába csinálom ugyan azt ( a távkapcsolo miatt). xbox-ot viszi, csatornák megvannak, élvezhető is nagyjábol...semmi nem érdekel
csak a távkapcsolo működjön!!!!! esetleg ha szebb lesz vmivel a kép nem fogok bánkodni érte
segitsen vki pls. tnx -
N4nI
tag
Sziasztok.
Van egy winfast tv 2000 global kártyám. De folyton elveszti a távkapcsolo az irányitást, egérrel manuálisan megy minden jol....erre tud vki vmit? Képminőség javitás esetleg?
Köszi
-
törölt tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
-
Hammon Serra
senior tag
Sziasztok!
Élő közvetítést hogyan tudok csinálni?Azon kívűl, hogy elindítom?
Mert sehogy sem tudjuk megnyitni:-( -
fv82
tag
Kérlek segítsetek! Leadtek Winfast TV2000 XP Expertem van, ami kivállóan működik xp-vel, sőt már 64bites Vista-val is próbáltam, de most 32 bites Vista van a gépemen és egyszerűen nem akar települni a driver. Mi lehet a gond?
Ezzel a driverrel próbálkozom: DTV2000 H_WinXPVista32.exe
de ez sem ment fel: 4.0.107.3210.Vista.WHQL
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kép tuti jó hang nélkül!! Mit lehetne még tenni?