- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- KUGOO S1 Pro elektromos roller teszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
Egy kis közvélemény kutatás, mert nem igazán tudok dönteni, hátha Ti akik rollereztek tudtok segíteni.
Mindenképp villanyos rollert akarok melóba meg ide-oda rohangálásra, lábbal hajtóshoz én lusta disznó vagyok.
Ez a két kiszemelt van a kalapban: Inmotion L6 vagy a Futurer urban booster.
Nem igazán sikerül dűlőre jutnom vázolom röviden, hogy miért is:
Az Inmotion mellett szól, hogy hátul hajt, rendes felfújható kereke van elől, fix a kormány rész, rugózása fényévekkel jobb/fejlettebb, ismerős által ~80 ezerrelk olcsóbb, IP54 (bár az sokat nem ér). Viszont lassabb, kevésbé hordozható, csak a kötelező 1 év jótállás van rá.
A Futurer könnyebb (bár elenyésző), kers, gyorsabb, nagyobb hatótáv, hordozhatóbb, 3 év garancia van a vázra, 2 a motorra, 1 az akkura. Viszont elől hajt (orrnehéz), rugózása nem sok lehet, kormány összehajthatósága miatt félek, hogy hamarabb kotyogna, tömör kerék mindkettő.
Leginkább a budapesti rossz utak miatt nem tudom, hogy a Futurer mennyire lenne használható, az Inmotion-t már próbáltam, az átrepül mindenen szinte.
Ti melyiket választanátok? Illetve a legtöbb lábbal hajtós kialakítása/rugózása hasonló mint a Futurer-é, ezek hogy bírják a rossz minőségű utakat?
Bármilyen tanácsot szívesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tápos kibeszélő offtopik
- Windows 11
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hegesztés topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Ford topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest