- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
-
Sz.Miki
őstag
Még egy utolsó kérdés, rákötök a tunerre egy DVD-lejátszót a CVBS-re akkor miért nem tudom azt beállítani, hogy a képernyőn széltől szélig legyen a kép! Be van kapcsolva, hogy 16:9, és videó nyújtás! Monitorom 24" 1920X1200 felbontás.
-
Sz.Miki
őstag
Még egy kérdés, a hang hogy jön át a Set-Top-Box-ból a tv-tunerbe?
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Jövőhéttől digitális adást fogok kapni a t-kábeltől, Set top Box-al. Kérdésem az lenne, mivel fogom összekötni a set top boxot a tv-tuneremmel, csak mert úgy tudom, rca-vagy Scart jön ki a boxból. (Leadtek PVR3000) továbbá, nem jelent-e problémát, hogy analóg a tunerem.
Válaszokat előre is köszönöm!!
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok
Az miért lehet, hogy mikor nézem a tv-t valamelyik hdd-m folyamatosan elkezd reszelni anéha a kép is beszaggat, tovább teljes képernyős nézetnél gyakran magától felugrik a vezrlő panel, Vista alatt is Xp alatt is, próbáltam több PVR-el.
Tunerem PVR3000Deluxe
-
Sz.Miki
őstag
Én már azt is kipróbáltam, hogy a padláson, lehúztam az elosztót, és a bejövő kábelt direktbe rákötöttem a tv-tunerre, de egy hangyányival sem lett jobb a kép... egyszerűen a tuner érzékenysége, vagy az , hogy nincs benne erősítő, nem tudom, ez nekem örök kérdés
Egyszer már majdnem vettem egy hirschmann erősítőt, de lebeszéltek róla.. úgy, hogy az analógot már feladtam. Most a digitálissal szeretnék majd próbálkozni, csak még nem járt le az 1 év hűségességem a szolgáltatónál. -
Sz.Miki
őstag
Próbáld ki és megtudod
Amúgy nekem is ez a bajom, de nálunk csak 2felé van osztva a kábeltv, és nincs rajta internet, de a tuneren csíkos zajos a kép némelyik csatornán, míg a szobai tv-n minden csatornán tökéletes a kép!
Kipróbáltam Global karival is, meg Pinnacle analog pro pci-al de egyik sem jobb -
Sz.Miki
őstag
Szeretném megrendelni a Digitális tv-adást, ahhoz ugye adnak egy Set top Box-ot , azt hogy fogom tudni rákötni a tuneremre (TV XP Global)? Akkor már a koax antennabemenetet már nem is kell használnom? Ha veszek egy Digitális tunert, annál ez hogy máködik?
-
Sz.Miki
őstag
WinFast TV2000 XP Global Media Center Edition Erről a kártyáról mit lehet tudni? Mikor lesz nálunk kapható?
Nagyon jól néz ki az új távkapcsoló!
-
Sz.Miki
őstag
Hogy lehet, hogy nálunk két féle global kártyát lehet kapni? Van amelyikben nincs FM az jó olcs 6900Ft és van olyan Global kártya amiben van az 9000Ft a Leadtek honlapján csak olyan van fent amiben van Fm tuner????
-
Sz.Miki
őstag
válasz
#65675776 #2104 üzenetére
Sorry! Kevertem a PVR 2000 teszjével!!! Egyébként mi a külömbség az RF tuner és a Si tuner között? Olcsóbb az előállítása? ezért olcsóbb a kártya is? A Global kártyánál, hogyan oldották meg az FM tunert, mert nem látok rajta csatlakozót antennának?
Bocsesz a kritizálásért
[Szerkesztve] -
Sz.Miki
őstag
Eléggé kihalt ez a Topic
-
Sz.Miki
őstag
válasz
#65675776 #2101 üzenetére
Az jó, főleg a pinnacle szoftwere miatt cserélném a kártyát, ugyanis elég ratyik ezek a Media center progik, meg a kép is eléggé zajos sajnos, miért érdemes a Global kátyát venni, mikor a teszteken az Exeprtnek kevesebb volt a zaja a képeken?
És még 1 kérdés, tegnap kötötték be nálam a kábeltv-t és kb 65Db a jelerősség, ez jó értéknek mondható??
[Szerkesztve] -
Sz.Miki
őstag
üdv
Jelenleg egy Pinnacle PCTV Analog Pro PCI kártyám van, amit szeretnék lecserélni vagy egy TV2000XP Expert esetleg Global kártyára. Szerintetek érdemes a csere?
Egy dolog nagyon érdekel a Leadtek kártyákkal kapcsolatban, mégpedig a hang megoldása, mert a mostani kártyámnál nem kell a line-int bedugni, sőtt még össze sem kell kötnöm a hangkártyával a tv-tunrt, mert PCI-on átmegy a hang, persze itt is lehet kábellel összekötni de teljesen fölösleges!
Azért lenne fontos, mert gyakran használok mikrofont a kártyám pedig Sounblaster X-FI Xtreme, amin egy flexi jack csatlakozó van, tehát optikai bemenet, mikrofon bemenet, és Line in bemenet egyszerre sajnos nincs külön line-in.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5070 Ti AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged