Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Netfone
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
akyyy
senior tag
sziasztok, épp most rendeltem meg egy KUGOO S1 Pro-t, geekmaxiről. kisvárosban használnám (Kazincbarcika), remélhetőleg nem nagyon fognak kötözködni, hogy hol megyek vele (akkora forgalom nincs mint pl a fővárosban, kerékpárutakat pár éve fejlesztenek, nem nagyon van tumultus rajta).
Biztosan lesznek majd kérdéseim, igazából azért ezt választottam, mert az ára elég baráti a tudásához képest, illetve adnak hozzá táskát is.kisebb bevásárlásokat akarok vele intézni (túl messze van a teszkó
eddig néha néha bicajjal mentem, de sajnos nagyon régi 25 éves mounten bikeom van, amibe úgy veszem észre egyre kevesebb csavar van már, csoda hogy nem esik össze)
meg úgy a városban elmenni ide-oda
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- KTC M27P20P Pro 4K IPS MiniLED 160Hz 1ms 1000nit 10bit HDR G-Sync Vsync játékra munkára 1év Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

eddig néha néha bicajjal mentem, de sajnos nagyon régi 25 éves mounten bikeom van, amibe úgy veszem észre egyre kevesebb csavar van már, csoda hogy nem esik össze)