Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz
üzenetére
a videómon van rca, scart és koax csatlakozó, svideo sajnos nincs
a tuneren meg van koax és svideo (vagy nem tudom mi a neve, olyan mint az svideo, csak 7 tüske van benne)
kábelem meg olyan van aminek az egyik vége scart a másik végén meg sok rca (ki és bemenetek vannak), és van egy olyan átalakítóm amit a tunerhez kaptam, az egyik vége ez a 7 tüskés svideo-szerű (gondolom ez a leadtek egyik szabványa, vagy nemtudom), a másik meg 3 rca és 1 svideo
breakout kábel alatt mit értesz?
azt akkor had kérdezzem emg, hogy ti hogy kötitek össze a videót meg a tunert? -
Nagyvad
csendes tag
válasz
üzenetére
Sikerült, lehet hogy pályát tévesztettem?

nem hiszem, ugyanis az xmltv-vel kötelezően szívok. Az lhsite.hu-n lévő batokat futtatnám, de felugrik egy pillanatra egy dos-ablak, majd el is tűnik (igen, az xmltv-s könyvtárból indítottam). Próbáltam az ott megadott Alpha verziót, arra is ugyanezt reagálja. -
LOTR
addikt
szerintem jól kötöttem össze mindent, ez előtt jól működött koax-szal, most nem tudom miért nem jó
svideo kábellel, még nem sikerült megoldanom -
bzoley
veterán
-
-
LOTR
addikt
ja igaz, én még az archívumos címre gondoltam, nem is néztem, hogy ennek nem ugyan az a címe, de ne kötekedj

igen, átállítottam, és mégis semmi, nem lát svideo jelet, se akkor ha scart, se akkor ha rca kábelt használok
sima koax antenna kábellel vajon miért nem látja azt az anyagot ami a videóról megy? -
bzoley
veterán
Szia!
topikcímben említett tunerem van
Szóval két tunered van![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha a tuner composite, vagy S-Video bemenetét használod, akkor a programban is át kell állítani a forrást(CVBS, S-video). Ezt megtetted?
A normál méret, és minőség mindenkinél más(nemrég találkoztam VCD-s igényekkel), de jellemzően 720*576@~4500Mbps, amit nagyjából a dvd-k is használnak. Ez úgy bő másfél órára elé egy lemezen. Ha a PVR2 Directburn funkcióját használod, akkor eleve ISO-t kapsz, és nem kell vele tovább szöszölnöd, csak ki kell írnod(ha nem a lemezre készíted a felvételt). -
LOTR
addikt
sziasztok
a topikcímben említett tunerem van, videóról szeretnék gépre vennei anyagot, csak az a baj, hogy nem találja meg a videó frekvenciáját
ez azért érdekes, mert korábban megtalálta sima koax kábellel összekötve, most meg valamiért nem
próbáltam scart-rca kábellel aminek az rca-s végét egy svideo-s átalakítóval kötöttem össze a tunerrel, de úgy sem találta meg azt a jelet ami a kazettán ment
a másik kérdés, hogy melyik az a formátum amivel egy kb 2 órás anyagot normál méretben és minőségben fel tudok venni?
aztán majd egy dvd-re kéne kiírni, hátha van olyan fomrátum amivel nem kell utána tömörítgetni
előre is köszi
üdv -
törölt tag
válasz
Nagyvad
üzenetére
Kérdés, hogy egyáltalán nincs rajta csatlakozó, vagy csak nincs szabadon. Utóbbi esetben a kérdés az, hogy mi foglalja. Ha a CD/DVD meghajtóról jövő audiokábel, akkor az nem tétel. Erre ugyanis nincs szükség, csak abban az esetben ha az ODD esetleges előlapi play gombját akarod használn. A lejátszó sw-ek mindegyike képed digitálisan átvinni az adatot a meghajtóról, ami egyrészt jobb minőséget eredményez (kettővel kevesebb generációs veszteség), másrészt szükségtlenné teszi az analog audiokábelt.
-
Nagyvad
csendes tag
válasz
Nagyvad
üzenetére
Nos közben kiderítettem, hogy az alaplap csatlakozójával lehetett a gond, mert másik PCI-on megy.
Viszont a hang....
Hát arról nem volt szó, hogy az alaplapon kell találni valami szabad tűt, nekem, aki ma ért életében harmadik alkalommal alaplaphoz.
Nem szeretném a privát és másoknak egyszerű problémámmal szétverni a topicot, így ha valaki hozzáértőnek a közeljövőben lenne türelme és ideje pár üzenetváltásra a témában, azt kérem dobjon meg egy privivel. Köszi -
Nagyvad
csendes tag
Nagy gondban vagyok srácok
most vettem meg a Globalt, felnyomtam a gépemre (XP) a kártya driverét meg a PVR2-t, behoztam a csatornákat, minden rendben volt, kivéve a hangot, de gondoltam majd megoldom.
Aztán pár óra múlva bekapcsolom, nézném mi a helyzet, indítom a pvr-t, de az küld egy ilyen hibaüzit: video rögzítő eszköz nem található, amit ha leokézok, akkor kilép.
Nézem az eszközkezelőt, a telepítések után láttam ott a kártyát, most nem. Uninst, kártya kivesz, újraindít, kikapcs, kártya vissza, de a hardvert most se veszi észre a gép!
Na ez mi lehet?!
Előrebocsátom, hogy a számtechez nagyon felhasználó szinten értek, tehát az esetleges megoldási javaslatokat laikus számára fogalmazzátok.
A segítséget előre is köszönöm. -
elistvan
őstag
Hali!
2 gyors kéréds
1, A régi 1-es pvr-be nem tervezik betenni opcióként, hogy egy előre beállított felvétel megtörténte után ne csak hibernálás kikapcsolás stb legyen hanem ha utána akarod hasznáni a gépet másra akkor egy olyan opció hogy csak simán zárja be a pvr-t? (pl:éjszaka felveszel de közben és utána még letölt a gép ezért nem kapcsolnád ki..)
2, Miskolc környékén lakom sztem a tokaji tv toronyból jön az adás Expert kártyám van és a TV2-nél nem teszi ki a sztereo jelet a program illetve nem venni észre a hallható különbséget mikor vált mono/stereo közt pedig elvileg az Nicam Sterero adás pedig a Viasaton vagy a VIVA-n ahol csak simán stereo ott kinnvan a program ablakban a kis piktogram. ( Az RTL KLub is nicam de ott megjelenik bár ott se venni észre füllel pedig a a régi PCTV Pro-mon észrevehető voolt füllel is a stereo jel sokkal dinamikusabb)
Ha valaki tud megoldást írjon egy pm-et. köszm előre is.
[Szerkesztve] -
Mindless
tag
Sziasztok! Távirányításra ezen a rem_ctrl izén kívül még van vmi? Vagy esetleg ebben be lehet lőni a foobart hogy működjön? Az FM gombot azt nem lehet programozni valahogy?
-
-
Balinov
titán
válasz
mapalka
üzenetére
üdv,ha ugyanolyan az a miniDIN dugasz,mint amit anno a leadtek XP Deluxe-hoz adtak,akkor olyat lehet venni magyarországon - márpedig 99,9%,hogy ugyanaz. Én 3-4éve vettem egy -emlkéeimszerint - debreceni cégtől 9pin minDIN csatit,aztán kisakkozva forrasztottunk haverommal egy minindin->rca videókábelt.Sokáig így használtam az asztali dvd-t cvbs-en.párszáz ft-os tétel volt és postáztak.Hirtelenjében viszont nem találom guglival.
-
Következő bajaim vannak:
1. Akárhogyan állítom be a hangot, mindig csak zúg; mit lehet ezzel kezdeni?
2. Winfast PVR indításánál is, meg ha bármilyen beállítást változtatok, akkor is néhány másodpercig elképesztően szaggat a megjelenítés (felvétel visszajátszásában is látszik). Ez mitől lehet?
Környezet: ASUS M2N-E alaplap (ennek a hangját használom); WinXP Pro x64 SP2; Winfast PVR. -
as_Rock
őstag
- Volt elég hely, (igaz felvétel kezdetén még nem, de 10 perccel utána már átért a 4GB-s image a másik partícióra, az ujraindulás meg 50 perc után jött)
- Igen ntfs
- Limitet majd megnézem, én nem állítottam, hacsak goyrsbillentyűvel véletlenül nem lehet, akkor nem lehet ilyen gond, codec nem változott, tehát abban nem lehet, mert ennél hosszabb filmeket is gond nélkül vettem már fel
- Egy PVR2 frissítést csinálok azért, simán mehet az új verzió és azonos könyvtárnál majd felülírja a szükséges file-okat, vagy uninstal, registry takarítás kell előtte? -
szab.tam
nagyúr
hi!
van ugyan leadtek tunerem is, de más karira irányula a kérdés. azért itt teszem fel, mert más tuneres topicban nincs aktivitás.
egyes tuner karik nyákján van egy hosszúkás fehér, asszem 8 tűs csatlakozó. tudja-e valaki, hogy ez mi célt szolgál? hang kimenet-e? mert normál kis hangcsati az nincs. jelenleg a hang csak a pci-on megy át, és rákeveredik a wavve/mp3/hanghullám sávra, és jó lenne áttenti valahova, ahol nem ütközik mással, és lekeverhető....
[link] -
mapalka
csendes tag
válasz
üzenetére
Köszi a választ, a 9 pines video kábeldugó egyik érintkező tűje törött el, javítani nem tudják, ezért kérnék segítséget, hogy hol lehet ilyen mini DIN A/V S-video kábelt, vagy dugót beszerezni. Az időzített felvételek felvételi és hibernálási gondjai KPK 777 hozzászólása szerint fordul elő.
[Szerkesztve] -
fagy53
nagyúr
Üdv!
Van egy problémám, lehet, hogy csak egyedi, de nagyon zavaró!
Kb. egyórás felvétel után szép lassan elcsúszik a hang.
Mi okozhatja ezt?
Ha ez egy ismert dolog és lehet rajta segíteni, nagyon megköszönném a tájékoztatást! -
-
bzoley
veterán
válasz
Balinov
üzenetére
A sebességgel nem volt semmi gondom, sőt elég gyorsan végrehajtott minden parancsot.
Csak elég hiányos a program. EPG, és OSD nélkül már nem tudok létezni
Amúgy volt nálad valamilyen korlátozás a programban? Mintha 100-120mb körüli trial install-ra emlékeznék, amit én kaptam, az meg ~340mb, és ahhoz képest elég szerény képességekkel bír. -
Balinov
titán
-
-
bzoley
veterán
Megoldható. Egy kis forrasztás, egy kis flash-elés, spéci driver, és némi szerencse kell csak hozzá. De a végeredmény tekintve akár fölöslegesnek is tekinthető. Inkább keress egy hasonló programot, pl. Totalmedia.
mapalka:
Lehet hiba is, már többen panaszkodtak hasonlóra. De lehet a géped sajátossága is. 5-10percen belül induló felvételnél viszont ne is próbálkozz a hibernálással.
Új csatorna frekit így kell megadni: 275.25 -
mapalka
csendes tag
T Bzoley!
Köszi a választ, az Xvid státuszablak bezárása a lefagyást megszünteti.
A másik kérdésem az ütemezett felvételeknél, nem megy hibernálásba és kihagy felvételeket, ezekszerint a 17-es verzió hibája, ámbár már a régebbi változatoknál is ezt csinálta.
Az elromlott mini DIN A/V csatlakozó 9 pines S video csatlakozó kábelt hol lehet beszerezni, mivel már minden helyet megpróbáltam, nem tudok így videóról átvenni.
Esetleg van más megoldás erre.
Újabb kérdésem adaptív csatorna keresésénél (Hungary) több TV adót nem talál meg, új csatorna frekvencia hozzáadása a progi leírása szerint nálam nem műkődik, nem ad hozzá semmit.
Üdv mapalka
[Szerkesztve] -
Kedves balinov kolega írta hogy 99% hogy nem müxik majd media center editionnal a tunner mert nem hw encoderes kérdés a köv lenne hogy sehogy nem lehetne megoldani hogy müködjön nekem csak tv nézésre kéne a media centerben is..... válaszoakt előre is kössz....

-
Balinov
titán
-
hi kérdésem lenne mint nem hozzá értő elvileg tudok venni ilyen csodát ( Leadtek WinFast TV2000XP Expert) 2k ért megér e annyit garral meg mindennel együtt dobozos vagy nem és amugy mit tud ez és mennyire jó ? támogatja e a vista media centerét van e hozzá vista 64 bites driver stb
köszi a válaszokat! -
as_Rock
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
OFF
Nálatok is mindig mindent azonnal kell megoldani ilyenkor?
Nők....
*legyintés*
ON
PVR2-ben tapasztaltatok már olyat, hogy gondol egyet, és adott időpontig veszi az adást, aztán onnan kezdve felülírja a további műsorral a már rögzítettet, azaz eltűnik mondjuk az első 45 perc?
XP SP2 x2-es proci 2x1GB ram, tehát erőforrásgond elvileg nem lehet 
Mégvalami: Mi a jelenlegi legfrissebb stabil, ''hibamentes'' PVR2 verzió?
[Szerkesztve] -
kpk777
csendes tag
válasz
üzenetére
Sziasztok!
Én azt hiszem, tudom, mire gondol mapalka. Nekem a hétvégére (nem voltam itthon) be volt állítva 5 felvétel, ezek közül 3-at hibátlanul felvett, 2-t nem, illetve az egyiknél bekapcsolt, felvett kb. 10 másodpercet és hibernált, a másiknál viszont nem is aznap és teljesen más időpontban kapcsolt be a gép, felvett 3 másodpercet, majd hibernált. Ja és a listában kipipálta a felvételt, és ráadásul jól is volt beállítva minden időpont. Hely van bőven a vinyón.
Párszor már csinálta, de csak kb. minden 20-dik felvételt hagyja ki, és csak az egyszeri felvételt, az ismétlődőknél még sosem hibázott.
Valakinél ilyen?
(2.0.2.17-es van fenn) -
villanyie
csendes tag
sziasztok, van 1 expert tunerem es vettem 1 genius 5.1-et es az a gond hogy ha tvzek vagy radiozom akor csak a 2 front hangszoro szol, pedig winampnal es filmezesnel megy mind. Creative live 5.1 hangkartyam van. Van otletettek?
-
mapalka
csendes tag
Sziasztok!
Keresek az Expert kártyához mini DIN A/V S video 9 pines csatlakozó kábelt, mivel a csatlakozó dugó tönkrement.
Ezenkivül két problámám lenne:
Az első,hogy Xvid 1.1.2-es codekkel felvétel esetén a leállításnál a program lefagy, csak teljes bezárás után indul újra. A felvétel elérhető. A gépen XP Sp2 progi, a legújabb driver és a PVR2 17-es verzíó van, Celeron 2,8 Ghz, 512 MB RAM.
A második időzített felvétel esetén több felvételt választva, nem mindegyiket veszi fel és nem megy hibernált állapotba vissza.
Segítségeteket előre is köszönöm
Mapalka -
bzoley
veterán
válasz
k.krisz03
üzenetére
PVR2-ben Hungary a jó beállítás, a többire igaz a Germany,és tsai. A hiányzó csatornákat add hozzá kézzel a listához, pl.: 275.25, de nézd át azokat a frekiket is, amik nincsenek kipipálva.
Rajtad kívül eddig mindenki eltalált az oldalamra, ahonnan letöltheti a szükséges programokat
-
k.krisz03
tag
válasz
k.krisz03
üzenetére
Nem vagyok ám szórakozott. Áááhhh...
Ez a progi is megvan.
Viszont a PVR2-vel van egy kis gond még. Nem találja meg az összes csatornát. Nem sok hiányzik (2db), de hiányzik. Mire állítsam az országot, tv forrást? Régebben úgy olvastam fórumokon, hogy ennél a tunernél német, ill antenna kell. Annak ellenére, hogy Magyarországon vagyunk, ill kábeltv van jelen. A keresés módját adapítvra állítom, mert úgy találja meg a legtöbb csatornát. -
k.krisz03
tag
válasz
k.krisz03
üzenetére
Ezzel már jó marad a kép. Köszi bzoley a segítséget!
Még lenne valami: Mintha olyat olvastam volna valahol a PVR keresése közben, hogy ennek segítségével már lehet külső alkalmazásokat vezérelni a távirányítóval. Jól láttam? Az a gond, hogy nem találom, ezért ebben is kérnék egy kis segítséget, hogy ez akkor hogy is működik? -
k.krisz03
tag
Hali!
Adott egy Winfast TV2000XP Express tuner, és egy friss SP2-es rendszer. A tuner progijában a szokásos módon (német, antenna), automata módon, finomhangolással kerestetem meg a csatornákat. Meg is találja mindet, szép is a kép, amíg be nem zárom, majd újra el nem indítom a progiját. Ilyen lesz a kép: [link]
Szerintetek ez mitől van?
Krisz -
bzoley
veterán
válasz
Balinov
üzenetére
A 3212 is egy beta driver abból a csokorból, amiből a többi msn-nel működő is származik.
A korábbi ''vertical scaling'' probléma javítása belekerült, ami 640-es felvételnél okozott gondot, de az msn-javításról nincs benne infó. Vagy javítva lett, vagy véletlen, hogy nálad jó
-
bzoley
veterán
válasz
Balinov
üzenetére
De felraktad a DTV1800 driver-ét, nem?
Legalábbis volt róla szó. Abban meg már nem jelentkezik elvileg a probléma.
Melyik driver van fönn?
Rönó:
Csak azért furcsa, mert ''önszorgalomból'' ilyet nem szokott csinálni a program.
Akár egy vga-driver frissítés, vagy codec telepítés is közrejátszhat, de ha egyáltalán semmi nem változott, akkor tényleg érdekes. -
Balinov
titán
-
bzoley
veterán
Nem történt semmilyen változás a gépen, ami a hibát okozhatta(telepítettél valamit, stb.)?
Teljes uninstallhoz:
Szedd le mindkét PVR-t, töröld az x:\Program Files\WinFast\ mapát,
Majd a registry-ből a HKLM\Software\Leadtek, és HKCU\Software\Leadtek bejegyzéseket.
De valszeg egy külső tényező okozza a hibát. -
Rönó
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! A gondom az hogy nem indul el a pvr2. Szóval az a helyzet hogy kb. 1 héttel ezelőttig ment minden rendesen, egyszer csak inditáskor azt írja ki hogy a dvbtap exe hibát észlel és leáll...stb. És azóta semmit sem tudok vele kezdeni. Újratelepítettem, régebbi verzióval is próbálkoztam, újabbal is, a régi dtv-vel is, drivert is újratettem,cseréltem,de semmi. A pvr-el megy de a pvr2-vel nem. Tanácstalan vagyok mivel ezelőtt működött rendesen azóta pedig csak a hibaüzenet van. Mi lehet a gond? Aki tud kérem segítsen!
Üdv: Rönó

-
Mindless
tag
semmi ötlet?

-
denes44
tag
Tudtok mondani valamilyen progit amiel tudok felvenni tv-kártyáról? (TV2000XP Deluxe)
A PVR és a PVR2 nem működik, akármilyen drivert teszek fel, akármelyik verzióval próbálom. A PVR csak simán elszáll, a PVR2 pedig 100%-os prociterhelést okoz, de nem csinál semmit.
A VirtualDub-al próbáltam, de azzal meg csak 320x240-es felbontással hajlandó működni a kártya, a többire azt írja ki, hogy nem támogatott videóformátum. -
Andris05
tag
Nem véletlenül rendszergazdaként használod a gépet? Lehet, hogy nincs is beállítva nálad a rendszergazdának jelszó...
Ezt csak azért gondolom, mert a vista is alapból csak gazda fiókokat készít, mint az xp.
Bocs, ha nem így van.
Amúgy a DVBTAP.exe-re hivatkozik, amikor jelszót kér.
András -
Mindless
tag
Sziasztok! Valaki találkozott már ezzel a problémával az expertnél? Ha a távirányítóval bekapcsolom a gépet vagy a pvr2-t nem hajlandó elmenni készenlétbe, ill elmegy de rögtön vissza is jön a ventik se kapcsolnak ki. Ha nem nyúlok a távirányítóhoz akkor gond nélkül működik a készenlét. De így ha ágyból tvzek nem tudom elküldeni standby-ba mert rögtön vissza is kapcsol. Ha valaki tud valami tippet azt megköszönöm.
-
Andris05
tag
Hát, ha olyan gyorsan, akkor le a kalappal!

Azért mert használják vagy tizen a gépet (mindenki külön mezei felhasználóként), és nem nagyon akaródzik megadni nekik a rendszergazdai jelszót...
De, ha jól tudom egy program akkor működik normálisan, ha felhasználóként is megy, tehát ez egy bug.
[Szerkesztve] -
skroyal
csendes tag
hello!
Lehet hogy rosszul csinálok valamit de nekem még most sem jo a mikrofonom.
-
Andris05
tag
Mikor lesz megoldva, hogy vista alatt ne csak rendszergazdaként fusson a pvr2? Az xp-n rendesen ment...
-
MY2K
aktív tag
Hello! Miért van az, hogy az adaptív csat. keresés ellenére van olyan adó amelyiken a hang szakadozva de zúg a kép jó.Próbáltam alternatív programot (chris tv) ott nem tapasztaltam csak PVR2-vel. Ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hát arról nem volt szó, hogy az alaplapon kell találni valami szabad tűt, nekem, aki ma ért életében harmadik alkalommal alaplaphoz.

*legyintés*
XP SP2 x2-es proci 2x1GB ram, tehát erőforrásgond elvileg nem lehet