- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaZroX
addikt
válasz
Tibee86
üzenetére
Az a pont két rublika az inkább valahol 21 és 40 % közötti értéket mutat. Nekem nem mindegy, hogy 21% vagy 40%.
Nem igazán értem, hogy mért nem tudja folyamatosan kiírni vagy legalább gombnyomásra, ha töltés közben tudja mutatni.#30797Mustármag minden adatmegosztás ki van kapcsolva Google-el. Érdekelne az átlag sebesség útvonalanként stb, ezért lenne jó. Meg sokkal jobban tudnám mi fér bele mi nem.
#30798Thunderzolee
Köszi, ránézek!
Mivel nekem első rollerem nincs viszonyítási alapom, csak Lime-hoz képest. Illetve egyszer próbáltam haver régi Xiaomi rollerét amiben nem volt semmi rugózás.
Engem meglepett milyen jól gyorsul Sport módban, jobban megindul mint ezek a bérelhetők, de gondolom aki sajáttal jár annak nem lenne ez nagy újdonság.
Hatótávot még nem annyira méregettem, ezért is szeretnék valami appot ami részletesebben rögzíti az adatokat.Ma 0 fokban 17km-t mentem sport módban, üresek voltak az utak végig 25-tel verettem, ruhával, táskával mindennel együtt 95-100 kg durván, 40% maradt benne. Tehát a mai terheléssel 30km lenne kb benne ami nem túl sok. Ha csak 20-szal mennék és nem lenne ilyen hideg, reményeim szerint meglehetne a 40-45, de majd tavasszal meglássuk.
Egyébként a rugózása kellemes, az indexnek jó erős fénye van bár így nagykabátban szerintem kitakarom hátulról, próbálom mindig kiengedni a kormányt oldalra ha indexelek h lássák mögöttem. Sötétben még nem mentem vele, világításra majd kíváncsi leszek, de lehet kelleni fog egy extra fény előre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- E-book olvasók
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Lexus, Toyota topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest