- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
válasz
#65675776 #1280 üzenetére
Az a csatlakozó rossz sztem, amelyik a tunerbe megy bele közvetlenül, mert ott ha benyomom kézzel (odafeszítem egy kicsit) akkor elég jó képet ad. Szerintem kicserélem ilyen full-fémre, mert most ilyen félig műanyag-félig fém van, és nem érintkezhet jól sztem. Megjegyzem, ma csak 15-ször szedtem szét-faragtam a csatit
.
-
MarioAna
senior tag
válasz
MarioAna #1278 üzenetére
Megvan a hiba. A másik szobában hibátlan képet kaptam, minden csatornát meglelt. Ahogy jön a kábel az útról, belemegy egy 3-as elosztóba (a padláson), ebből 1 jön a nethez, 1 ment az anyám TV-jéhez. Ami anyám TV-jéhez ment kábel, azt elvágtam, és rádugtam egy olyan elosztót, ami 1 antenna bemenetből csinál 2-t. Ugye egyikre rádugtam az elosztó felőli kábelt, másikra az anyám TV-jéhez vezető kábelt, a 3. végére pedig az én szobámba vezető kábelt (16m hosszan megy a padláson, át a házon). Ha a kábelt mozgatom a gépnél (az antenna kábelt, akkor néha bejön a kép, de van benne egy csíkos sáv, gondolom a gyenge jel miatt. Valaki tud erre egy megoldást, ami nem kerül sokba? (ez a mostani kb: 2000Ft-ba volt, és egy ideig viszonylag jól működött)
mod: látom, lehet rossz topikban vagyok, nekem TV2000XP global van. -
MarioAna
senior tag
-
MarioAna
senior tag
Hy én is most vette, egy TV2000XP Globalt, és kábelTV-t szeretnék vele nézni. A régi V-Stream PVR878-assal ment egy időben, de annak meg a progija szarakodott a neten meg nem találtam semmit, pedig 2 hónapig kerestem. Mind1, nem ezért jöttem ide.
Hanem ugye a fent említett típus 1etlenegy adót sem lel meg, pedig bedugtam az antenna madzagját, de semmi. Elkezdte keresni, beállította magát Budapest/T-Kábel, de semmit nem talál. Valaki help plz.
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- Windows 10
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest