- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
Jason
tag
Már visszavittem a karit, így nem tudok ilyeneket próbálgatni, hogy pci latency állítás.
De albitársam gépében is jelentkezett a hiba. Majd ha felkerülök Pestre, akkor veszek egyet valószínű, ha nem jó akkor visszaviszem 3 napon belül. De csak akkor veszem meg, ha így vissza is veszik. Nem tudom, esetleg jó lenne majd megnézni valakinél, ahol jól működik. -
Jason
tag
-
Jason
tag
Sziasztok!
Nekem a következő volt a problémám a kártyával: hol a tv-program bekapcsolásakor, hol a felvétel elindításakor és hol a leállításakor zajossá vált a hang. Ez mindig változó volt. Nem múlott a felvételi módtól (hardveres v. szoftveres), mivel a tv is csinálta felvétel nélkül is. De mindig ilyen váltásokkor vált zajossá, hogy pl. bekacsoltam a felvételt vagy épp leállítottam. Én visszavittem, kicserélték, a következő ugyanezt produkálta, mostanra már visszakaptam az árát, de én egy működő kártyával lennék boldog. Kérdésem az volna, hogy más nem tapasztalt ilyen hibát? Mi lehetett a gond? Másik gépben is csinálta, kipróbáltam albitársaméban is. PVR és PVR2 programmal is, meg Christv-vel is ugyazez jelentkezett.
Milyen kártyát lehetne venni, ami hasonló tudású? A Hauppauge PVR-350 - ről is olvastam rosszakat. Nem tudom milyen kártya elégíthetné ki azt az - szerintem alap - elvárásomat, hogy lehessen vele hardveresen mpeg2 - ig felvenni, tv-t nézni és mindezt tiszta hanggal.
Előre is köszi a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest