- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lézerparaszt
őstag
-
myckey
veterán
Seas. társ ? azmiaz ?
Galac Seas feladathoz jár ?
Fizetés kizárva egy társért, hát előfizum is zero.
CC társ ? Megveszem CartelCoi és még 1 milla hogy bárhol karakterrel elérjem?
Seas társ...50lvl, ez ok. Egyszer eléri...de mit maxoljak rajta ha elérte ? vagy ha Másik karaktert kezdek, akkor ott lvl 1 ről kezdi magát a Seas társ, és felhúzhatom 50 re pézért ?
Mi az a Seas Vedor ? Értem hogy kereskedő, de hol ? Fleett vagy Coruscat ?
Promós társ ? azt sem ismerem.
-
myckey
veterán
DE most tart a Class storym...most vagyok épp Quesha vagy hol....szóval az a Chap 3 ami Ilumhoz köt, passzolom mi akar lenni. Ez a hajós konzolos felvétel.
Tehát hogy tudom a Chap 3 kezdeni, ha közben tart a Class storym chap 2 vel egy másik bolygón
Chap 4 ről nem is beszélve....az a huttos.Vagy a lvl 50 fölötti kavar be ?
-
myckey
veterán
Közben lvl 52 JK
lassan...
Kaptam egy raklap Passive Abilitiest, de most lvl 60-ig Lfx sem lesz, habbalLetudtam azokat a heti Season dolgokat is, már van 3-4, a 7 -ből asszem.
Kicsit megint ráfekszem JK Történetre, előbb utóbb sztm kivégzem. Most vagyok Quesh planetan.Jah, tegnap Guild miatt kaptam csomó cuccot, mer ezek állandóan Invasiot csinálnak, vagy mit. Én meg ugye Ilum FP-t műveltem, ezek is ott voltak. Gondolom számit hogy azon a bolygón harcolok, ahol épp tart a Guild invasio...
Arattam pár űrharcot is, tápoltam a gépet és most elég egyszerű lett, előtte szivas volt
Starfighter az jó, ad rá sok XP-t meg creditet is. Még soha nem voltam benne...nem adott be a várakozó ablakból.( viszket a tenyerem azért az 5eur csomagért, legalább a karakter Cargot megkapnám a preferred okán, meg több karaktert is indithatok/ server és még másba is beleszól talán )
Subs. az tuti lesz ! De még sok-sok a tartalom... -
myckey
veterán
Most ezzel a crew skill dologgal vagyok értetlen....Feldobtam a Biomch....gondoltam a Bioanalys meg a Dipl megy másik companionnak, de azt úgy nem engedi, el kell dobnom ami van.
Hogy fogom összefűzni, amit olvastam róla.áááá, most vettem 60000 ért kristályt. jójez most. egyelőre. nem is érdekel annyira.
-
myckey
veterán
Már csináltam heti napi guild gal.season meg akármiket is...
Most épp damage role volt rásnak, szóval öltem sokat.Nem figyelem ezeket annyira...
Napi belépésért felveszem amit ad. Napi - heti feladat állását elolvasom. Guildba benézek...meg a Galac. Seas.De igazából csak megyek feladatról feladatra, Achikat pláne nem követem, csak beleolvasok néha. Űrben is szoktam szórakozni hajóval. FP meg Heroicra beugrok, esetleg.
Közben lvl 50 + lett a karakterem a JK. Meg szereztem egy jó kis color cryst Corussant GTC ből.
-
myckey
veterán
Nem tudom ez a pvp mit akar, fogalmam sincs mire irtam....
Azt tudom hogy több fokozatos a FP. De itt 2 szinttel gyengébb voltam mint a FP ellenfelek, ráadásul az összes feladatot megcsináltam. Mega sztorit is olvastam, szóval marha sokáig tartott.
2-3 óraRakghoullal találkoztam, a N.Shaadan vagy hol több küldit is felvettem, meg Heroicot is , tegnap.
Szóval visszatérve, ez a FP kva hosszú volt...így.
Operationt manapság nem csináltam.
Játszottam én régen, sőt elsők közt voltam aki figyelte a játék megjelenését is, ezer éve....
Épp az a vicc, hogy sok éve játszottam ezzel. Sztm Preferred is voltam, emrt tuti költöttem rá picit vagy kaptam hetes előfizetős kódot is.* Legközelebb biztos nem szórakozok órákat egy FP miatt.
-
myckey
veterán
Ezeket karakterektől vettem fel. Találkoztam már H. küldis masinával is, persze.
Azt passzolom hogy mennyit kell itt, ezeket nem figyelem...annyi franckarika akad.Arm crew skillem volt, de eldobtam őket, mert lofax alapanyagom akadt és low lvl cuccokat tudtam volna összerakni. Ettől többet ér, ha Medcuccokat rakok össze. De ehhez meg kell majd a Dipl,Bioalysy és Biochm.
-
myckey
veterán
F2p, vázoltam a lehetőségeket....lásd ott a hsz.
Ez amit írsz, nálam nem játszik, már ott bajban vagyok, hogy valami több társnak kell szétosztani ( tanulni ) a képességeket, amiket azt össze kell fűzni vagy mi a fene...hogy nyomorult EÜ/Med cuccokat gyártsak. [SWTOR Biochem Crafting Guide - Diplom Biochm Bioanalys is kellenek...
Most ez az Armmech akármi vagy mifene, totál haszontalan...pl. semmihez nincs alapanyagom. Múltkor irtad is, hogy F2P bajos az egész, mert nekem cask 1 skill lehet / karakter vagy hogy.Jó, elvagyok a sztorival, meg ez rengeteg játékidő....cask közben kikacsintok más játékmechanika lehetőség felé is, aztán jön a pofon, meg ugye át is kellene látni a dolgokat. Mondjuk az oldal amit mutattam, a swtorista elég okos hely, hasznos.
szrk
Szóval a leg- leg dolgok itt nem érintenek, az alappal is bajos a boldogulás...Most ezen az 5 eur csomagon agyalok, ami ad pár vackot. Ezzel asszem preferred leszk és kapok Karakter Cargo bankot a fleeten, ami a F2P nek csak CC-ért vásárolható.
Legacy akad , csak, F2p...alapból. -
myckey
veterán
Lesz baj a credittel az tuti....egyelőre lvl 50 körül nem gáz, mert nem kell ( de a legacy cargo slot 350 ezerért már nem fér bele, szóval érted.... )
Másik ez a raklap szaladás, séta megafene
elkopik az egerem meg a klaviatúra.
Lehet kellen húzni a jármű képességet ? vagy valami okosság ? -
-
myckey
veterán
Ahogy írtam
Legacy cargo van Tytho Str-ban, ez free és ezt tudom valami 350 ezerért upgradelni.
Fleet Karakter/saját Cargo, az csak a preferred vagy subs. player ad a game, egyéb esetben CC kell hozzá, itt. Nem ad pénzért, csak legacyba tudok pézért.Másik:
Item, lila szín. 2 akármi, és ha nyitom, akkor valami companion missio van benne, de kellenek hozzá investigation, archeology, bio analys etc...150-300-400+ pontok v, skill....
Valami Bound to Legacy, Lila akármi. -
myckey
veterán
Fleet-Legacy Cargo...csak CC-rt engedte megvenni.
Talán a Tyt Strhd cargoban lehet pénzért bővíteni. ahogy az inventorytIgen, küldtél fejlesztéseket, azokhoz olyan kiteket...azt lehet adaptv -ba rakni. De egyelőre egyet sem használtam, mert tartok tőle, hogy a low lvl adaptv armor nem lesz közelében sem az én lvl 40+ os cuccaimnak, amikben akad modifi-gyárilag.
-
myckey
veterán
Akkor b+, ha a házakat meg a többi Strgh ot telepakolom, az mindet fullozza....faxa
Akkor CC és bővítés marad, meg ha majd előfizetek.Crew skill megvan a fleet kapcsán
Akkor hagyom a pcsába a slotokat, marad üresen a modifikáció...
Rakghoul event, akkor kerüljem a népet , mint a leprásokat ! Okes ! Bár van nálam Rákhúl rákfene szérum, általában. -
myckey
veterán
Stronghold akad a Tyth és Coruss. Illetve HA veszek CC -t akkor Fleet és Hajó is ad cargot/bankot tárolót akármit is.....Lehet bővíteni a Tythonosat is.
--Most egy van.Gyüjtögeto skillt hogy kapok, szint után passive vagy aktiválós ?
Persze, a MATERIAL inventory az végtele, az kell a crafthoz, gondolom.
Most gőzöm sincs milyen FP küldi lazsálás akármiről beszélsz.
Értem a küldetést, ismerem is, de a trükközést nem.
Egyelőre előbb voltam Fleet vendoroknál és Huth cartel bazarban is...mondom jól bevásárolok, hát nem. Egy raklap token meg szint meg valami egyéb xarok kellenek, amiket küldikből meg feladatokból vagy akármi másból kapsz meg.
Lényeg, a pénz a legkevesebb....De akarok venni kristályt kardokba meg valami jobb surranót és fejpántot. Kellene augment is, az egy darab sincs. vannak ilyen slotok, és nem tudok mit bedobni modifikáció gyanánt, mert zero cucc.
De sokszor semmi kedvem ide oda járkálni, rohadtul szétszórt a game....sok jövésmenés, utazás etc.
-
myckey
veterán
ácsi !
Lesz előfizu, subsc. HA letoltam alapokat, ami érdekel is. sztm lvl 50 és JK story után megyek másik karakterekre....majd később jöhet a többi sztori és a subsc.
Akkor majd lesz lila gearem is. remélem más xar nem kell, hogy érvényesüljek.De addig nem látom értelmét a subsc nak, míg alap sztorikkal szarakodok, vagy rosszul látom ?
Esetleg mi az amire rá kellene gyúrnom ? küldetéseket vagy farmolást értve,a későbbiekre figyelve...Huth és Raven kieg sem érdekel még.
Igazából lassan haladok...lvl 45 körüli a JK és most vagyok második fázisban a story kapcsan ( az a töltő ablak, római kettessel adja be a leírást )
-
myckey
veterán
Akkor adhatom el a fenébe az adapt armor darabjaimat ? mert megtalálom kollekcioban ?
Illetve Outfitterből bármikor tudom a kinézetemet módosítani, az nem fogja befolyásolni a statjaimat, csak a megjelenést.Flotta az hol a....van ?
Ott tuti lesz free cargo.
Mer most a Strghldba travelezek....Guardian hajómon nem láttam.
-
myckey
veterán
Közben jött a cash !
Vettem helyet így magamhoz vettem pár dolgot invtoryba...A hajómon Semmi tároló nincs.
Kerestem cargo holdot, de nemKerestem hogy hajót fejlesszem de nem láttam ilyet.
Coruss meg valami D betűs planétán láttam hogy akad Stronghold vagy " ház " és oda pakolhatok, vagy valami.Eközben olvasom okosságot, mer látom ha elfogy majd az előfizu, akkor a lila dolgokhoz, meg raidekhez és sok-sok pénzhez sem fogok hozzáférni, hiába volt 1x előfizum.
-
myckey
veterán
104 meg 108 as Adaptv armr akad most. De nem csak az armor stat magas, hanem az egyéb mutatók is.
Igaz, a modifikációs hely csak 1 darab van. Amiket küldtél azok több moddolhatóval bírnakAkkor az összes Lila meg fölötte színhez kell a havi előfizetés, legalább akkor 1x be kell fizetnem, hogy utána tudjam használni a holmikat...
Ezt a Bankot nem tudom, de a sok holmiddal valamit kezdeni kell, eladni nem akarom, ha már melóztál velük. Inv. pedig tele ( vehetek slotot, de az elviszi a pénzem, mert cask 100-200 ezer akad.
-
myckey
veterán
Akkor piactérre meg craftolásra feküdjek rá, ha jobb geart akarok ? Eddig sztm semmit nem craftoltam, de ahhoz is kell skill, vagy nem ?
Talán pár tárgyat zúztam be, meg szedtem szét őket, és ugye javítani szoktam a cuccost. Ezt leszámítva, semmit nem kezdek a ruhával meg a felszereléssel, meg persze felrakom a hősömre.Azt se feledjük, hogy csak alap sztori, lvl 43 karakter és nem vagyok előfizető sem.
-
myckey
veterán
Társ hogy lép fel ? Viszem magammal vagy kell extra figyelem és törődés, valamit esetleg menuben állítani, mókolni matekolni vele ?
Jah ! Egyelőre vicc a karakterem sztorija....lvl 43 as vagyok ( nincs pref se subs ) de azért az xp lassan jön. Lényeg, hogy akárhol a sztoriban, lefele szintez , mer túl erős a karakterem. Pedig már lassan sztm vége a JK feladatainak. Elég sok bolygón végeztem már a hozzá tartozókban.
-
myckey
veterán
Az öreg faxos...
Tegnap összekalapáltam egy heroic missiot Jedi bolygón...valami 20 000 éves akárki osztotta meg velem a tapasztalatát egy droidos barlangban, amiért kaptam világosságos pontokat, mer a tudás érdekelt a háború helyett.
Jah ! A velem lévő karakterre a ruhák amiket összeszedek, nem érvényesek ? Ráadtam a Kirara, de nem látom hogy a stat vagy a bonus élne nála....
-
Morphus101
tag
Ha esetleg előfizetsz elvileg rád hullik vissza a guild vezető jogkör, most néztem egyik nap, nem ismerős a jelenlegi vezető neve, nem a te karaktered esetleg? Meg ismerjük persze a mechanizmust, ha az adott vezető 30 napig nem lép be, a következő aktiv guildtag kapja a vezetést.
-
myckey
veterán
Csak úgy poénból kiugrottam a templomból, miután a sztorim miatt kötelező volt ideutazni.
Több éve nem voltam erre ( játékban sem sokat ) . Mondom hátha látok érdekeset, mert szép a design is a planétán. De csak a szaladgáló ződ emberek meg pár játékos és a lvl10 es szörnyakármi ellefelek voltak ott.Igaz, asszem a templom körül tudok akad terminál, ami ad feladatot. Ezt nem is néztem, de gondoltam cask úgy valamibe vagy valakibe belefutok, olyan open-world game stílusban.
De nem láttam semmi érdekeset, pedig már évekkel ezelőtt pucoltam ki a területet, vagyis a bolygót.*
Sztm a beállításokban, minden feladatot látok, nem variáltam semmit magamtól, az tuti. -
myckey
veterán
PvP mapokat nem erőltetem...
Valami Guildban én is vagyok, küldik is akadnak.Lassan befejezem a JK karival a sztoriját...vissza keleltt menni a Jedi bolygóra. A templomba.
Itt kezdtem a karival, még ezer éve...Mondom megyek egy kört, szétnézek...hát igazából sehol semmi, csak azok a lvl 10-es disznó szerű akármik, amik embert esznek. Amúgy nesze semmi, ne akarj már felfedezni.
-
myckey
veterán
Szóval a meglévő planeta lett bővítve, és ezt máskor is alkalmazzák. Ezek a területek/részek pedig jobban ki vannak dolgozva...értem.
De ezt csak Sorci karival lehet eljátszani, hogy a kiegbe is meg az alapküldikbe is tudsz vele játszani ? Tehát a kieg miatt nem vész el az alap, csak nála ér ? -
myckey
veterán
Igaz !
Máskor is a társakkal szórakoztam erre meg arra...de hol volt már azjó hogy szólsz.
Kiestem a dolgokból.Redditet követem, ott vegyes a játékosok kedve...de azért ott akad élet és info.
Mi ez a planéta felújítás ? Valami remake ? Az sosem baj, ha valami épkézláb feladatot kreálnak a népnek, hátha megmaradnak. Bár ez a változatosság azért ...majd elválik.
Jah, akkor máshogy fest a game , HA valamelyik DLC-t csapatom?
De akkor ez valami kiváltság, hogy ott a "sorci" bírja az alapot és a DLC-t is, nem úgy volt, hogy vigyázzak ha beindítom a missiot, mer akkor törli a base game küldiket ? -
myckey
veterán
Egész ok a grafika, van egy stílusa, és ez jól áll neki...ezek a színek,formák stb...ez az elnagyolt és máskor részletes beütés időtálló. A SW hangulata pedig okes, zenék elég klasszak.
Kiegekhez kell havi feliratkozás, én még nem vettem, kellene valami akció, mer most steamen valami 13 eur a 30 nap.
Látom hogy a "preferal" akármit is kivezették, sok éve már ?Igazából ez a kamera ami meglepett és a harcrendszer sem így rémlett. Kotorosra emlékeztem.
Bár az is meglepetés volt, hogy valami 50-es szintet elértem a jedi consularban, meg 5 planéta jedi knight missziója ki lett pucolva. ( corsuc, alder...etc ). Sőt, lv5 Pure is megvan.Azt hittem kell új accot kreálni, de megmaradt az emailemen...cask már kellett emlékeztető mert lövésem sem volt a játékos profilomról.
De ismétlem, legjobban ez a tps nézet és harcmechanika lett érdekes, nem kotoros mint az elején.
Kerestem a képkészitőt a játékban, de látom marad a WIN alól a prtscreen. -
myckey
veterán
Itt EA fiókban kezdődött, de már nekem is Steam egy ideje.
Dobozos nem volt.Más ?
Bár a grafika az érdekes, nem annira látszódik rajta az idő vasfoga, a színek és a design/art miatt. Meg el is viszi a hangulat az egészet, ha vevő rá az ember.
Aha, azt láttam , hogy mekkora az előrehaladásod...más kategória, eprsze.
-
-
Plata
félisten
Jah a Manaan bolygóról a Manaan retreat nevű házam erkélyéről csináltam képet azért látszik csak a tenger,mivel nem a városra néz.
A Nar Shaddaa Sky palace nevű lakásom meg pont a város közepén van a vöröslámpás negyed és a kaszinók közt valahol,azt hiszem.Mellesleg az Alderaan-on van saját Jedi akadémiám.
De nem javaslom hogy alaposan körülnézz.
Kb két három óra után kikészültem a hely berendezésétől,mivel még 10% sem volt kész utána már észnélkül szét dobáltam minden felé mindent.
Úgy hogy a berendezés ezután kaotikussá vált. -
Doom
aktív tag
8-10 éve játszottam velük kb. szóval csak a Dantooine-ra meg a Korribanra emlékszem. Ja meg a Malachor V. Nemrég olvastam a Revan regényt, ami összeköti ezeket a játékokat, és emiatt lelkesedtem be most erre a játékra is, szóval nagyjából tudom, hogy mik az előzmények, de ettől függetlenül is szeretek felfedezni mindent a játékokban. Csak az időm túlzottan véges, de majd lesz valahogy.
Köszi az infókat, meg neked is montana92.
-
Doom
aktív tag
Köszönöm a hosszú leírást, ez nem hangzik rosszul.
Miért kellene több karakter? Azt gondolnám, hogy egy elég, esetleg kettő, ha jó és gonosz karakterrel (jedi és sith) is végig akarom vinni. A kaszt mennyiben befolyásolja a sztorit?
Mi a jelentősége, hogy egy vagy két combat style-om van? -
Lézerparaszt
őstag
Most léptem be megint, már csak ki kell találnom hogy hol álltam meg a sztoriban. Annyira emlékszem hogy még a 70-75-ös sztorit sem fejeztem be mert minden 1 hit volt. Van valami mód rá hogy skippeljek mindent, megcsináljam a 80-as szinthez tartozó dolgokat és utána végigjátsszam a régi sztorikat?
Anno vettem az összegyűlt pontokból két ládát, mákom volt mert a legritkább, legdrágább fegyverből volt benne 3 ugyanolyan. Eladogattam és így elég szép skineket tudtam belőle venni, és még maradt is több mint 1 milliárd kreditem. Kár hogy előfizetés nélkül nem férek hozzá
-
myckey
veterán
Ami a helyszíneket illeti, körítést, feladatokat...
A sztori alapú kiegészítők, mennyire vannak partiban a KOTOR ikonikus pillanataival, hasonszőrű helyzeteivel?Ott volt mondjuk a Jedi templom a Kotorban, vagy amikor a Sithek ősi sírjait fedeztük fel, klassz fejtörőkkel kiegészítve etc...
-
Hegyirabló
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Napelem
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest