Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
Gondoltam a rollerre felteszek a rendes gumik helyett tömör gumikat. Igaz,hogy sokkal jobban ráz ahogy irják sok helyen a neten de félvén a durrdeffekttöl elkezdtem keresgélni mig nem megtaláltam és megvettem 2db Honeycomb (b) verziojú tömör gumikat.
Nézegettem leiirásokat meg youtube-on videokat és nem tünt egy nehéz feladatnak. Még 2 spéci gumi feszitö szerszámot meg 18-as villáskulcsot is beszereztem. Gondolván egyik délután majd gyorsan fepåkolom a kerekeket.
Ahha.........
Szereltem én már pár nehéz dolgot életemben, autószereléssel is hellyel-közzel megvagyok de ez a tömörgumi történet iszonyat brutál!
A gyári gumit az elsö kerékröl se volt egyszerü leszedni föleg a belsö tömlöjét kihúzni a felniböl viszont a tömörgumi feltétel maga a pokol volt.
Forró vizben 30-60 percig forralva mindenféle feszitövasakkal, szerszámokkal a hátsó kerékre még sikerült felbányászni az uj kereket viszont ciki vagy nem de az elsö kerék már kifogott rajtam.........
Gumiszervizben végezte a roller ahol nagynehezen feltudták rá tenni a tömör gumit elöre.
Aztán hazatérvén kis szilikonnal és egy kis gumidarabbal a szelephelyeket "befoltoztam" majd összeszereltem a rollert. (Nem lett szép a végeredmény mert sok helyen látszik a "munka nyoma"
Roller amúgy jó lett, köszönhetöen a gumiban lévö lyukaknak nem is annyira vészes a rázása mint gondoltam bár hosszabb távon azért nem kellemes...... Viszont picit nyagyobb biztonság érzetet ad,hogy tudom most ez nem fog kidurranni, leereszteni és a nyomást se kell ellenörizni.
Konklúzió : Aki azon gondolkodik,hogy tömör gumit tenne az mi 2 pro rollerére én azt javaslom menjen egyenesen egy gumishoz mert otthon feltenni maga a pokol.
Itt Svédben egyébként a 4. felhivott cég vállalta a gumi cserét az elözöek nem (vajon miért?
) és ahol feltették ott mondták is hogy nem volt egy leányálom munka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

) és ahol feltették ott mondták is hogy nem volt egy leányálom munka.