Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tibiajax

nagyúr

Zoley, daa-raa,
    Segítség kellene. Vagy 3 éve már leadtek tunert használok, egy expert-et, elégedett voltam vele. Mivel eléggé lementek most a uj winfast-ek árai, ezért beújítotam egy új globalra, gondolva, h ugyanolyan gyak., de ujabb revízió lesz, meg egy uj kártyám, alig vmi ráfizetéssel.
    A gondom a köv: Lekaptam a pvr-t, és a drivereket, kártya csere, és xp boot. Jelezte hogy uj cucc, beadtam neki a legujabb drivert Zoley oldaláról (4.0.107.3212) és az uj pvr2-t (20225). Csatornakeresés, és elszomorodás következett, mert a kép határozottabban szemcsésebb, zajosabb a réginél. Nem volt (még) vészes, de láthatóan gyengébb mint az eddigi. Tegnap ment a gép utoljára, tökéletes volt a tv-képem! A kábel ugyanaz, minden, a jel erős (upc kábel, 2 készülék). Gondoltam, mindegy, felrakom a legujabb pvr-t, mivel addig is azt használtam, és nekem jobban bejön mint a 2-es. Ekkor a helyzet még rossabb lett, a kép még zajosabb lett, tisztára mintha a jel legyengült volna. (Nagyszobában a tv-n szép a kép, tehát nem szolgátató.) Tudtok valamit javasolni? Elcsüggedtem most kicsit. Miért gyengült a jel? Minden müködik jol amugy, hang van, felvétel is, de a ké az összes csatornánál legyengült, olyan, mintha eddig erősítővel ment volna a rendszer, és azt most kikapcsoltam volna..
    Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák