- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Aktív témák
-
thakl
csendes tag
Azt szeretném kérdezni, hogy mért darabolja fel a winfast pvr egy régebbi verziója a fájlokat 2gb-s darabokra ( 2 093 432 832 byte )? Size limit és split nincs beállítva a fájlrendszer ntfs és hardveresen veszek mpeg2-őt. Valaki légyzsi irja meg mit csináljak vele hogy ne daraboljon.
-
thakl
csendes tag
Nem tudom mit csinálhattam rosszul. Csak feltettem az ujverziót és azóta nem menti a beállításokat. Ha a kilépésre kattintok, akkor pedig egy jó ideig még látni a feladatkezelőben hogy, hogy fut a dvtap.exe ( ez nem tudom hogy ez normális dolog-e). Esetleg megtudod mondani hogy a PVR2 hol tárolja a beállításait?
-
thakl
csendes tag
bzoley!
Nekem nem tudod mi lehet a probléma. Ugy tűnik nem menti el a beállításait a programMit tudok csinálni?
-
thakl
csendes tag
Van egy hatalmas problémám . pvr2000 kártyám van. A Winfast PVR2 2.0.2.13-as verzió volt fönt. Felraktam az ujabbat és most ha kikapcsolom a progit és ujraindítom akko elvesznek belőle a beállítások. Visszaraktam a régebbit ( 2.0.2.13-at) és most ennél is ezt csinálja. Tud valaki segíteni?
Jó kis kártya ez , de a hülye programjaival már tele van a f**zom ! -
thakl
csendes tag
Winfast PVR2000-es kártyám van és feltelepítettem a Winfast DTV software-t de nem látja a kártyámat! Driver a legujabb van a kártyához. DTV-ből a legujabbat szedtem le. Mit kell tennem hogy tudjam használni a ezt a progit?
-
thakl
csendes tag
Sziasztok!
Most raktam fel az új drivert és az új progit. És azt szeretném kérdezni, hogy miért vált automatikusan csatornát (ill. tegnap kikapcsolta a gépet is) ? A régi driverrel és progival is ez volt a probléma. Valakinél jelentkezik ez a probléma ill. tud rá valaki megoldást?
-
thakl
csendes tag
Pár hozzászólással lejebb már kérdeztem, de szeretném ujra megkérdezni, hogy ezzel a kártyával van valami megoldás a kábeles csatornák dekódolására?
-
thakl
csendes tag
hello!
Nem rég vásároltam egy ilyen karit. És eddig megvagyok vele elégedve. Az alapból hozzá adott program nem rossz, bár nem tökéletes. Most az IuVcr nevű progival próbálgatom. Nem tudja valaki, hogy ehez a kártyához van-e program, ami tud kábeles csatornát dekódolni? Dscaler a régebbi (3-as verzió) nem támogatja ezt a karit. Az uj dscaller meg a ccrpyt-el nem megy. Valakinek valami ötlete van ezzel kapcsolatban?
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Autós topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Acer notebook topic
- LEGO klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest