- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
Egy kis közvélemény kutatás, mert nem igazán tudok dönteni, hátha Ti akik rollereztek tudtok segíteni.
Mindenképp villanyos rollert akarok melóba meg ide-oda rohangálásra, lábbal hajtóshoz én lusta disznó vagyok.
Ez a két kiszemelt van a kalapban: Inmotion L6 vagy a Futurer urban booster.
Nem igazán sikerül dűlőre jutnom vázolom röviden, hogy miért is:
Az Inmotion mellett szól, hogy hátul hajt, rendes felfújható kereke van elől, fix a kormány rész, rugózása fényévekkel jobb/fejlettebb, ismerős által ~80 ezerrelk olcsóbb, IP54 (bár az sokat nem ér). Viszont lassabb, kevésbé hordozható, csak a kötelező 1 év jótállás van rá.
A Futurer könnyebb (bár elenyésző), kers, gyorsabb, nagyobb hatótáv, hordozhatóbb, 3 év garancia van a vázra, 2 a motorra, 1 az akkura. Viszont elől hajt (orrnehéz), rugózása nem sok lehet, kormány összehajthatósága miatt félek, hogy hamarabb kotyogna, tömör kerék mindkettő.
Leginkább a budapesti rossz utak miatt nem tudom, hogy a Futurer mennyire lenne használható, az Inmotion-t már próbáltam, az átrepül mindenen szinte.
Ti melyiket választanátok? Illetve a legtöbb lábbal hajtós kialakítása/rugózása hasonló mint a Futurer-é, ezek hogy bírják a rossz minőségű utakat?
Bármilyen tanácsot szívesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest