Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vfo7
senior tag
válasz
voodoo98 #10079 üzenetére
Van olyan hiba is, hogy ha az ember belenyúl a gépházba, pl. kártyacsere miatt, akkor véletlenül picit megmozdít egy hónapok óta mozdítatlan csatlakozót, pl. egy SATA dugót. Mivel minden csatlakozó oxidálódik, ezért ha picit odébbmozdul az oxidálódott hely felé - ezek csak tizedmilliméterek - akkor máris megnő az átmeneti ellenállás és pl. vinyó esetén adatvesztési tüneteket produkál, holott semmi baja.
Vagyis szerintem először is húzz ki minden HDD csatlakozót mindkét végén, majd kétszer-háromszor dugd vissza újra, hogy lekopjon az esetleges lehelletvékony oxidréteg, aztán vizsgáld újra.
Volt nálam is ilyen, rám is jött a sikítófrász, aztán megcsináltam, utána derű, békesség. Persze sokat segített a rádióamatőr múltam is, mert nem egyből szoftverekkel kezdtem vacakolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest