- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
i are robot
senior tag
Újabb fejlemények vannak. Amit mutattál drivert, azzal nem ment, viszont a Windows update-nél volt valami Leadtek Audio driver, amit automatikusan megtalált a rendszer, gondoltam egy próbát megér, és letöltöttem, feltettem. Ezzel viszont működik.
Ugyan azokkal a megkötésekkel, amit mondtál, hogy nem megy a hardveres felvétel, de legalább TV-t tudok nézni.
Illetve tudok felvenni, csak nem hardveresen, de úgy látom a procimat nem terheli le túlságosan, úgyhogy nem olyan súlyos korlátozás.
Viszont a dig.aláír.ell.-t nem kapcsoltam ki, lehet hogy kellett volna.
Mostmár nem vacakolok többet, működik, és az a lényeg. Azért köszönöm a segítséget.
-
i are robot
senior tag
válasz
#65675776 #1214 üzenetére
Egyáltalán nem okolom a gyártót, mert azzal kezdtem hogy megnéztem a honlapjukon listát hogy melyik kártya milyen OS alatt fut, úgyhogy mindenre felkészültem, csak hát reménykedtem.
Persze, azt hiszem az lesz hogy értékesítem, és beszerzek egy újabbat, de ezzel még várok egy kicsit.
-
i are robot
senior tag
válasz
i are robot #1211 üzenetére
Sajnos nem működött, nem ismerte fel sehogysem a kártyát.
Azt nem feltételezem hogy nem raktam fel rendesen, azt hiszem telepítettem már párszor HW-t. Úgyhogy úgy néz ki egyáltalán nem tudom használni, de mondjuk nem is lepődöm meg rajta, ha a gyártó honlapján a nem támogatott jelölés van megadva. Azért köszönöm a segítséget.
-
i are robot
senior tag
válasz
#65675776 #1208 üzenetére
De akkor hogyan tudom x64-es Vistára feltenni? Mert a Leadtek honlapján nincs ilyen driver, vagy csak extra béna vagyok, viszont itt sem találtam választ.
-
i are robot
senior tag
Hivatalosan a PVR2000 nem támogatja a Vista x64-t, de nyugtassatok meg, hogy nem kell lecserélnem, és fog működni! Mintha ezt olvastam volna kicsit hátrébb a topikban. Kizárásos alapon ha a 32 bites driverrel és programmal (PVR2) telepítem, akkor nyerő vagyok?
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IGZO érintő i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest