- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdni
aktív tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy használ-e valaki 64 bites vista vagy win7 alatt winfast tv 2000 xp expertnek a távirányító rendszerét a Girder programmal és ha igen hogyan sikerült működésre bírni.
Alaposan utána olvastam, egyenlőre nem találtam megoldást. A plugin meg van hozzá aminek működnie kellene 64 bit alatt, de nem tölti be hiába pipálom ki, girder 3-as és 5-ös verziójával is probáltam. Angol fórumok szerint működnie kellene de sokaknak nem megy és nem írták le mi a konkrét megoldás.
Kösz előre is a hozzászólásokat!
-
amdni
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Sajnos egy olyan problémával fordulok hozzátok amit már biztosan sokat lehetett hallani.
A tv 2000 xp expert kártyám nem működik 64 bites windows 7 alatt. A 32 bitessel működik.
Hiába töltöttem le a leadtek oldaláról a drivert, nem települt, manuálisan fel sikerült a drivereket telepíteni, de mindegyiknél hibát jelzett. Lényeg hogy nem látja egy program sem a kártyát a pc-ben. Elég régi darab 2003 környékén vettem, a gyári pvr program már egy ideje nem is ment a kártyával, de egyéb programokkal működött.Tudnátok tanácsot adni ezzel kapcsolatban?
Ha most vennék egy új xp expertet, gondolom újabb verziót kapnék nem azt ami már lassan 7 éves?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Parfüm topik
- Linux kezdőknek
- Overwatch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged