- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindfreak
őstag
válasz
Departed #2495 üzenetére
Igazad van, figyelembe véve hogy milyen sokáig készült sok hiányos dolog van, ezeket nyilván későbbi patchekkel bővítésekkel beleteszik a játékba. De ezek hiánya annyira nem rontott a játékélményen.
Ja nem úgy gondoltam, én is az Atho City-n játszottam, de sajnos másik szerveren újra kellett kezdenem. Azt megcsinálhatnák igazán, hogy mondjuk 30 naponta átköltöztetheted a karaktered. -
szepi79
őstag
válasz
Departed #2491 üzenetére
minden szavaddal egyetértek... két karakterem volt, egyik healer, másik tank. és még így is kínkeserves volt partit találni... nekem is azzal volt gondom, hogy ez lényegében egy single player játék, némi coop beütéssel.
én a secret world-öt várom nagyon, de az majd csak nyáron jön ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 - 128 GB - fekete - (146)
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest